Üç çocuklular, çok çocuklular

Valla canım sana fırsat. Konuşma arayıp sorma. Okadar emeğin üstüne dediğine bak. Eşine şikayet etme o şimdi görmüştür. Sen tekrar tekrar anlatırsan bu sefer eşinin zoruna gider. Valla ne yaparsan yap eş tarafına yaranamazsın. Benimde bir görümcem var. Hep duygu sömürüsü yapar. Her izne gittiğimizde ben hastayım der benim eşime şikayetlerini söyler. Kıymetimi bil. Birde ekler eş bulunurda abla bulunmaz diye güya şaka yapıyor. En son eşim dedi benim bir tane daha ablam var. Demekki ablada bulunuyormuş. Yeter artık abartma herşeyiValla ne yalan söyleyeyim mutlu oldum.

Eşimde farkında tabi. Allaha şükür. Ne saçma bir cümle. Eş bulunur abla bulunmaz. Eşi insanın koynuna girer ama abla giremez
Kendini ne diye seninle kıyaslıyor, aklı olan yapmaz.

Maşallah Allah bağışlasın
Eşimde farkında tabi. Allaha şükür. Ne saçma bir cümle. Eş bulunur abla bulunmaz. Eşi insanın koynuna girer ama abla giremez
Kendini ne diye seninle kıyaslıyor, aklı olan yapmaz.
Valla benim görümce biraz tuhaftır hep bütün ilgi bende olsun der. Herkes herşeyi onlara danışsınlar ister. Allahtan eşim onları takmaz

Yok desem yan olur. Iyi olmaya calisiyorum canim. Yorgunlugum uykusuzlugum artti bu sıralar. Okullar acilinca telasimiz 2 kat artti ama bana iyi geldi.
Hepsi geçici canım bir iki yıl sonra inşallah rahat edecez. Yada ben kendimi böyle avutuyorumbizde okullar hep açıktı. O teleşımız hep vardı. Ama gerçekten çok iyi geliyor. Okul hem çocuklar içim hemde biz anneler için çok iyi oluyor. Benim çocuklar sağ olsunlar beni asla yanlız bırakmazlar. Nöbetleşe yatıyorlar. Sanki kaçacam inanırmısın artık kemiklerim ağrıyor.

Bugün nasıl geçti. Ben bug hiç durmadım ama keyifli güzel geçti. Ortanca kızım çok sinir ediyor beni. 5 yaşında, biriinin yanlışlıkla eli değse avazı çıktığı kadar bağırıyor. Ben dayanamıyorum artık.

Valla canım bu günüm çok yoğun geçti. Sabah kalktım çocukları doyurdum. Temizlik yaptım. Akşam için yemek yaptım. Çocukları hazırladım. Evde eksikler vardı mağazaya gidip onları aldım. Ordan çocukları parka getirdim. Hep arkalarından koştum. Sonra eşim iş çıkışı yanımıza geldi. Ordan eve geldik çocuklara duş aldırdım. Yemek yedik şimdi çay faslına geçtik

Benim kızda beni sinir ediyor. Ben bir çaresini bulamadım

Benim kızda beni sinir ediyor. Ben bir çaresini bulamadım
Bizimki herşeye herşeye aşırı tepkiler veriyor. Ben korkuyordum ilk başlarda. Sanki bir yeri kırılmış gibi çığlık çığlığa ağlayınca. Ama artık biliyorum huy etti.
Senin bebek erkek demi.
Günün verimli geçmiş maşallah.
Bizde iki kez çıktık üç çocukla. Bize helal olsun
Elhamdülillah çok şükür. Alışıyor çoçukalrda uyum sağlıyoruz bir şekilde.

Bebeğim kız. büyük kızımda aşırı bağırır. Özellikle kardeşine karşı. Çocuk onun sesinden korkuyor resmen. Oda ağlıyor bende yapma etme diyorum. Ama dinleyen kim. Evet çok şükür. Çok yoruluyoruz ama öyle böyle gün geçiyor. Yeterki hasta olmasınlar. Valla bu Halime bin şükür razıyım. canım bu hafta içinde misafirlerim gelecekler. Onlara hazırlık yapacam. Şimdiden onun stresi sarmış beni.

Kolay gelsin canım. Üç çocuklu annesin kendini heder etme misafirler için. Sonra insan çocuklara bakacak güç bılamıyor.
Seninki büyük kız , benimki ortanca olduğu için böyle diyorlar. Ortada kalmış göyaaaa

Valla canım ilk başta birşey hazırlama diyorlar. sonrada birşey yapmadı diye eleştiriyorlar. Yokya ortanca olmak ile alakası yok. Karakter mesalesi benim kız bazen çok sakin,bazen çok sinirli bağırıp çağırıyor. Benimki de herkes diyor ilk çocuk. 4 yaşına kadar tek büyümüş. Onun için şimdi kardeşlerini kabullenemiyor. Bebeği çok seviyor. Ama ortancaya hep bir bağırma peşinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…