17+2 haftalık hamileyim doktoru 2 hafta önce 3lü test yaptı bugün hem 3'lü test sonucumun kötü çıktığını hem cinsiyetinin oğlan olduğunu öğrendim hemde bugün benim doğum günüm sabahtan beri ağlıyorum.
2'li testtim çok güzel çıkmıştı ama güvenilir bi merkezde yapılmıştı. Kendi doktorum bugünkü ölçümlerde normal 17+2 çıkardı sadece 3'lü test orta düzeyde riskte dedi, ayrıntılı ultrason çektir dedi.
Ayrıntılı için başka bi doktora gitmek zorunda kaldık orda yapılmadığı için fakat burdaki doktor 15+2 çıkardı bebek gayet iyi görünüyormuş omurgası ensesi ama gelişim 2 hafta geri dedi 4'lü ultrason istedi eğer oda kötü çıkarsa ambio sıvısı alınacak dedi. Ben kalp atışını kıpır kıpır oluşunu gördüm onun aldıramam
doktor seçenekleri söyledi:
- bebek iyi beslenemediği için gerilemiş olabilir
- Doktor ölçümlerini yanlış yapış olabilir şimdiye kadar
- 3'lü test yanlış çıkmış olabilir
- veya gerçekten problem var dedi
3'lü testi bozuk çıkıp böyle bişey yaşayan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
2'li testtim çok güzel çıkmıştı ama güvenilir bi merkezde yapılmıştı. Kendi doktorum bugünkü ölçümlerde normal 17+2 çıkardı sadece 3'lü test orta düzeyde riskte dedi, ayrıntılı ultrason çektir dedi.
Ayrıntılı için başka bi doktora gitmek zorunda kaldık orda yapılmadığı için fakat burdaki doktor 15+2 çıkardı bebek gayet iyi görünüyormuş omurgası ensesi ama gelişim 2 hafta geri dedi 4'lü ultrason istedi eğer oda kötü çıkarsa ambio sıvısı alınacak dedi. Ben kalp atışını kıpır kıpır oluşunu gördüm onun aldıramam
doktor seçenekleri söyledi:
- bebek iyi beslenemediği için gerilemiş olabilir
- Doktor ölçümlerini yanlış yapış olabilir şimdiye kadar
- 3'lü test yanlış çıkmış olabilir
- veya gerçekten problem var dedi
3'lü testi bozuk çıkıp böyle bişey yaşayan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.