• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç testin üçünde de sonradan çıkan hayalet çizgi?

hayal_27

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
760
118
23
Kızlar 27 Aralık'ta çatlama iğnesi oldum. Birkaç gün önce farklı günlerde gebelik testleri yaptım. İki defa awox erken gebelik testinde yarım saat - kırk dakika sonra silik çizgi belirdi sonraki gün kaset test yaptım ilk başta yine negatif çıkıp iki saat sonra çok silik bir çizgi çıktı. Bu çizgiler ilk on dakikafa çıkmadığı için negatif kabul ettim ama kasık ağrım çok var arada gelip gidiyor bir de bacaklarım çok ağrıyor bunun dışında bir belirti yok sizce hamilelik olabilir mi? Kan vermeye de korkuyorum Çarşamba gününe kadar regli bekliyim dedim gelmezse gidip kan veririm

Aynı durumu ben de yaşıyorum. Ama gebelik testi sonradan çizgi belirebilirmiş. İlk 10 dk önemliymiş. Ben kan da verdim. Negatif. Ama hala adet yok.

Aynı durumu ben de yaşıyorum. Ama gebelik testi sonradan çizgi belirebilirmiş. İlk 10 dk önemliymiş. Ben kan da verdim. Negatif. Ama hala adet yok.
AA öyle mi birkaç testte birden mi çıktı bu silik çizgi. Benimde negatiftir o zaman pozitif olsa hemen çıkardı heralde

AA öyle mi birkaç testte birden mi çıktı bu silik çizgi. Benimde negatiftir o zaman pozitif olsa hemen çıkardı heralde
3 testte de çıktı. Kan da negatif geldi. Ama adet olmadığım için ikna olmadım. Geç döllenme ihtimalinden dolayı da çıkmayabilirmiş. Yarın tekrar test yapcam☺️

Aslında en sağlamı adet gecikmesinden 10 gün sonra test yapmak ama heyecandan bekleyemiyoruz☺🤷🏼‍♀️

Aslında en sağlamı adet gecikmesinden 10 gün sonra test yapmak ama heyecandan bekleyemiyoruz☺🤷🏼‍♀️
İnşallah geç döllenmedir canım. Ben de çatlama iğnesi olmuştum aslında doktor 14 gün sonra test yapabilirsin demişti ama kan testi yaptırmadım bende . Yarın yaptırsam mi yoksa beklesem mi bilmiyorum. Zaten en geç Çarşamba Perşembe netleşir forumda en geç 21 gün sonra regl olanı gördüm bugün benim 17. Günüm

Back