Üç çocuklular, çok çocuklular

Hanımlar aman dikkat edin valla sağlık herşeyin başı. Geceleri ağrısından ağlıyorum.bu süreçte çocuklarım eşimde çok zorlanıyorlar.ne temizlik ne birşey kimsemizde yok burda mecbur herşeyi kendimiz yapıyoruz. Dua edin kızlar bir an evvel geçsin

A Asya89 Rabbim şifa versin canım. Çok doğru herşeyin başı sağlık. İmkanın varsa Manuel terapiye git. Masaj tekniği ile fıtığı tedavi ediyorlarmış en Azından ağrın hafifler. Bizim burda birinin bel fıtığı sürecine şahit oldum. Hayatın kısıtlanıyor
O arkadaşım Manuel terapi fizik tedavi ile rahatladı. Ayaktayken sıkıntı yok ama yatarken duramıyorum diyordu.

Amin canım sağol Allah razı olsun. Benim ki çok yorulduğum zamanlarda atağa geçiyor. Sağolsunlar 3 gün üst üste misafirlerim vardı. 2 günü yemekliydi e çocuklar evi temizle yemeği yap derken ağrılarım vardı belimde bir kaç gün sonra ayağıma vurdu ama ne vurmak doğum sancıları yanında hiç birşeydir. Valla canım burda yıl başı tatili daha bir hafta devam edecek. Açılsın ilk işim zaten fizik tedaviye başlamak olacak. İnşallah Türkiye'ye gelincede hacamat yaptıracağım. Kardeşimde de bel fıtığı vardı hatta patlamıştı ama. hacamat yaptırdı kaç yıldır iyi diyor.

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın zor olsada güzel

Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.

24 yaşında 3 çocuk annesiyim 2 oğlum bi kızım var çok pozitif biriyim kendine ayıracak pek zamanı olmayan okul ev iş çocukların peşinde koşturuyorum öyle işte sizde çocuk varmı
24 yaş ve 3 çocuk mu gerçekten? Yaslari kaç çocukların? Bu kadar erken evlenme sebebin nedir?

24 yaş ve 3 çocuk mu gerçekten? Yaslari kaç çocukların? Bu kadar erken evlenme sebebin nedir?
17 yaşında ailem vermediyi için kaçarak evlendim büyüyü 5.5 ortanca 4 küçüğü 14 aylık çocukları kendim istedim hem birbirine hem bana arkadaş olurlar

17 yaşında ailem vermediyi için kaçarak evlendim büyüyü 5.5 ortanca 4 küçüğü 14 aylık çocukları kendim istedim hem birbirine hem bana arkadaş olurlar
Çalışıyor musunuz ayni zamanda? Benim de 3 oglum var. 9, 3.5 ve 2.5 yaslarinda nescafelerim benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…