Üç çocuklular, çok çocuklular

Hay maşallah 4 çocukla uçak yolculuğu.. ben arabayla zor dayaniyorum bi de uçak mı denesem enerjine hayranım. Hayırlı yolculuklar dileriz..

Benim dört tane ama yaşları büyük ben alınmam heralde 22 yaşında ikiz oğlanlar 20 ve 18 yaş arası iki kızım var
Aaa harika. Ben de 5 erkek istemiştim nasipte 3 varmış. Sağlıklı sıhhatli çok şükür. Ununu elemiş eleğini asmış tecrübeli annelere vip.koltuklarimiz var, önden buyrun efendim

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Demi zamann su misali akıp geçti.
Erkek bekliyoruz, şükürler olsun 2 kız 2 erkek hayalimdeki gibi.
Seni tebrik ediyorum. Azminin gayretinn sonucu muhteşem olmuş.

Hay maşallah 4 çocukla uçak yolculuğu.. ben arabayla zor dayaniyorum bi de uçak mı denesem enerjine hayranım. Hayırlı yolculuklar dileriz..
Valla canım çok zor olacak az çok tahmin ediyorum. Gurbetteyiz kimsemiz olmadığı için kendi ayaklarımız üstünde durmaya çalışıyoruz. Ben doğuma giderken eşim ve çocuklara yiyecek hazırlar evi toplar ben hastaneye sizde parka gidin diye hazırlık yapmışlığım var

Ah kıyamam , al benden bir tane anne daha. Elhamdülillah çok şükür iyiki varlar. Gurbet insanı pişirip olgunlaştırıyor. Kendi gücünü keşfediyorsun. Sonra basit şeylerin ardına saklanıp sürekli şikayet edenleri görüp gülüyorsun ablamda gurbette oda bizim gibi ama mutlu şükürler olsun.

Aaa harika. Ben de 5 erkek istemiştim nasipte 3 varmış. Sağlıklı sıhhatli çok şükür. Ununu elemiş eleğini asmış tecrübeli annelere vip.koltuklarimiz var, önden buyrun efendim
Kızzz 5 erkek niye istiyorsun, kız istemen lazım. Kızlar daha kolay inan. Erkekler insanı yiyor. Ablamın 3 oğlu var , hep kız istedi 3.de ama oda olmadı. Bana hep der çok şanslısın 2 kızın var. Tabi nasip kısmet ama senin 5 erkek istemeni ilk kez okudum şaşırdım.

Benim etrafımda çok var. Sen nasıl 4 çocukla ev yerleştirdin helal olsun. çocuklar ile nasıl alışveriş yapıyorsun. Bir sürü soru sorup sonrada veybe nasıl güçlüsün diyorlar. Bilmiyorlarki önce RABBİM sonra eşim ile biz varız ben yapamam dersem çocukların ne günahı var aktivite isterler gezmek isterler onlar için normal. Çok şükür RABBİM nasip etmiş daha ne isterim ki cümlemizin evlatlarını bağışlasın RABBİM inşallah. Bu arada benim küçük diş çıkarıyor bira zor oluyor ama.
şükürler olsun bu günlerimize

Kolaydir belki ama ben erkek çocuklarını çok seviyorum. 3. Kiz olsun diye hic düşünmedim mesela..

Kızlar nasılsınız? Ben çok yorgunum. Gercekten 1 hafta uyumak istiyorum yiyip icip yatmak istiyorum. Günler cok yoğun geçiyor. Ev okul çocuklar.. ortanca anaokuluna basladi. En kucugumuz yurumeyle ilgili sıkıntıları var. O da psikolojik olarak yoruyor beni

Allah kolaylık versin. Bende aynı kafadayım ama sürekli bu günlerin geçici olduğunu,keyfini çıkartmam gerektiğini kendime hatırlatarak motive olmaya çalışıyorum. Eşim de işi olmadığı günler evde kalarak destek oluyor bir nebze rahatlıyorum. Destek olacak bir yakının vs yok mu yanında

Bildirimi görmemişim, sayfaya girince fark ettim. Normalde annem bakiyor ben okuldayken ama ekstra durumlarda pek de sicak bakmiyor. Kardeşim vs zaten yok.

Siz benim gözümde bordo berelisiniz Allah kolaylık versin. Çocuklar büyüyünce çok zengin aileler olacaksiniz. Zamanı gelince uzun uzun uyuyacak, çocuklarınız çayınızı kahvenizi getirecek ara ara. Inanansaniz su günlerin ayrıca mükafatı cokkk büyük.
Üç çocuklu anneler olarak sizleri ayakta alkışliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…