uçak yolculuğu

JASPE

İki kız annesi :)
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.602
31
363
herkese merhaba,
3 aylık bir bebeğim var ve uçak yolculuğu yapacağız. Ancak onun için sakıncalı olur mu olmaz mı bilemiyorum. Kulaklarına filan bir zararı olur mu veya başka herhangi bir şey? Aranızda küçük bebeğiyle uçağa binen var mı? Ne yapmalıyım? sositososito

canım ben bindim fakat 6 aylıktı şükür bişiy olmadı.olmaz ALLAH IN izniyle içini ferah tut.kalkarken fazla ses olur sonra ses azalır biraz daha ve ben bindiğim dönem uçakta yaşını doldurmamış bebeklerde vardı yinede dr gittiğinde söyle için rahatlasın

ben kızımla uçağa bindiğimde 28 günlüktü
doktor basınçtan etkilenmemesi için uçak kalkarken ve inerken emzirmemi söylemişti
herhangi bir sakıncası yok rahat olabilirsin

benim kizim 2 yasinda ve yeni avustralyadan turkiyeye 24 saatlik yolculuk yapti ama senin bebegin 3 aylik. ucak inis ve kalkislarinda eger emizrebilirsen emzir yada, emzigini ver ki kulakklari tikanmasin. bebeklerde kulak tikanmasi cok agri yapiyor o yuzden bir seyi emmeleri lazim. yinede ucustan once doktoruna gidip ondan bilgi almayi ihmal et derim. kolay gelsin....

kizim 38 gunlukken amerikadan turkiyeye uctuk, cok sukur bisey olmadi uyuyarak gitti zaten, ama cildinde kuruluk oldu onun icin yanima bebe kremi aldim, biraz fayda etti. simdi kizim 17 aylik yolculuklar daha zor oluyor tabi. en son 3 hafta once 11 saat uctuk. ucak inerken ve kalkarken basinc yaptigi icin kulaklari agriyor. o zamanlar ozellikle biseyler icirmeye,yedirmeye calis, iyi ucuslar, (ama seninki cok ufak annesi bisey anlamaz,uyuyarak gider,gelir.)

arkadaşlar konu çok eski ama benim 4 yaşında yeğenim var uçağa binmek durumundayız onunda kulaklarına bişey olurmu ben sakız çiğnenmesinin faydalı olacağını duydum ama başka önerileriniz varmı?

bence bi doktor muayenesi yaptırmadan bebeklere uçak yolculuğu yaptırılmamalı. çünkü geniz eti olan bebeklerde problam oluyomuş diye biliyorum.

Bende 5 aylık kızımla İstanbuldan Ankaraya gelmiştim..Simdi 10 aylık oldu..bu aralarda tekrar gittik hiç bi sorun cıkmadı.Sadece bir kere hıc durmamıstı aglamıstı herhalde basınc fazlalastıgı ıcın rahatsız oldu..ama sonra gectı hıc bı problem olmadı yani..

Benimde bebğim 8 aylıkken Hollandaya uçmuştum.İnerken ve kalkarken emzirdiğimi hatırlıyorum.Pek bir sorun yaşamadık şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…