Pilav Tarifleri Üç Renkli Pilav-Knoor Tavuk Bulyon Sponsorluğunda

Bende hemencik yapip koydum perde pilavi dusunuyodum sonra baktim 2tane birden var rrisk bekliyoruzz tarifini de merakla
Sorma benimde aklimda perde pilavi vardi 2 tane olunca 3.tarif olmak istemem acikcasi baska bi tarifle katilicam artik

Keşke aynı tarifle katılmak yasaklansa...
Sanırım kimse aynı tarifle katilmaz ya.. birbirinden haberi olmadan yapilan aynı tarifler olur.ama birinden görerek aynı tarifi yapmak hos olmaz bence

Sanırım kimse aynı tarifle katilmaz ya.. birbirinden haberi olmadan yapilan aynı tarifler olur.ama birinden görerek aynı tarifi yapmak hos olmaz bence
Ben iki kere ayni tarifle katildim 2.sindede haberim yoktu sebze dolmasi yaptim ekledim aksama arkadas ekledi.sonra cig kofteyi ekliyodum siteye bi baktım benden once biri eklemis...yani yapacak bisi yok asla 2 tarifle yarismak istemem ama bazen oluyo

Canim ben genelleme konuştum ama hazır sen alintilamisken açıklayayım bari.yukarida da söylediğim gibi habersiz tesadüfi yapılan tarifler olabilir elbette.sonucta kimsenin diğerinden haberi yok.veya iste sen dün cigkofte yapip fotoğrafını cekmissindir ama bakmissin senden önce biri daha çiğköfte yapmış koymus diyelim ki,o zaman yine mecburen cigkofteyi koyarsin yarışmaya. Çünkü yemeğini yapmistin.benim demek istedigim, hani tarifi yapmadan katilan tariflere bakarsın. Orda bi tarif begenip,ben daha iyisini yaparım gibisinden ayni tarifo yapmaktan bahsediyorum ben.anlatabildim mi bilmiyorum

Onceki mesajda ne demek istedigini anlamistim canim:) bu dedigine ornek olarak kendimden bahsettim zaten:) dedigin gibi sonradan tarif veya sunumu baskasininki gibi yapmak dogru degil zaten ama tesadüf olmussada digerinin emegine yazik olur

Onceki mesajda ne demek istedigini anlamistim canim:) bu dedigine ornek olarak kendimden bahsettim zaten:) dedigin gibi sonradan tarif veya sunumu baskasininki gibi yapmak dogru degil zaten ama tesadüf olmussada digerinin emegine yazik olur
Aynen.benimde demek istedigim bu.tesadüfler her zaman olabilir. Mesela ben bu akşam kuru fasulye yaptım cektim fotografini.yarin koycam yarismaya.baska bi arkadas bu aksam kuru fasulye koymus.o koydu diye ben koymamazlik yapamam.bende yapmıştım çünkü. Boyle seyler her zaman olabilir.

Evet canım haklisin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…