Ben de uçaktan korkmuyordum ama en son birkaç yıl önce yaptığım uçuş çok kötüydü ve ondan sonra bir daha uçağa binemedim. O kadar sallandı ki sanki at arabasına gider gibiydim hava da oldukça karlı ve fırtınalıydı, bizim uçuşumuzdan bir önceki seferler iptal edilmişti pist kar ve buz içindeydi, yurtdışına gidiyordum charter uçakları gecenin 3 ünde kalkıyordu, uçağın içi daracık dizlerim öndeki koltuğa değiyor daral bastı, hava karanlık batıya gittiğimiz için hava aydınlanmak bilmedi, anlatmakla bitmez gerçekten berbattı. Dönüşü de aynı şekilde rezaletti. Yani bu stresi iki defa yaşadım tek fark dönüş gündüzdü.
İşte o uçuştan sonra bende korku oluştu ama bir daha ne zaman bu korkumu yenmek için kendimi telkin etmek istesem ya tv de bir uçak kazası haberi, ya uçak kazası belgeseli, ya gazetede bir arıza ve ya düşme haberi, her seferinde birşey oldu, işte bu beni daha çok korkuttu.
En son gene böyle kendime telkin ettikten sonra gece uyurken rüyamda kabus gördüm bindiğim uçak arızalanmış camdan bakiyorum kanat alev alev yanıyor ter içinde uyandım sabahın erken saatiydi genelde geç kalkmama rağmen o sabah o kabusun etkisiyle kalktım tv yi açtım bir de ne göreyim ATLAS JET in Isparta uçağı düşmüş! iliklerim buz tuttu resmen. Zaten daha kabusun etkisinden kurtulmamışken böyle birşeyle karşilaşmak..!!!
Daha sonra da bu durum devam etti gene yenmeye çalışıyorum ama tv de uçak kazaları ve arızalar haberleri gırla gidiyor.... şimdi bunlar ne demek oluyor diye sorduğumda kimse bana cevap veremiyor belki siz bana bir yol gösterirsiniz. Uçağa binmemem için bir işaret uyarı mı yoksa bu korkuyu yenmek için bir cesaret mi... offf off...:çok üzgünüm: