ben de basvurdm haber beklıyorm..bana yakın bı okul var tanıdklar söylemstı acık var orda bı sor dıye.görustk mudurle acık varms nerdeyse dört ögrtmnlk hem de.smdı mudurle alt yapıyı yaptk mem' e de dılekcmı vermstm basvurumu.haber beklıyorz.önceden öyle anlasrsan okulla o dırek senn ısmnle ısteyeblıyorms mem'den.ben de duydklarma dayanarak denedm sansmı bakalm ya nasip.
daha önce ucretlı ögrtmnlk yapan arkdslara ben de bsy sormk ıstıyorm.smdı normal ögrtmnler hastalk ve özel durumlarda sevk rapor alma sansna sahıp ya bız de o hakka sahp oluyormuyz.gıtmedgn hafta ya da saat ucret olarak dusuruluyor onu bılıyorm da ben smdı bı hafta kadar gıdememe durumum esım yurt dısına cıkacak ben de aıleme gtmek ıstıyorm böle bı durumda napablırm bılen var mı.benm de aklmı kurcalyn bu acıkcası.
bazen müdürlerin insiyatifine kalıor.mesela bi ark. haftada 25 saate giriyordu ama müdür onu 30 saat gösteriodu.ben de bassvurdum ama kpss puanı istemediler.gecen sene de calışmıştım.cok vahim bişi ya ücretli öğretmenlik.kendimi 2.sınıf insan gibi hissediorum orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?