- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bakım yapıorm.
zeytinyağı,badem yağı'yLa.
gayet iyi geLdi bnm saçLarıma.
bnmde saçLarım çok kuruyduu ne zmn tarasam çatır çatır sesLer geLioduu taramaya korkuodm sonra gittim kuaföre kestrdim biraz ve o günden sonra haftada 2 kez bu karışımdan sürüorum ve 3o dk bekLetip yıkıorm iyi geLdi bnm saçLarıma.
benim saclarimda cok yipranmisti boya yuzunden ama bende badem yagi surmeye basladim bir gece bekletiyorum sacimda iyi geliyor ve her dustan sonra sacima soguk su dokuyorum saclarimi parlatmasi icin ve gercekten ise yariyor yerimseniben opuyorumnanaktan
tesekkür ederim kızlar,saf zeytınyagı uyguluyorum.henuz 1 kez yaptım.iyi geldi gibi ama badem yagını da denıycem. tatlı badem yagı mı? acı badem yagı? bir de nasıl uyguluyorsunuz?
bu mevsimde turp bulmak zor olacak ama her iki teknıgı de denıyıcem..
badem yagını sampuana koyuyolarmıs.daha pratik gözüktü bana ama siz ne dersiniz aynı etkıyı yaratır mı?
anladım. ama dipleri de mi yağlanmıyor? bu ilginç işte, çünkü bu sıcaklarda benim 3 günde yağlanan saçım 1 günde yağlanıo. terleyince saç diplerim de alıo nasibini, vıcık vıcık oluo.
ya bi de şampuanın da çok önemli, yani silikon içeren bi şampuan kullanıosan(içeriğine bak, dimethicone yazıosa içeriodur), ki marketlerde satılan şampuanların hepsinde hatta doğal bildiğimiz bioblas ve tresan da bile var, o da kurutur saçlarını. geçici bir yumuşaklık verir, saçı içten içe kurutur. sebamed'in onarıcı şampuanı var, onu tavsiye ederim sana. normal şampuanlara göre biraz pahalı(250ml 13 TL) ama değer, saç derinin dengelenmesine yardımcı olur.
turplu su 2 günde bir yapılıyor, yağ bakımları da haftada 1 aslında sağlıklı saçlar için, ama senin durumun farklı. istersen 2-3 e de çıkarabilirsin. bir de su linke bir göz at. bu da uzatmak için diye geçiyor ama yorumlara bakarsan daha ziyade yumuşaklık ve parlaklık veriyormuş. http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/241946-anneannemin-sa231-uzatma-form252l252.html
kolay gelsin,inş. sağlıklı saçlarına kavuşabilirsin kısa sürede.
silikon içermeyen şampuanlar DFN garlı(ben sadece bunu kullanıyorum yaklaşık 2 aydır maskesiyle beraber, ama sana tavsiye edemicem, çünkü boyalı ve kuru saça nasıl bi etki yapar bilemiyorum), sebamed ve Gliss(Gliss'in asia beauty şampuanında silikon yok, ama diğer serileri bilemicem). bunların arasından sana uygun olanı bence sebamed çünkü sebamed hem zararlı kimyasallar içermiyor hem de medikal bir ürün. saç derindeki yağlanma daha doğrusu yağlanmama problemini bu çözer muhtemelen. diğer taraftan da saçındaki hasarı onarır, kırıkları yapıştırmaz ama doku hasarlarını düzeltir. ama ek olarak maske ve krem de kullanman lazım. gliss in kavanoz içinde satılan maskeleri var, boyalı saçlar için olanını alıp dene istersen saçların düzene girene kadar kullanırsın.
bu arada internetten bakarken Gliss'in bi bakım kitini buldum. ismi repairist. tam senin tarif ettiğin saçlar için 3 lü bir kür. bir araştır istersen.
estağfirullah cnm, ne demek
severim işte saçlarımla uğraşmayı, bazen bu sevgi saçıma zarar verse de(renk değiştirme çabalarım yüzünden), genelde olumlu sonuçlar alıyorum.tecrübeyle beraber bu forumda çok şey öğrendim gerçekten, turplu su mesela, hayata bakışımı değiştirdi diyebilirim:))
bi de kozmetikçilerde saç bakımıyla ilgili yeni bişi gördüm mü muhakkak denerim, maddi bakımdan pek iyi bir huy diil ama...
bahsettiğim ürünün linki burda, kusura bakma, ingilizcesi var sadece. http://www.gliss.schwarzkopf.com/uploads/pics/sub_deep_repair_01.jpg için Google Görsel Sonuçları
kolay gelsinopuyorumnanaktan