• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama uçları çok kuru ve çok sert,lütfen yardım.

Benimde böyle olmuştu saçlarım bakımla pek uğraşmamıştım ama direk koyu renge ve özellikle çikolata kahvesine boyadım saçlarımı bunu da kuaförüm önermişti 1 yıl devam ettim hem saçlarım dinlendi hem de yumuşak ve kolay şekle girdi...

Koyu saç rengi saçı besler canım dene istersen...

merhabalar aynı dertten muzdarip biri olarak yeni aldıgım bir tavsiyeyi yazacağım
ben henüz yapmadım ama yapan arkadaşımdaki farkı gördüm

bildigimiz ısırgan otunu topluyorsunuz
haşlıyorsunuz
bir su bardagı kadar olacak haşlanmış hali
blendırlayıp (kına gibi oluyormuış kıvamı ) saçınıza sürüp strec film ile sarıyorsunuz yarım saay bekletip yıkıyorsunuz
iistersen biraz zeytinyagı ekle dedi bana

not aldım cok tesekkürler..

Benimde böyle olmuştu saçlarım bakımla pek uğraşmamıştım ama direk koyu renge ve özellikle çikolata kahvesine boyadım saçlarımı bunu da kuaförüm önermişti 1 yıl devam ettim hem saçlarım dinlendi hem de yumuşak ve kolay şekle girdi...

Koyu saç rengi saçı besler canım dene istersen...

ben de su an akmıs kızıl var.. hatta boya ustune oldugundan 1 kaç ton kızıl var..sinir bozucu.. çikolata kahve cok koyu düşer bana yakışmaz ama bu saça orta kahve tonlarında boyasam girer mi acaba? hepsı aynı ton olur mu?

ben de su an akmıs kızıl var.. hatta boya ustune oldugundan 1 kaç ton kızıl var..sinir bozucu.. çikolata kahve cok koyu düşer bana yakışmaz ama bu saça orta kahve tonlarında boyasam girer mi acaba? hepsı aynı ton olur mu?

Hımmm....

Kızıl zor bir renk, üzerine boya kabul etmeyen bir renk ayrıca ama dediğin orta kahve tonları kapatmayabilir hatta koyular da bile bazen zor kapanıyor kızıl...

İstersen dediğim tonu dene bi zaten ilkinde istediğin sonucu alamayabilirsin ama sonrasında mümkün...

selamlar,
haftasonu saçım için yaptıgım alışverişlerden söz edeyım;

çam terebentı ve tatlı badem yağı aldım.bioblasın kuru ve boyalı saçlar için olan şampuanını aldım.içine bu yağlardan koymayı planlıyorum.
pazara gidemedım dolayısyla turp bulamadım ama alıcam yakında onu da ..
glissin "repair" serisinden banyo sonrası spreyi var ondan, bir tane maske ve saç kremi aldım.
boyayı akıtmak ıcın de niveanın beyaz sabununu aldım. bunu da kkda okumustum. bakalım...
sonuclardan söz ederım..

ben size denediğim ve mükemmel sonuç veren bir kür yazayım.hem saçı dökülenler hemde saçım kuru diyenler uygulasın.
6 yemek kaşığı saf zeytin yağı
1tatlı kaşığı sirke
1çay kaşığı çam terebentin
1 yumurta sarısı
karıştırıp saç köklerine ve her yerine sürün.streçle sarın 2 saat bekletin.bu kürü 8 hafta haftada 1 gün uygulayın.2. uygulamada farkı göreceksiniz.ama saçı kuru olanlar kesinlikle saç bakım kremi kullanmayı ihmal etmesinler ve tarak seçimide önemli tabi. sevgiler

ben size denediğim ve mükemmel sonuç veren bir kür yazayım.hem saçı dökülenler hemde saçım kuru diyenler uygulasın.
6 yemek kaşığı saf zeytin yağı
1tatlı kaşığı sirke
1çay kaşığı çam terebentin
1 yumurta sarısı
karıştırıp saç köklerine ve her yerine sürün.streçle sarın 2 saat bekletin.bu kürü 8 hafta haftada 1 gün uygulayın.2. uygulamada farkı göreceksiniz.ama saçı kuru olanlar kesinlikle saç bakım kremi kullanmayı ihmal etmesinler ve tarak seçimide önemli tabi. sevgiler

tesekkur ederım.tüm malzemeler elimin altında olan seyler hem.. denenecektir..

Back