- 1 Aralık 2021
- 12.829
- 43.827
- 548
- 34
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #2.741
Allah bağışlasın.Sizin kaç tane? Benim 10 yaş ,6.5 yaş ve 2 yaşında yavrularim var. Yaşım geçmese 4. De istiyorum bakalım kismet
Hanımlar bayadır girmeye fırsatım olmadı.
Herkesler iyidir inşallah.
A Asya89Ahtapot Anne kavs-i kuzah
Bebeğim 4.5 aylık oldu.
Yoğun koşultırmalı bir kış yaşıyorum elhamdülillah çok şükür.
Sizlerde durumlar nasıl gidiyor?
Geçmiş olsun , çok haklısın demek eşin ayarlayamamış yoksa sana yardımcıdır biliyorum hayrola kız kardeşinin bebeği nasıl sorun yoktur inşallah.Çok şükür canım yuvarlanıp gidiyoruzbazen tökezliyoruz ama olsun. Benim kız kardeşim çok canımı sıkıyor inşallah kazasız belasız sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alır
Benim büyüğün dün diş randevusu vardı. Cümbür cemaat toplanıp gittik. Eşime hep diyorum be adam şu randevuları evde olduğun zamanlara ayarla diye. Şu belim ağrımasa valla birşey gözüme gelmez. Beni bu bel ağrısı bitiriyor.
Eşim bir ara evdeydi randevuları ona göre ayarladı. Şimdi tekrar işe başladı kurs gibi hal öyle olunca alınan randevular iptal edilmedi mecbur ben gidiyorum.Geçmiş olsun , çok haklısın demek eşin ayarlayamamış yoksa sana yardımcıdır biliyorum hayrola kız kardeşinin bebeği nasıl sorun yoktur inşallah.
şükür çok şükür ben / biz iyiyiz.Hanımlar nasılsınız görüşmeyeli?
A Asya89 kardeşinin bebeği iyidir inşallahAhtapot Anne oğluşlarla aran nasıl
kavs-i kuzah Sen nasılsın?
Benim koşuşturmalı geçiyor.
3 numaram 3 ay sonra 5 yaşını dolduracak ne ara büyüdü. Oyun evine yazdırdım haftada 3 gün götürüyorum. Çok iyi geldi kızıma. Sizlerin çoluk çocuk neler yapıyor. Herkesin işi gücü rast gelsin.
Allah kolaylıklar versin.şükür çok şükür ben / biz iyiyiz.
dediğin gibi yoğun koşturmaca günler. Ufaklık 1.sınıf oldu. diğeri 4.
kızım liseye başladı.
benim okul da iyi gidiyor şükür.
oğlanlar basket kursuna gidiyor. bazen mızıkçılık yapıyorlar.olduğu kadar
Gerçekten hızlı geçiyor. dediğin gibi ne ara büyüdü diyoruz.
A Asya89 sen nasılsın? aynı dua grubundayız ama buradan da selam vermiş olayım. nasıl sağlık işleri?
Evet canım dua grubunda çoğu zaman birlikteyiz bu sefer katılamadım. Kardeşimin bebeği taburcu oldu bir haftalığına onlara gideceğiz. Sezaryen oldu yardımcı olacak kimse yok gidip buzluğuna birşeyler hazırlayacağım. Sağlık çok şükür daha iyiyim diyelim fizik tedaviye gidiyorum o biraz iyi geliyor. Benimki bel fıtığı değilmiş bel kaymasıymış.şükür çok şükür ben / biz iyiyiz.
dediğin gibi yoğun koşturmaca günler. Ufaklık 1.sınıf oldu. diğeri 4.
kızım liseye başladı.
benim okul da iyi gidiyor şükür.
oğlanlar basket kursuna gidiyor. bazen mızıkçılık yapıyorlar.olduğu kadar
Gerçekten hızlı geçiyor. dediğin gibi ne ara büyüdü diyoruz.
A Asya89 sen nasılsın? aynı dua grubundayız ama buradan da selam vermiş olayım. nasıl sağlık işleri?
Merhabalar. Aramiza hos geldiniz. Ben de 3 oğlan anasiyim❤Merhaba Hanımlar, bende 3 çocuk ile aranıza katıldım, 3 oğlum var
Büyüğü 12,ortsnca 8,küçüğü de 15 günlük henüz, açıkcası biraz zorlanıyorum, uykusuzluğu unutmuştum
Açıkcası kendimi biraz yetersiz hissediyorum, diğer çocuklara fazla zaman ayıramıyorum eskisi gibi, lohusalıpında vermiş olduğu duygularla ara ara ağlama nöbetleri geliyorMerhabalar. Aramiza hos geldiniz. Ben de 3 oğlan anasiyim❤
Merhaba Dua grubunda beraberdik. Maşallah doğum yapmışsın. RABBİM hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallahMerhaba Hanımlar, bende 3 çocuk ile aranıza katıldım, 3 oğlum var
Büyüğü 12,ortsnca 8,küçüğü de 15 günlük henüz, açıkcası biraz zorlanıyorum, uykusuzluğu unutmuştum
Benim 4 tane çocuğum var. En küçüğü 16 aylık oldu. Zaman bazen hiç geçmiyor gibi geliyor ama çok hızlı geçiyor. Benim en çok üzüldüğüm,bu günler çok zor geçsin istiyoruz ama bir daha asla bu günler geri gelmeyecekAçıkcası kendimi biraz yetersiz hissediyorum, diğer çocuklara fazla zaman ayıramıyorum eskisi gibi, lohusalıpında vermiş olduğu duygularla ara ara ağlama nöbetleri geliyor
Herşey zamanla yerine oturacaktır elbet sanki ilk bebek gibi herşeyi unutmuş gibiyim, bazen bebeğime bakıp sende abilerin gibi büyüyecek misin diyorum
Evet, çok şükür Allah razı olsun, cümle evlatları anneye babaya bağışlasın RabbimMerhaba Dua grubunda beraberdik. Maşallah doğum yapmışsın. RABBİM hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Zor ama imkansız değil. Özellikle ilk 1/2 ay gece sık sık uyanma,emme,gaz çıkarma bez değiştirme oluyor. Sonra düzene giriyor merak etme içini ferah tut
Rabbim seninde evlatlatını bağışlasın, maşallahBenim 4 tane çocuğum var. En küçüğü 16 aylık oldu. Zaman bazen hiç geçmiyor gibi geliyor ama çok hızlı geçiyor. Benim en çok üzüldüğüm,bu günler çok zor geçsin istiyoruz ama bir daha asla bu günler geri gelmeyecek
Amin amin RABBİM cümlemizin evlatlarına bağışlasın inşallah.Evet, çok şükür Allah razı olsun, cümle evlatları anneye babaya bağışlasın Rabbimben ortanca oğlum 8 yaşında ara verdiğim için zor geliyor ama alışacağım buna da tabii ki
Rabbim seninde evlatlatını bağışlasın, maşallahbende bol bol öpüp kokluyorum bu zamanlar geri gelmeyecek diye
Senin kardeşinde doğum yaptı mı, bebeği nasıl merak ettim
Benimde ilk ve ikinci çocuğum arasında yaklaşık 5 yaş var. İlk zamanlar çok zorlanıyordum sonra alışıyor insan. En son ne zaman sabaha kadar uyuduğumu hiç hatırlamıyorum. Sağlıkları yerinde olsun varsın uyutmasınlar bu günler geçiciEvet, çok şükür Allah razı olsun, cümle evlatları anneye babaya bağışlasın Rabbimben ortanca oğlum 8 yaşında ara verdiğim için zor geliyor ama alışacağım buna da tabii ki
Rabbim seninde evlatlatını bağışlasın, maşallahbende bol bol öpüp kokluyorum bu zamanlar geri gelmeyecek diye
Senin kardeşinde doğum yaptı mı, bebeği nasıl merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?