Uçak

bebeqimyoldamrc

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Kasım 2014
3.653
3.854
333
Mrhb kızlar Allah nasip ederse ben ramazan ayında uçakla ilk yolculuğumu yapacağım. Ama akrabalarima birşeyler götürmek istiyorum . Örneğin zeytinyağı . Bunu uçağa alırlar mi ?? Ve uçağa neleri alıyorlar ya da almıyorlar .. Bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olur musunuz ??

Sıvı birşey almazlar uçağa valize iyice sarıp sarmalayıp kıyafetlerin arasına koyarsan olur ama valizleri atıyorlar ordan oraya kırılabilir patlayabilir kuru olan herşeyi götürebilirsin tabi kilogram takibi yaparak yurt ici ve yurt dışı kilo sınırı var onu öğren bide birşey daha sakın parfüm krem kozmetik türü şeyleri el valizine cantana koyma bagaj için verdiğin valize koy alıyorlar cunku

Sıvı birşey almazlar uçağa valize iyice sarıp sarmalayıp kıyafetlerin arasına koyarsan olur ama valizleri atıyorlar ordan oraya kırılabilir patlayabilir kuru olan herşeyi götürebilirsin tabi kilogram takibi yaparak yurt ici ve yurt dışı kilo sınırı var onu öğren bide birşey daha sakın parfüm krem kozmetik türü şeyleri el valizine cantana koyma bagaj için verdiğin valize koy alıyorlar cunku

Zaten iyice sarıp kıyafet içine koymayı düşünüyorum . Ama almazsalar iste orası var

Merhaba. ben geçen ay yurtdışından valizimde koca şişe cam zeytinyağı getirdim. kırılmasın diye kıyafetlerin arasına koymuştum. el bagajında su bile almıyorlar bazen..

Zaten iyice sarıp kıyafet içine koymayı düşünüyorum . Ama almazsalar iste orası var
Orda götürürsün bide plastik şişeye koy istersen cam riskini göze alma bide dondurabilirsin öyle alıyorlar benim bir akrabam bir yerden 11 sise içki getirdi valizde kırılmış heryer içki olmuştu dikkat edersen bişey olmaz

Orda götürürsün bide plastik şişeye koy istersen cam riskini göze alma bide dondurabilirsin öyle alıyorlar benim bir akrabam bir yerden 11 sise içki getirdi valizde kırılmış heryer içki olmuştu dikkat edersen bişey olmaz

Bildiğin plastik şu sisesinde götürmeyi düşünüyorum bir de zeytinyağı donunca nasıl olur ki bilemedim şimdi

Valize koyabilirsiniz ben herzaman götürüyorum 5 kilo , yalnız el bagajınızda yani yanınıza alacağınız herhangi bir çantada sıvı taşımayın alıp bir güzel çöpe atıyorlar.

Back
X