• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üçlü test kötü çıkanlar yardım!

zuhale

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
788
37
123
Balıkesir
17+2 haftalık hamileyim doktoru 2 hafta önce 3lü test yaptı bugün hem 3'lü test sonucumun kötü çıktığını hem cinsiyetinin oğlan olduğunu öğrendim hemde bugün benim doğum günüm sabahtan beri ağlıyorum.

2'li testtim çok güzel çıkmıştı ama güvenilir bi merkezde yapılmıştı. Kendi doktorum bugünkü ölçümlerde normal 17+2 çıkardı sadece 3'lü test orta düzeyde riskte dedi, ayrıntılı ultrason çektir dedi.

Ayrıntılı için başka bi doktora gitmek zorunda kaldık orda yapılmadığı için fakat burdaki doktor 15+2 çıkardı bebek gayet iyi görünüyormuş omurgası ensesi ama gelişim 2 hafta geri dedi 4'lü ultrason istedi eğer oda kötü çıkarsa ambio sıvısı alınacak dedi. Ben kalp atışını kıpır kıpır oluşunu gördüm onun aldıramam :(

doktor seçenekleri söyledi:
- bebek iyi beslenemediği için gerilemiş olabilir
- Doktor ölçümlerini yanlış yapış olabilir şimdiye kadar
- 3'lü test yanlış çıkmış olabilir
- veya gerçekten problem var dedi

3'lü testi bozuk çıkıp böyle bişey yaşayan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Canim dur hemen telas yapma.benden sana kucuk bir tavsiye madem bebegin haftasi geri gorunuyor hemen idrarda protein atilimina baktir bide 5 gun sabah aksam yemekten 2 saat sonra ayni saatte tansiyonunu olc ve yaz.benim testim kotu gelmemisti ama bebegim geriliyordu megerse eklemsi yani gebelik zehirlenmesi oluyormusum.tansiyonun protein atilimin varsa bebek beslenemiyor maalesef.bu yuzden 36 hattalik olmasi gereken kizim 33+4 ve oyle dogum yaptim sukurki 4 yasinda simdi.dr una soyle idrar testi baksin.allah in izniyle bisey olmaz.stres yapma sakin cok etkisi var.

Bu testlerde cok hata yapildigini duydum..bi cok arkadasima downsendromu dedikleri halde cocuklari cok saglikli..ben 3.bebegime hamileyim.ilk iki ogluma yaptirmadim bunada yaptirmayacagim.. bu testleri yaptiranlar eger sorun var diye bebegini aldiracaklarsa yaptirsinlar..ben asla aldirmayacagim icin gerek duymuyorum..ve tekrarliyorum bir cok ornekle karsilastim bu testlerin hatali olduguna dair.. tamamen Allaha siginin ve dua edin..

17+2 haftalık hamileyim doktoru 2 hafta önce 3lü test yaptı bugün hem 3'lü test sonucumun kötü çıktığını hem cinsiyetinin oğlan olduğunu öğrendim hemde bugün benim doğum günüm sabahtan beri ağlıyorum.

2'li testtim çok güzel çıkmıştı ama güvenilir bi merkezde yapılmıştı. Kendi doktorum bugünkü ölçümlerde normal 17+2 çıkardı sadece 3'lü test orta düzeyde riskte dedi, ayrıntılı ultrason çektir dedi.

Ayrıntılı için başka bi doktora gitmek zorunda kaldık orda yapılmadığı için fakat burdaki doktor 15+2 çıkardı bebek gayet iyi görünüyormuş omurgası ensesi ama gelişim 2 hafta geri dedi 4'lü ultrason istedi eğer oda kötü çıkarsa ambio sıvısı alınacak dedi. Ben kalp atışını kıpır kıpır oluşunu gördüm onun aldıramam :KK43:

3'lü testi bozuk çıkıp böyle bişey yaşayan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Canım benimde ikili testim çok hüzel temiz çıktı 3lü testim orta derecede riskli çıktı doktorum yanlış çıkmış olabilir dedi ve araştırmalarıma göre 2 şi temiz çıktıysa 3 lütfen yanılma payı var mış sıkma canını yine araştırmalarını yap bende yapıcam ben daha yeni ögrendim sen üzüldükte bebeğinde üzülür his ediyor inşallah kötü bişey yoktur canım

Ayrıntılı için başka bi doktora gitmek zorunda kaldık orda yapılmadığı için fakat burdaki doktor 15+2 çıkardı bebek gayet iyi görünüyormuş omurgası ensesi ama gelişim 2 hafta geri dedi 4'lü ultrason istedi eğer oda kötü çıkarsa ambio sıvısı alınacak dedi. Ben kalp atışını kıpır kıpır oluşunu gördüm onun aldıramam :KK43:

Hic kötüyü düşünme kuzum benim ikilisi iyi çıkana 3 lü önerilmez ki canim benim hiç canını sıkma bence sen çok iyi bir perinatolog bul ona git o doktoru da degistir seni böyle ağlatmaya hakkı yok yani durduk yere 3lü test bilemedim beb de çok pimpirikliyim doktorun bana sen yaptırma testlerini detaylı bakarız sende dedi bende hani test stresi sonuç stresi olmasın diye kabul ettim aminiyo sentezden önce fenal dna ne biliyim nipty falan araştır

Back
X