Ücretli ögretmenlik hakkında

selam arkadaşlar bende bir arkadaşımın tavsiyesi ile vekil öğretmenlik başvurusu yaptım ilçe milli eğitim müdürlüğüne atama olacağını hiç ummuyodum ama bugün aradılar ve kız meslek lisesine atamam yapılmış. ben önlisans(yüksekokul) mezunuyum branşım grafik tasarım. yarın sabahdan mem gidip belgelerimi vericem sigorta başlangıcı için ordanda okula geçiicem direk derslere başlıcakmışım ilk deneyimim inş Allah yüzümü kara çıkarmaz:Saruboceq:
Benim bilgili ve tecrübeli arkadaşlara sorum olcak. Ben vekil öğretmenlik için başvurdum ama ücretli öğretmen mi yoksa vekil öğretmen olarakmı atandım bilmiyorum. vekil öğretmenlik için başvurup ücretli öğretmen olarak atanmış olablirmiyim?fisfisfis

benim bildiğim kadarıyla artık vekil öğretmenlik yapılmıyor ücretli olarak görev yapacaksın herhalde

hiçbir zaman vekil yani ücretli öğretmenlk yaparken sigortanız 30 gün olarak yatmaz...çalıştığınız saate göre sigorta yapılır...bu da demek oluyorki..en fazla 17 gün üzerinden sigorta yapılır.

sınıf öğretmenliginde boşluk varsa edebiyat mezunu olarak beni oraya almaları mümkün olu mu yoksa sadece sınıf öğrt mi alıyorlar ?

sınıf öğretmenliginde boşluk varsa edebiyat mezunu olarak beni oraya almaları mümkün olu mu yoksa sadece sınıf öğrt mi alıyorlar ?

sınıf öğretmenliği yapabilirsin ama öncelikle sınıf öğrt başvuranları alırlar boşluk olursa seni alırlar.

Arkadaşlar bu yıl ücretli öğretmenlik ders ücretlerini tam olarak bilen var mı?
Herkes farklı bir şey söylüyor.

Arkadaşlar bu yıl ücretli öğretmenlik ders ücretlerini tam olarak bilen var mı?
Herkes farklı bir şey söylüyor.

ders ücreti 5,47 ytl'den hesaplanıyo
sigorta 30' 13-15 gün yatıyo
başvurular illerin milli eğitim müdürlüklerine göre değişiyo ama illaki torpil işiliyo tabi
ayrıca çalışmaya başladıktan sonra da yine çalışma koşulları illere göre değişiyo üsretli öğretmenler için bir yönetmelik var buna göre
nöbet tutmak zorunda değilsiniz
bayramlara katılmak zorunda değilsiniz
özellikle branş öğretmenleri için sınıf almak ve klüp çalışması yapmak zorunda değilsiniz ama yaparsanız ders ücreti alırsınız
yalnız haftada 30 saatten fazla ücret alamazsınız
herhangi bir sebeple gidemediğiniz zaman izin ya da rapor almak zorunda değilsiniz okula gelemeyeceğinizi bildirmeniz yeterli tabi gitmediğiniz her dersin ücreti kesilmiş oluyo
istemediğiniz sürece müdür sizi hiç bir şeye mecbur edemez tabi karşılıklı iyi niyet çok önemli
ben 8 yıldır ücretli sınıf öğretmeni olarak çalışıyorum bu seneye kadar hiç nöbet tutmadım ama bu sene tutuyorum mesela hoş çok da tutuyorum sayılmaz ya yani gittiğiniz okulun müdürünün ve öğretmenlerinin iyi çok önemli burda

Birde ücretlide olsa öğretmenlik yaptığına dair bir tanıtım kartı verseler çok sevinicem ama yok sanırım öyle birşey dimi!

ya kızlar bişe sorucam. turizm ve otelcilik myo da okuyorum. son sınıftayım.
ingilizce hazırlık gördüm. ingilizcem de iyi.. babam da hatırı sayılır biri ve gerekli yerlerde tanıdıkları var. bunu söylemek cok acı ama türkiyedeyiz...
ben de vekil ögretmenlik yapabilirmiyim. okulum bittikten sonra 4 yıllıga tamamlayıp sonra pedagojik formasyonla kadroluya gecebilirmiyim? böyle hayallerim var ama gercekleşirmi artı sözlüm subay. es durumundan tayin olabiliyomu ücretli ögretmenlikte? bilgi verirseniz cok sevinirim

Birde ücretlide olsa öğretmenlik yaptığına dair bir tanıtım kartı verseler çok sevinicem ama yok sanırım öyle birşey dimi!

öğretmenevi kartı alabiliyosun bunun için öğretmenevinden alacağın formu doldurup çalıştığın okula onaylatıp yıllık ücreti yatırman gerek

önlisans ve lisans mezunları ücretli öğretmenlik yapabilirler turizm otelcilik de olduğun için ingilizce derslerine girebilirsin ama okulun bittikten sonra ancak turizm otelcilik öğretmenliği bölümüne gidebilirsin ve turizm otelcilikte öğretmenlik yapabilirsin bildiğim kadarıyla başka branşta çalışamıyosun
kadrolu olabilmek için lisansını tamaladıktan sonra kpps de yeterli puanı alman gerek ve branşında atama olması gerekiyo
ücretli öğretmenlerde eş durumu diye bir şey yok hangi okulda açık varsa oraya görevlendirme yazarlar

yıl içinde herzaman ücretli öğretmenliğe başvurula biliyormu yani ben şimdi başvurmak istesem kabul edilirmi

arkadaşlar bölüm de okuyorum....son sınıfım ne zaman basvurabılırım ve bolum mezunlarının tarih bölümü ücretlı oğretmenlık yapma sansı varmı?aynı zamanda tezsız yuksek lısans yapıcam....var mıdır ıhtımal

yıl içinde herzaman ücretli öğretmenliğe başvurula biliyormu yani ben şimdi başvurmak istesem kabul edilirmi

başvurabilirsin ancak bu hafta ilk atamalar yapılacak açık okullar atamadan sonra daha netlerşir ama yinede sen şimdiden görüşüp dilekçeni ver

eğitim fakültesi mezunlarına öncelik tanıyolar ama yine de başvuru yapabilirsin lise tarih ya da ilköğretim sosyal bilgiler olarak görevlendirme yapıyolar benim tarih mezunu arkadaşım var o sınıf öğretmeni olarak görevlendirilmişti burada bir de milli eğitimde tanıdığın varsa daha kolay görevlendirme alırsın

ok tesekkur ederım bılgı verdıgın ıcın canım....ben daha bıtırmedım okulu yaza nasıpse ...mıllı egıtım mudurluklerıne basvurda bulunuyoruz degıl mı?yazın mı yaz sonu mu basvuru yapmalıyım...acaba

bulunduğun yerin milli eğitim müdürlüğüne başvuru yapacaksın ağustos sonu daha çok eylül başı gibi başvuru yapılır okulların açıldığı hafta görevlendirme yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…