- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
Sen gelsene bi benimle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum tarihi, doğum saati ve doğum yeri bilgisi. Ancak doğum saati bilgisi net değilse yorum yanlış olur.İlk sıradayım :) ne lazım?
Astrolog hanımın asistani. Neyse ben konuyu dagitmiyim bunu da dedim tamam
Dur ben sana bı bakiyimxTamam ya ne zaman hamile kalacam ben sadece bunu öğrenmek istiyom
Çok üzerime geldiler
Doğum saati dur anama sorayımDoğum tarihi, doğum saati ve doğum yeri bilgisi. Ancak doğum saati bilgisi net değilse yorum yanlış olur.
Allah bilir ancak onuTamam ya ne zaman hamile kalacam ben sadece bunu öğrenmek istiyom
Çok üzerime geldiler
Nasıl olacak peki? Hiç tanımadığım birinden yorum almayı gerçekten çok isterim.Merhaba herkese,
1 yıldır astroloji dersleri almaktayım ve yorumlarımı geliştirmek adına buradan ücretsiz astroloji danışmanlığı yapmaya karar verdim. Buradaki amacım öğrendiklerimi sizlerin haritalarıyla pekiştirmek. Yapacağım yorumları buradan paylaşacağım. Sizler de bana yorumlarımın hangisinin size uygun olup olmadığı ile ilgili buradan geri dönüş yaparsanız benim açımdan iyi olacaktır. Astroloji haritanızı yorumlamak dışında başka özel konulara girmemekteyim. Özel sorularınıza cevap vermemekteyim. Haritanızın genel kişilik tahlilini ve önemli gördüğüm transit tarihlerini sizinle paylaşıyor olacağım. Görüşmek üzere.
Benim net. Tarot bakıyor musunız? Genelde astrolojiyi tarotla yorumluyorlarDoğum tarihi, doğum saati ve doğum yeri bilgisi. Ancak doğum saati bilgisi net değilse yorum yanlış olur.
Hemen yazıyorum ben. Arkadaşlar sağ baştan 5 dk arayla gelinDoğum tarihi, doğum saati ve doğum yeri bilgisi. Ancak doğum saati bilgisi net değilse yorum yanlış olur.
03.06.1994 13.00 balıkesirDoğum tarihi, doğum saati ve doğum yeri bilgisi. Ancak doğum saati bilgisi net değilse yorum yanlış olur.
Tarot tan korkarım benBenim net. Tarot bakıyor musunız? Genelde astrolojiyi tarotla yorumluyorlar
Anladım.Yok hayır tarotla bakmıyorum
Yok hayır bu ekrana bilgilerinizi yazın. Sırasıyla, vaktim oldukça bakacağım. Ancak ciddiyetsiz davranan, gereksiz espri yapan arkadaşların mesajlarını dikkate almıyorum.Anladım.
Size özel mesaj mı atmamız getekiyor bunun için?
o hislerle filan ilgili matematiksel hesabı yokBen de. Zamanında ölesine yeni başlayan bir arkadaşım baktı hiç bir şey çıkmadı.
11.11.1986 /22.30 /tarsusDoğum tarihi, doğum saati ve doğum yeri bilgisi. Ancak doğum saati bilgisi net değilse yorum yanlış olur.