• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretli öğretmenlik çıktı mı?

yağmurseli turlik çok teşekkür ederim.peki bu vekilde formasyon şartı yokmuş bildiğim kadarıyl ama aceba ücretlide böyle bir şart var mıydı?ben ikiside aynı sanıyordum bunların. bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Birşey sormak istiyorum.
Ben geçtiğimiz hafta ücretli öğretmenliğe başladım.
Doğum iznine ayrılmış bir öğretmenin yerine derslere giriyorum.
Dolayısıyla benimki vekil öğretmenlik sayılmıyor mu?
Bir de ders saat ücreti tam olarak ne kadar?Biliyor musunuz?

Seninki vekil sayılır canım sen 3/2 maaş almalısın.Tabii biraz bu işler düzenbazlığa dönmüş

Yani ücretli gösterip kalan para devlet babanın kesesini doldurabilir.

Şu an tam ne kadar ücret bilemiyorum;ama,20 saat giren 500 minimum alıyordu geçen sene

Zam mam ne kadar etkiledi bilemiycem.30 saat 825 diye duydum

yağmurseli turlik çok teşekkür ederim.peki bu vekilde formasyon şartı yokmuş bildiğim kadarıyl ama aceba ücretlide böyle bir şart var mıydı?ben ikiside aynı sanıyordum bunların. bilginiz var mı?

Canım mesela liselere gideceksen formasyona ihtiyaç doğrultusunda bakılmıyor;ama

il il de değişiyor istekler

Adana'da kpss sonucuna göre yerleşiyorlar..Ayrıca torpilli aşçılık,ekmekçilik,turizm otelcilik bölümü de

öğretmenlik yapabiliyor

Yani sen başvurunu yap..

Seninki vekil sayılır canım sen 3/2 maaş almalısın.Tabii biraz bu işler düzenbazlığa dönmüş

Yani ücretli gösterip kalan para devlet babanın kesesini doldurabilir.

Şu an tam ne kadar ücret bilemiyorum;ama,20 saat giren 500 minimum alıyordu geçen sene

Zam mam ne kadar etkiledi bilemiycem.30 saat 825 diye duydum

Canım cevabın için teşekkür ederim.
Ben de vekil olduğunu düşünmüştüm ancak ilçe milli eğitimde sorduğumda vekil görevlendirmesi yapmıyoruz cevabını aldım.
Sanırım ortada bir haksızlık sözkonusu.Yapabileceğim bir şey var mı acaba? :26:

arkadaşlar bende 2010 tarih mezunuyum.. evdeoturmaktan cok sıkıldım. eylul ayında donem basında ucretlı ıcın fatih bagcılar bahçelievler ve başakşehr meb e basvrdum. hiç bir yerden aramadılar.. hala evde beklıyorum.. tanıdık şartt.. bizimde dayımız olmadığı ıcın beklıyoruzzzz :@ ayrıca formasyonumda yok.. allah yardımcımız olsun işimiz cok zor

Back