- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Valla canım benim iş bitti ama bende bittim. Benim yaramazlar uyumuyorlar. Biri uyuyor diğeri uyanıyor. Şimdi bebeği uyutum beşiğine koydum. Ben ortancayı uyutuyorum eşim de büyüğünüHğlpn bakalım ohh mis
Ben daha çamaşır asacağım. Büyük yavrum uyumadı , hava boğunuk yapış yapış.
Benim adamı tav etmem lazım. Elimden bişey gelmiyor.
Eşim kabak sevmez , benim yaptığım yemeği bayılarak yiyor. Bence sende dene , zatenn yaz sebzeleri bol domates kırmızı biberli. Baya güzel işler yapmışsın. Hadi yarında güzel geçer inşallah.Evet canım elhamdulillah çok şükür Cuma günü müminlerin bayramı
Öyle daha mı hafif oluyor diyorsun. Kızlar ben kabak fazla sevmiyorumAyda yılda bir defa yerim. Halbuki kabak için peygamber yemeği derler. Çok yararlı bir sebze. Ama ben ne yaparsam yapayım bir türlü sevemiyorum.eskiden Annem gilin tarlalarına ekerdik kabak domates soğan. Onları kavurduğumuzda severdim, tadı çok güzel oluyordu.
Çok güzel ve verimli geçirmişsiniz bu günü. Valla benim büyük okuldaydı bende bebeler ile evde.ortanca ile kahvaltı ettik. Kurumuş elbiseleri toplayıp yerleştirdim. Evi toplayıp süpürdüm yemek yaptım. Tabiki bu günlerde olmazsa olmazım gelin pastası yaptım.şimdi de çocukları uyutmaya çalışıyorum. Yarın inşallah parka götürecem akşama kadar orda kalırız arkadaşlar da gelecekler öyle işte.
Rabbim onlara bir serinlik versin uyusunlar. Oku bol bol.Valla canım benim iş bitti ama bende bittim. Benim yaramazlar uyumuyorlar. Biri uyuyor diğeri uyanıyor. Şimdi bebeği uyutum beşiğine koydum. Ben ortancayı uyutuyorum eşim de büyüğünübiz herhalde onlardan önce uyuyacağız gibi
En iyisi verdiğin tarifi deneyeyim İnşallah bende severim. Hepimiz için inşallah yarın güzel geçsinEşim kabak sevmez , benim yaptığım yemeği bayılarak yiyor. Bence sende dene , zatenn yaz sebzeleri bol domates kırmızı biberli. Baya güzel işler yapmışsın. Hadi yarında güzel geçer inşallah.
Ancak şimdi uyudular. Çok şükür her halimize. RABBİM bu günlerimizi aratmasın inşallahRabbim onlara bir serinlik versin uyusunlar. Oku bol bol.
Saol canim hamdolsun bugun daha iyiOoooohhh mis valla. Bari karı koca baş başa zaman geçirin. Ay canım çok geçmiş olsun. İnşallah hemen geçer. Kayın baban yanlız mı yaşıyor? Hep yemek yaptığını söylüyorsun onun için sordum
Elleri öpülesi bir gelin.Saol canim hamdolsun bugun daha iyi
Canim benim kayinvalidem 30 sene once trafik kazasinda vefaat etmis kayin babamda kayinvalidemi cok sevdigi icin tekrar evlenmemis 2 oglu 1 kizi var kaynim bekar baska shirde gorumcemde evli oda baska sehirde haliyle bi basina birde bundan 6 7 seneonce kismi felç gecirdi hala hasarlari var yasli adam tansiyon seker bir suru hastalik haliyle saglikli ve listesine uygun beslenmesi lazım Rabbim basimizdan eksik etmesin elimden geldiğince herseyiyle ilgileniyorum yakin oturuyoruz zaten oyle iste
Amin canim☺Elleri öpülesi bir gelin.
Yaptığı fedakarlığın karşılığını alan bir baba...
SubhanAllah
Benim memleketteki komşum aynıydı, evlenmedi, kızları baktı el bebek gül bebek sevdiler babalarını. Mekanı cennet olsun.
Kizin kac yasinda canim ve nr derece skolyozKizlar birikim.yapiyormusunuz
Benim kumbaralarim var demir ve kagit olarak biriktirdigim altin ve dolar alıyorum cocuklarim icin kizimda skolyoz var ergenlik döneminde ameliyat gerkebilir ve bu ameliyat oldukca masraflı o yuzden kenariya ne kadar atarsam kardır benim icin sizin var mi birikim tuiyolariniz
Allah senden razı olsun canım. Büyükler evin bereketi RABBİM başlarımızdan eksik etmesinler. Kayınvalidenin Mekanı cennet olsun. RABBİM ahirette tekrar kavuştursun onları inşallah.Saol canim hamdolsun bugun daha iyi
Canim benim kayinvalidem 30 sene once trafik kazasinda vefaat etmis kayin babamda kayinvalidemi cok sevdigi icin tekrar evlenmemis 2 oglu 1 kizi var kaynim bekar baska shirde gorumcemde evli oda baska sehirde haliyle bi basina birde bundan 6 7 seneonce kismi felç gecirdi hala hasarlari var yasli adam tansiyon seker bir suru hastalik haliyle saglikli ve listesine uygun beslenmesi lazım Rabbim basimizdan eksik etmesin elimden geldiğince herseyiyle ilgileniyorum yakin oturuyoruz zaten oyle iste
6 yasinda canim 4 yaşındayken derecesi 38 di 2 ay korse kullanımı sonrasi 16 ya sonrada 13 e dusurduk sukur suan hala 13 derece senin kuzun kac yasinda derecesi nedirKizin kac yasinda canim ve nr derece skolyoz
Benim kizdada var
Amin cumlemizden canimAllah senden razı olsun canım. Büyükler evin bereketi RABBİM başlarımızdan eksik etmesinler. Kayınvalidenin Mekanı cennet olsun. RABBİM ahirette tekrar kavuştursun onları inşallah.
Kiyamam ya gecmis olsun canim biri hasta oldumu onun huzursuzlugi digelerinide etkiliyor ah bosuna demiyorlar cennet analarin ayagi altinda dieAy kızlar benim büyük akşam öksürükmekten ne kendi uyudu nede bizi uyuttu. Kavga kıyamet zorla ilaç içirdim. İçmem diye ağladı. Hemde boğazım ağrıyor diye ağlıyordu. Sonra ortancayı uyandırdı. Oda kriz geçirdi ağlamaktan. Bebekte uyandı. Gece doğru dürüst hiç yatamadım. Eşim işe gitti çocuklar uyandılar. Resmen uykusuzluktan başım ağrıyor
Canım çok geçmiş olsun. Bende birikim yapıyorum.hep indirimleri takip ediyorum. Onun çok faydası oluyor. Programı telefonuma indirmişim ordan hep takipteyim. Çocuk bezleri, elbiseleri, giyecekleri detarjanları, tuvalet kağıtları, rolu peçeteleri hep indirimlerde 3/4 paket olarak alıyorum. Oda daha evim küçük büyük olsa daha çok stoklardım. Birde buradaki eşyalara Türkiye'deki gibi hep zam gelmiyor.Kizlar birikim.yapiyormusunuz
Benim kumbaralarim var demir ve kagit olarak biriktirdigim altin ve dolar alıyorum cocuklarim icin kizimda skolyoz var ergenlik döneminde ameliyat gerkebilir ve bu ameliyat oldukca masraflı o yuzden kenariya ne kadar atarsam kardır benim icin sizin var mi birikim tuiyolariniz
Sağol canım inşallah bu gün artık geçer de akşam rahat uyurlar6 yasinda canim 4 yaşındayken derecesi 38 di 2 ay korse kullanımı sonrasi 16 ya sonrada 13 e dusurduk sukur suan hala 13 derece senin kuzun kac yasinda derecesi nedir
Amin cumlemizden canim
Kiyamam ya gecmis olsun canim biri hasta oldumu onun huzursuzlugi digelerinide etkiliyor ah bosuna demiyorlar cennet analarin ayagi altinda die
Iyi yapiyorsun canim turkiyede yaşamak zor vallahi herseye zam geliyor paramizin degeri hic yokCanım çok geçmiş olsun. Bende birikim yapıyorum.hep indirimleri takip ediyorum. Onun çok faydası oluyor. Programı telefonuma indirmişim ordan hep takipteyim. Çocuk bezleri, elbiseleri, giyecekleri detarjanları, tuvalet kağıtları, rolu peçeteleri hep indirimlerde 3/4 paket olarak alıyorum. Oda daha evim küçük büyük olsa daha çok stoklardım. Birde buradaki eşyalara Türkiye'deki gibi hep zam gelmiyor.
Benip kizim 11 yasinda suan6 yasinda canim 4 yaşındayken derecesi 38 di 2 ay korse kullanımı sonrasi 16 ya sonrada 13 e dusurduk sukur suan hala 13 derece senin kuzun kac yasinda derecesi nedir
Bunun ilac tedavisi yok kuzum sadece gelisimini yavaslatmak icin aile onaylarsa ilac veriyorlar ki buda sakincali genelde korse 40 derece ve uzerine oneriliyor sukur sizinkininde derecesi cok yüksek degilmis bizde jimnastik ve yuzmeye gidiyorduk pandemiden gidemedik 1 senedir kontrolede gidemedik bu aralar goturmeyi planliyorum ins artmamistir zaten sikintili surec reglden sonra basliyormus hizli gelisim evresine gectikleri icin Rabbim yardimcimiz olsun ins korseyle kurtarabilirizBenip kizim 11 yasinda suan
Teshisi 7 yasinda koydu doktor
Derecesini tam hatirlamiyorum ama 18 di sanki ozamanlar
Doktor her yil kontrola gelsin ve duzenli spor yapsin demisti
Tenise falan gonderdim
Birde derece cok yukselirse ilacmi demisti korsemi hatirlamiyorum
Normalde heryil gidiyoduk, adam profesor, ama gecen yil gitmedik
Adet olduktan sonra daha sk gorusmemiz gerekecek demisti. Henuz adet olmadi
Aaa neden hemen ameliyat diyorsunKizlar birikim.yapiyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?