- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Valla canım sana fırsat. Konuşma arayıp sorma. Okadar emeğin üstüne dediğine bak. Eşine şikayet etme o şimdi görmüştür. Sen tekrar tekrar anlatırsan bu sefer eşinin zoruna gider. Valla ne yaparsan yap eş tarafına yaranamazsın. Benimde bir görümcem var. Hep duygu sömürüsü yapar. Her izne gittiğimizde ben hastayım der benim eşime şikayetlerini söyler. Kıymetimi bil. Birde ekler eş bulunurda abla bulunmaz diye güya şaka yapıyor. En son eşim dedi benim bir tane daha ablam var. Demekki ablada bulunuyormuş. Yeter artık abartma herşeyiOlanları yazayımm sende hayret et şaşıp kallll...
Eşimin ablası karşıda bizden uzak oturuyor.
Anasına geldi.
Bizede uğradı bahçede parkta eğlendik
Minik bir piknik yaptık.
Sevdiği yemeği yapıp götürdüm kv evine. Çıkamıyor kp ayakları tutuk Bayadır.
Bir gün lahmacun yapıldı biz pişirip götürdük. Yoğurduna yeşilliğine kadar .
Sonra ne oldu dersin, evime gelmemiş, Allahın her günü bizim parka geldi. Şimşek çakarken bile. Ben kızımı uyutamdım kaç gün gelip gittiler in çık in çık yavrum uykusuz kaldı.. parka geliyor sürekli ben ger defasında inmek zorundamıyım.
Eşme diyor beni evime sen bırak. Eşim getir götür işini yapıyor. Kenda evine gidecek taaa karşıya. Bir diyor bu gün bir diyor hayır yarın bir diyor 3 gün sonra. Velhasıl bir iki yalan söyleye söyleye eşimde kızdı dedi artık beni direk arayıp götür demeden ilgilenmem. Ondanda biz baya gerildik.
Sonra evine gitti, durumu iyi taksiye binip gidebilir. Bizi yormak maksat.
Dünde kv demesinmi kızım parka geldi gitti evine almadın. 7 gün ilgilendiklerimiz hiç oldu.
Siz kızımı kıskanıyorsunız evime geliyor diye
Bende sinir kaldımı.....
3 çocuklu çılgın hayatımdan selamlarEn az 3 çocuklu anneleri başlığıma bekliyorum. Her konuda paylaşım yapabiliriz. Siz de bildiğiniz üyeleri etiketleyin, burada buluşalım.
@N u r
@Amazing family
@Kabarmamis kek
@Orkide_sever
Hoş geldin3 çocuklu çılgın hayatımdan selamlar
HosbuldumHoş geldinhepimiz aynı durumdayız. Seninkiler kaç yaşındalar cinsiyetleri ne?
Maşallah Allah bağışlasınHosbuldum
Kizlar ikiz 4.5 yaşındalar.Oglan 2.5
Sağol canım sizinkileri deMaşallah Allah bağışlasın
Eşimde farkında tabi. Allaha şükür. Ne saçma bir cümle. Eş bulunur abla bulunmaz. Eşi insanın koynuna girer ama abla giremezValla canım sana fırsat. Konuşma arayıp sorma. Okadar emeğin üstüne dediğine bak. Eşine şikayet etme o şimdi görmüştür. Sen tekrar tekrar anlatırsan bu sefer eşinin zoruna gider. Valla ne yaparsan yap eş tarafına yaranamazsın. Benimde bir görümcem var. Hep duygu sömürüsü yapar. Her izne gittiğimizde ben hastayım der benim eşime şikayetlerini söyler. Kıymetimi bil. Birde ekler eş bulunurda abla bulunmaz diye güya şaka yapıyor. En son eşim dedi benim bir tane daha ablam var. Demekki ablada bulunuyormuş. Yeter artık abartma herşeyiValla ne yalan söyleyeyim mutlu oldum.
Maşallah Allah bağışlasın
Valla benim görümce biraz tuhaftır hep bütün ilgi bende olsun der. Herkes herşeyi onlara danışsınlar ister. Allahtan eşim onları takmazEşimde farkında tabi. Allaha şükür. Ne saçma bir cümle. Eş bulunur abla bulunmaz. Eşi insanın koynuna girer ama abla giremez
Kendini ne diye seninle kıyaslıyor, aklı olan yapmaz.
Bizim ki biraz huysuz teyzesi ya diger kizlar gibi degilyuvarlanıp gidiyoruz diyeyim.bebiş 4.5 aylık oldu artık daha bir düzene girdik.senin bebiş nasıl ismini ne koymuştın canım
Her ailede var bir arızaValla benim görümce biraz tuhaftır hep bütün ilgi bende olsun der. Herkes herşeyi onlara danışsınlar ister. Allahtan eşim onları takmaz
Yok desem yan olur. Iyi olmaya calisiyorum canim. Yorgunlugum uykusuzlugum artti bu sıralar. Okullar acilinca telasimiz 2 kat artti ama bana iyi geldi.Ahtapot Anne canım nasılsın? Hiç sesin soluğun çıkmıyor. Bir sorun yoktur inşallah
Hepsi geçici canım bir iki yıl sonra inşallah rahat edecez. Yada ben kendimi böyle avutuyorumYok desem yan olur. Iyi olmaya calisiyorum canim. Yorgunlugum uykusuzlugum artti bu sıralar. Okullar acilinca telasimiz 2 kat artti ama bana iyi geldi.
Bugün nasıl geçti. Ben bug hiç durmadım ama keyifli güzel geçti. Ortanca kızım çok sinir ediyor beni. 5 yaşında, biriinin yanlışlıkla eli değse avazı çıktığı kadar bağırıyor. Ben dayanamıyorum artık.Hepsi geçici canım bir iki yıl sonra inşallah rahat edecez. Yada ben kendimi böyle avutuyorumbizde okullar hep açıktı. O teleşımız hep vardı. Ama gerçekten çok iyi geliyor. Okul hem çocuklar içim hemde biz anneler için çok iyi oluyor. Benim çocuklar sağ olsunlar beni asla yanlız bırakmazlar. Nöbetleşe yatıyorlar. Sanki kaçacam inanırmısın artık kemiklerim ağrıyor.
Valla canım bu günüm çok yoğun geçti. Sabah kalktım çocukları doyurdum. Temizlik yaptım. Akşam için yemek yaptım. Çocukları hazırladım. Evde eksikler vardı mağazaya gidip onları aldım. Ordan çocukları parka getirdim. Hep arkalarından koştum. Sonra eşim iş çıkışı yanımıza geldi. Ordan eve geldik çocuklara duş aldırdım. Yemek yedik şimdi çay faslına geçtikBugün nasıl geçti. Ben bug hiç durmadım ama keyifli güzel geçti. Ortanca kızım çok sinir ediyor beni. 5 yaşında, biriinin yanlışlıkla eli değse avazı çıktığı kadar bağırıyor. Ben dayanamıyorum artık.
Benim kızda beni sinir ediyor. Ben bir çaresini bulamadımValla canım bu günüm çok yoğun geçti. Sabah kalktım çocukları doyurdum. Temizlik yaptım. Akşam için yemek yaptım. Çocukları hazırladım. Evde eksikler vardı mağazaya gidip onları aldım. Ordan çocukları parka getirdim. Hep arkalarından koştum. Sonra eşim iş çıkışı yanımıza geldi. Ordan eve geldik çocuklara duş aldırdım. Yemek yedik şimdi çay faslına geçtik
Bizimki herşeye herşeye aşırı tepkiler veriyor. Ben korkuyordum ilk başlarda. Sanki bir yeri kırılmış gibi çığlık çığlığa ağlayınca. Ama artık biliyorum huy etti.Benim kızda beni sinir ediyor. Ben bir çaresini bulamadım
Bebeğim kız. büyük kızımda aşırı bağırır. Özellikle kardeşine karşı. Çocuk onun sesinden korkuyor resmen. Oda ağlıyor bende yapma etme diyorum. Ama dinleyen kim. Evet çok şükür. Çok yoruluyoruz ama öyle böyle gün geçiyor. Yeterki hasta olmasınlar. Valla bu Halime bin şükür razıyım. canım bu hafta içinde misafirlerim gelecekler. Onlara hazırlık yapacam. Şimdiden onun stresi sarmış beni.Bizimki herşeye herşeye aşırı tepkiler veriyor. Ben korkuyordum ilk başlarda. Sanki bir yeri kırılmış gibi çığlık çığlığa ağlayınca. Ama artık biliyorum huy etti.
Senin bebek erkek demi.
Günün verimli geçmiş maşallah.
Bizde iki kez çıktık üç çocukla. Bize helal olsun
Elhamdülillah çok şükür. Alışıyor çoçukalrda uyum sağlıyoruz bir şekilde.
Kolay gelsin canım. Üç çocuklu annesin kendini heder etme misafirler için. Sonra insan çocuklara bakacak güç bılamıyor.Bebeğim kız. büyük kızımda aşırı bağırır. Özellikle kardeşine karşı. Çocuk onun sesinden korkuyor resmen. Oda ağlıyor bende yapma etme diyorum. Ama dinleyen kim. Evet çok şükür. Çok yoruluyoruz ama öyle böyle gün geçiyor. Yeterki hasta olmasınlar. Valla bu Halime bin şükür razıyım. canım bu hafta içinde misafirlerim gelecekler. Onlara hazırlık yapacam. Şimdiden onun stresi sarmış beni.
Valla canım ilk başta birşey hazırlama diyorlar. sonrada birşey yapmadı diye eleştiriyorlar. Yokya ortanca olmak ile alakası yok. Karakter mesalesi benim kız bazen çok sakin,bazen çok sinirli bağırıp çağırıyor. Benimki de herkes diyor ilk çocuk. 4 yaşına kadar tek büyümüş. Onun için şimdi kardeşlerini kabullenemiyor. Bebeği çok seviyor. Ama ortancaya hep bir bağırma peşinde.Kolay gelsin canım. Üç çocuklu annesin kendini heder etme misafirler için. Sonra insan çocuklara bakacak güç bılamıyor.
Seninki büyük kız , benimki ortanca olduğu için böyle diyorlar. Ortada kalmış göyaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?