- 15 Temmuz 2013
- 4.387
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.607
- 358
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #2.721
Hay maşallah 4 çocukla uçak yolculuğu.. ben arabayla zor dayaniyorum bi de uçak mı denesemÇok şükür canım iyi diyelim iyi olsun. İnanır mısın deprem zamanında yazdığın mesajlarını şimdi gördüm. Başın sağ olsun rabbim mekanlarını cennet etsin inşallah
Boğazım da takılan birşey var sanki yuttukça geri geliyor gibi Üstüne çocuklar bu gün hiç durmadılar yapma etme demekten bademciklerim şişmiş kaç gündür kulak ağrısıda var iyice çorba olmuş benim bünyedoktor reflü dedi ilaç kullanmam için bebeği sütten kesmem gerekiyor çok küçük diye kıyamıyorum ama çok zorluyor beni bakalım nereye kadar dayanabilirim.
Eşimin işleri yoğun bu yıl memlekete gidemiyor be nde kara kara düşünüyorum tek başıma 4 çocukla gidebilir miyim diye, gerçi bir yandan da hazırlıklara başladım
Maşallah rabbim sağlıkla bir sancıda kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bulantılarının bu zamana kadar bitmemesi senin için kötü olmuş, biraz daha sık dişini az kaldı
Aaa harika. Ben de 5 erkek istemiştim nasipte 3 varmış. Sağlıklı sıhhatli çok şükür. Ununu elemiş eleğini asmış tecrübeli annelere vip.koltuklarimiz var, önden buyrun efendimBenim dört tane ama yaşları büyük ben alınmam heralde 22 yaşında ikiz oğlanlar 20 ve 18 yaş arası iki kızım var
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Demi zamann su misali akıp geçti.Maşallah 4. Geliyor dediğin gün dün gibi aklımda. Zaman su gibi akıp geçerken... iyiyim çok şükür. Çok yoğun ve yorucu bir eğitim öğretim yılı geride kaldı. Bayramdan sonra tamamen yaz tatili moduna girmek istiyorum. Şu an ara tatil modundayim. Ev işlerine yetismeye çalışırken gün akşam oluyor. Çocuklar uyumak üzereyken yürüyüşe cikiyorum. Son 3 aydır da diyetisyene gidiyorum 8 kilo verdim kaldı 4 kilo. Eylülde tığ gibi olmaya kararlıyım. Kan değerlerim çok şükür hic olmadığı kadar iyi. Kendimi de iyi hissediyorum. Sana da sağlıklı vaktinde harika bir doğum diliyorum. Kız mıydı? Karıştırdım mı? Her şey en az düşündüğün gibi güzel olsun.
Valla canım çok zor olacak az çok tahmin ediyorum. Gurbetteyiz kimsemiz olmadığı için kendi ayaklarımız üstünde durmaya çalışıyoruz. Ben doğuma giderken eşim ve çocuklara yiyecek hazırlar evi toplar ben hastaneye sizde parka gidin diye hazırlık yapmışlığım varHay maşallah 4 çocukla uçak yolculuğu.. ben arabayla zor dayaniyorum bi de uçak mı denesemenerjine hayranım. Hayırlı yolculuklar dileriz..
Ah kıyamam , al benden bir tane anne daha. Elhamdülillah çok şükür iyiki varlar. Gurbet insanı pişirip olgunlaştırıyor. Kendi gücünü keşfediyorsun. Sonra basit şeylerin ardına saklanıp sürekli şikayet edenleri görüp gülüyorsunValla canım çok zor olacak az çok tahmin ediyorum. Gurbetteyiz kimsemiz olmadığı için kendi ayaklarımız üstünde durmaya çalışıyoruz. Ben doğuma giderken eşim ve çocuklara yiyecek hazırlar evi toplar ben hastaneye sizde parka gidin diye hazırlık yapmışlığım var
Hamilemisin, kaçırdım ben kusuruma bakma.Teşekkür ederim
Kızzz 5 erkek niye istiyorsun, kız istemen lazım. Kızlar daha kolay inan. Erkekler insanı yiyor. Ablamın 3 oğlu var , hep kız istedi 3.de ama oda olmadı. Bana hep der çok şanslısın 2 kızın var. Tabi nasip kısmet ama senin 5 erkek istemeni ilk kez okudum şaşırdım.Aaa harika. Ben de 5 erkek istemiştim nasipte 3 varmış. Sağlıklı sıhhatli çok şükür. Ununu elemiş eleğini asmış tecrübeli annelere vip.koltuklarimiz var, önden buyrun efendim
Hayır canım değilimHamilemisin, kaçırdım ben kusuruma bakma.
Benim etrafımda çok var. Sen nasıl 4 çocukla ev yerleştirdin helal olsun. çocuklar ile nasıl alışveriş yapıyorsun. Bir sürü soru sorup sonrada veybe nasıl güçlüsün diyorlar. Bilmiyorlarki önce RABBİM sonra eşim ile biz varız ben yapamam dersem çocukların ne günahı var aktivite isterler gezmek isterler onlar için normal. Çok şükür RABBİM nasip etmiş daha ne isterim ki cümlemizin evlatlarını bağışlasın RABBİM inşallah. Bu arada benim küçük diş çıkarıyorAh kıyamam , al benden bir tane anne daha. Elhamdülillah çok şükür iyiki varlar. Gurbet insanı pişirip olgunlaştırıyor. Kendi gücünü keşfediyorsun. Sonra basit şeylerin ardına saklanıp sürekli şikayet edenleri görüp gülüyorsunablamda gurbette oda bizim gibi ama mutlu şükürler olsun.
Kolaydir belki ama ben erkek çocuklarını çok seviyorum. 3. Kiz olsun diye hic düşünmedim mesela..Kızzz 5 erkek niye istiyorsun, kız istemen lazım. Kızlar daha kolay inan. Erkekler insanı yiyor. Ablamın 3 oğlu var , hep kız istedi 3.de ama oda olmadı. Bana hep der çok şanslısın 2 kızın var. Tabi nasip kısmet ama senin 5 erkek istemeni ilk kez okudum şaşırdım.
Allah kolaylık versin. Bende aynı kafadayım ama sürekli bu günlerin geçici olduğunu,keyfini çıkartmam gerektiğini kendime hatırlatarak motive olmaya çalışıyorum. Eşim de işi olmadığı günler evde kalarak destek oluyor bir nebze rahatlıyorum. Destek olacak bir yakının vs yok mu yanındaKızlar nasılsınız? Ben çok yorgunum. Gercekten 1 hafta uyumak istiyorum yiyip icip yatmak istiyorum. Günler cok yoğun geçiyor. Ev okul çocuklar.. ortanca anaokuluna basladi. En kucugumuz yurumeyle ilgili sıkıntıları var. O da psikolojik olarak yoruyor beni
Bildirimi görmemişim, sayfaya girince fark ettim. Normalde annem bakiyor ben okuldayken ama ekstra durumlarda pek de sicak bakmiyor. Kardeşim vs zaten yok.Allah kolaylık versin. Bende aynı kafadayım ama sürekli bu günlerin geçici olduğunu,keyfini çıkartmam gerektiğini kendime hatırlatarak motive olmaya çalışıyorum. Eşim de işi olmadığı günler evde kalarak destek oluyor bir nebze rahatlıyorum. Destek olacak bir yakının vs yok mu yanında
Sizin kaç tane? Benim 10 yaş ,6.5 yaş ve 2 yaşında yavrularim var. Yaşım geçmese 4. De istiyorum bakalım kismetSelam anneler nasılsınız? Bizim topik neden durdu yaw. Ne güzel anlatıp rahatlıyorduk birbirimize destek oluyorduk.
Evet ya durgun burasıSelam anneler nasılsınız? Bizim topik neden durdu yaw. Ne güzel anlatıp rahatlıyorduk birbirimize destek oluyorduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?