- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi sessizlik90
-
kaç saat yolculuk yapıyor ki?Annem iki yada uc tane aliyo, hic gozunu acamio vallaha
Annem Fransa Turkiye, Turkiye Fransa yapar, oda uc saat suruyokaç saat yolculuk yapıyor ki?
bi saat bi buçuk saat yolculuksa sonrasında nasıl ayıkıyor?
O nasıl bi bakış açısı ki öyle :) nereye kaçalım biz şimdiDünya daha büyük bir boslukta ucaktan niye korkarsiniz :)
O nasıl bi bakış açısı ki öyle :) nereye kaçalım biz şimdi
Ben de yarın binicem inşallah :))Hayatım boyunca düşüncede bende hep korkmuştum uçaktan hemde hiç binmediğim halde, sonra şehir dışına çıkmam gerekti bindim kalkış ve iniş dışında sanki otobusteymişim gibi hissettim cam kenarıydı bide hiç korkum olmadı hatta artık çok keyif alıyorum :)) ben sadece deniz üstünden giderken düşerse diye korkuyorum bende denizden korkarım :))
Teşwkkrür ederizMerhaba
Lütfen kendinizi bu düşünceye odaklamayın. Düşünsenize araba kazaları vs çok daha fazla . Çak çok daha güvenli. Hem kabin ekibini düşünün, onlar (yani bizler) :) sadece sizin memnuniyetinizi sağlamak için değil en önemlisi emniyet ve güvenliğiniz için orada. Gökyüzünde olmak şahane bir şeydir, kendinizi kasmayın.. üzmeyin, belki terapi ise yarayabilir.. sevgiler
:)))Ben de uçağa binince gözüm hep hosteslerde inene dek.. Onların gözündeki en ufak tereddütte ayağa kaldırırım uçağı heralde
Yanına erkek gelirse denk :)Butun dualari okuyorum yanimdakinin elini tutuyorum..
Sıvı olan hiçbirşey alamıyorsunHostesin Kirmizi Fulari uçağa binerken parfüm almıyorlar mı ?
Yine mi senSıvı olan hiçbirşey alamıyorsun
50 mlimi geçmeyecek
Riske gerek Yok yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?