Yazdıgım mesajları basından berı okursanız polıtık mı deıl mı anlarsınız arkadasım... Ben sartlardan bahsedıyorum,doğudakı ögretmenlerın yapamam edemem deyıp tayın ısteyıp gıttgı okullardan bahsedıyorum...
Evet öyle okullar gördüm ki...
Burada sıze hayat seceremı yazacak degılım...Burada ne ögretmenlık meslegıne saygısızlık edıyoruz ne de baska bırsey... Ha eger öyle yansıdıysada özür dılerım... Sadece bıze bu ımkanı veren yerlerde ve özellıkle ustune bastırıyorum cok kötu sartlardakı köylerımızdekı ögretmensız okullamızda o yavrucaklara bır harf neden faydamız olmasın...
Köle ne demek ya? Ne kadar acı ve çirkin bır tabir... Nedir ıstemedıgınız anlayamadım... Mıllı egıtım böyle bır secenek sunmussa bıze neden yuklenıyorsunuz?
ben bugun basvurdum vekıl öğretmenliğe. olabılır mı ya agrıda merkez okulunda 7 ögretmen acıgı var. neymış neden gelmıyorlarmış sebep şartları uygun değil. evet öğretmenlık egıtımı almadım belkı ama en azından bunu canı gönulden ıstıyorum dogu gıbı bır yerde. parası da umrumda değil. burdakı ınsanlara bı faydam dokunsun o bana yeter.
iyi ya işte ücretli öğretmenlik en çok doğuda yaygındı sebebi de ...
kimsenin doğuya gidip öğrtetmenlik yapmamk istememesi..
kadro veriyorlar madem gitip yapsınlar.....
öyle hem ücretli öğretmeni eleştirip hem de yok ben o yeri beğenmem burası olsun demek de şımarıklık artık dimi ama :CüvCüv:
gülüm ıkı senedır acık varmış gelen gıden yokmuş. ıstıyorsanız arkadasım yazın buraları. gercekten ögretmene ıhtıyac var emin olun. ve bu dedıgım okul merkezde olan bı okul. koylerı dusunemyorum bıle.
inaşşalh kapanır arkadasım inşallah.
gülüm ıkı senedır acık varmış gelen gıden yokmuş. ıstıyorsanız arkadasım yazın buraları. gercekten ögretmene ıhtıyac var emin olun. ve bu dedıgım okul merkezde olan bı okul. koylerı dusunemyorum bıle.
yazdıklarımı düzgün okursanız karşılıklı laf söylemeye gerek kalmaz
ücretli öğretmenler neden dışlanıyor
çünkü çok büyük bi kısmı bu işi sadece ve sadece para için yapıyor
ben bir öğretmenim
yeri geldi gönüllü çalıştım yeri geldi para karşılığında çalıştım
ama çalıştığım hiçbir okulda işini gerçekten özveriyle yapan bi ücretli öğretmene rastlamadım
çocuk esirgeme kurumları gönüllü öğretmen arıyor
bu çocuklarla ilgilenmek zordur dayanılmıyor diye
bu kadar düşünen ve sadece özverisine sığınıp bişeyler yapmaksa amaç
buyrun gidin orda yapın
para önemli değil amaç bişeyler verebilmektir diyenler neden böyle kurumlardan bihaberdir anlamam
üçbeşte olsa ücretli ücretlidir
sizin adres göstermenize ihtiyacım yok
ayrıca çocuk esirgeme kurumundakileri bize layık görüyorsunuz demek
lütfetmişsiniz sağolun..
gerekirse orada da yaparım merak etmeyin..
ama sizin mantaliteniz bu kadarına yettiği için üzüldüm açıkcası
devlet okulundakine faydası olmayanın onlara nasıl faydası olacak sizin mantığınızla acaba
şimdi sizinki değer vermek im aşağılamak mı yine belli olmuyor.
sizin adres göstermenize ihtiyacım yok
ayrıca çocuk esirgeme kurumundakileri bize layık görüyorsunuz demek
lütfetmişsiniz sağolun..
gerekirse orada da yaparım merak etmeyin..
ama sizin mantaliteniz bu kadarına yettiği için üzüldüm açıkcası
devlet okulundakine faydası olmayanın onlara nasıl faydası olacak sizin mantığınızla acaba
şimdi sizinki değer vermek im aşağılamak mı yine belli olmuyor.
önceki yazılarmda da zaten önemle belirttim yine belirtim sizin sayenizde
ücretli yapmak isteyen arkadaşlar lütfen para için bu işi yapmasınlar zaten
bu işi yapmaları için çok çalışmaları
yine özverili olmaları ve kendilerini küçü gören böyle zihniyetleri utandıracak kadar da mükemmelliyetçi olmaları gerekmektedir
iyi akşamlar..
" çocuk esirgeme kurumundakileri bize layık görüyorsunuz demek "ne demek bu cümle? kendinizde misiniz?
oradakileri küçümsemek size mi kaldılmaz:
ne bu öğrenci, insan ayrımıkötükedihüso
sizin gerçek bir öğretmen olmadığınızı bu cümlelerinizle güzelce ifade etmişsinizdelikafadulden
sadece üzüldüm
burda atıp tutması kolay
taaammm benim işiimm işte bunuu çok iyi bilirim diyenler nedense iş böyle kurumlarda ÜCRETSİZ çalışmaya gelince fos çıkıyor
sonrada senin mantığına göre yetersizim ya ben deniliyor
iş gelince herşeyi çok bilirizde para işte gözü kör olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?