26.06.1996/karapinar 00:00Yok hayır bu ekrana bilgilerinizi yazın. Sırasıyla, vaktim oldukça bakacağım. Ancak ciddiyetsiz davranan, gereksiz espri yapan arkadaşların mesajlarını dikkate almıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
26.06.1996/karapinar 00:00Yok hayır bu ekrana bilgilerinizi yazın. Sırasıyla, vaktim oldukça bakacağım. Ancak ciddiyetsiz davranan, gereksiz espri yapan arkadaşların mesajlarını dikkate almıyorum.
Hiç inanmam o yüzden yormayın kendiniziYok hayır bu ekrana bilgilerinizi yazın. Sırasıyla, vaktim oldukça bakacağım. Ancak ciddiyetsiz davranan, gereksiz espri yapan arkadaşların mesajlarını dikkate almıyorum.
Yaaaa astroloji çoookkk gerçekkk amaaaa gerçekteeeeeennnHiç inanmam o yüzden yormayın kendinizi
Tabiki de yormayacağımHiç inanmam o yüzden yormayın kendinizi
01.11.1985, 10:30, BalıkesirDoğum tarihi, doğum saati ve doğum yeri bilgisi. Ancak doğum saati bilgisi net değilse yorum yanlış olur.
Bacim bana sura gelirse eyer bi bakarsin 01.06.1994 saat 1530 gümüşhane dogumluDoğum tarihi, doğum saati ve doğum yeri bilgisi. Ancak doğum saati bilgisi net değilse yorum yanlış olur.
Benim mesajı yorumlari görmezden geldiniz sanırım ciddiyetsizlerden biri de ben oluyorum. Arkadaşlar yazınca onlarla şakalastik sizinle alakali değildi. Yoksa ilgimi çekmese yazmazdım. Neyse kolay gelsinYok hayır bu ekrana bilgilerinizi yazın. Sırasıyla, vaktim oldukça bakacağım. Ancak ciddiyetsiz davranan, gereksiz espri yapan arkadaşların mesajlarını dikkate almıyorum.
31.01.1979 12:30 almanyaYok hayır bu ekrana bilgilerinizi yazın. Sırasıyla, vaktim oldukça bakacağım. Ancak ciddiyetsiz davranan, gereksiz espri yapan arkadaşların mesajlarını dikkate almıyorum.
Az onceki mesajda yanlis olmus saat tekrardan yazim 01.06.1994 saat 15.30da gümüşhane dogumluyumDoğum tarihi, doğum saati ve doğum yeri bilgisi. Ancak doğum saati bilgisi net değilse yorum yanlış olur.
Doğum tarihi, doğum saati ve doğum yeri bilgisi. Ancak doğum saati bilgisi net değilse yorum yanlış olur.
Yok yok artık 1. Sensin01.11.1985, 10:30, Balıkesir
2. Sıradaymışım ama ben ilk değil :) teşekkür ederim şimdiden
Beni de yazarsan sevinirim 26.09. 1992 sabah 7 ile 9 arasımda dogmusum dogum yerim bursa merakla bekliyorum bakalımMerhaba herkese,
1 yıldır astroloji dersleri almaktayım ve yorumlarımı geliştirmek adına buradan ücretsiz astroloji danışmanlığı yapmaya karar verdim. Buradaki amacım öğrendiklerimi sizlerin haritalarıyla pekiştirmek. Yapacağım yorumları buradan paylaşacağım. Sizler de bana yorumlarımın hangisinin size uygun olup olmadığı ile ilgili buradan geri dönüş yaparsanız benim açımdan iyi olacaktır. Astroloji haritanızı yorumlamak dışında başka özel konulara girmemekteyim. Özel sorularınıza cevap vermemekteyim. Haritanızın genel kişilik tahlilini ve önemli gördüğüm transit tarihlerini sizinle paylaşıyor olacağım. Görüşmek üzere.
Tanımıyorum hiç de muhabbetimiz olmadı ama bana çok sempatik geliyosun Allah iyiliğini versinYok yok artık 1. Sensin
Canımsın senin de iyiliğini versinTanımıyorum hiç de muhabbetimiz olmadı ama bana çok sempatik geliyosun Allah iyiliğini versin