üç parfüm arasında kaldım yardım:))

yagmuradam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
99
3
28
İzmir
lacoste classic
amor amor(hiç denemedim merak ediyorum )
absolutely irresistible givenchy

SİZCE HANGİSİ DAHA HOŞ

Amor amor hoş bir koku. Kuzenimde orijinali vardı eskiden.
Absolutely'i denemiştim ama hatırlamıyorum.
Lacoste klasik dediğin Lacoste pour femme diye geçiyor orijinal isminde. Ve harika bir koku bence.
Mutlaka dene. Çok kaliteli bir kokusu var. Pudramsı, tatlı çiçeksi.

üçüde çok başka kokular biri ağır ve kadınsı biri hafif ve çiçeksi biri daha meyveli ve fresh :) Ne tarz istediğine bağlı givenchy orjinali de açığı da var bende ben açığını daha çok seviyorum garip bir şekilde kadınsı güzel bir koku. amor amor dan nefret etmiştim. lacoste ise sevdiğim kokular arasında yerini aldı temiz çiçeksi bir kokudur.

lacosu kulandım seviyorumda
absolutelyide denedim kokusu hoşuma gitti bu ikisi arasında karar vercem artık .absolutely daha çok kendine çekti beni:)

lacosu kulandım seviyorumda
absolutelyide denedim kokusu hoşuma gitti bu ikisi arasında karar vercem artık .absolutely daha çok kendine çekti beni:)

Absolutely'nin orijinalini mi denedin açığını mı? Açığını denediysen hangi açık parfüm markasında denedin?

5 tl lk açıklardan denedim kokusuna bakmak için ama bargello kullanıyorum o yüzden bargellodan alıcam.bargello zaten kalıcı bide kokuları orjinalleriyle aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…