- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #2.601
Canım senin bebek kız mı erkek miÇok çok geçmiş olsun Allah tez vakitte şifa versin
Amin canım sağol Allah razı olsun. Benim ki çok yorulduğum zamanlarda atağa geçiyor. Sağolsunlar 3 gün üst üste misafirlerim vardı. 2 günü yemekliydi e çocuklar evi temizle yemeği yap derken ağrılarım vardı belimde bir kaç gün sonra ayağıma vurdu ama ne vurmak doğum sancıları yanında hiç birşeydir. Valla canım burda yıl başı tatili daha bir hafta devam edecek. Açılsın ilk işim zaten fizik tedaviye başlamak olacak. İnşallah Türkiye'ye gelincede hacamat yaptıracağım. Kardeşimde de bel fıtığı vardı hatta patlamıştı ama. hacamat yaptırdı kaç yıldır iyi diyor.A Asya89 Rabbim şifa versin canım. Çok doğru herşeyin başı sağlık. İmkanın varsa Manuel terapiye git. Masaj tekniği ile fıtığı tedavi ediyorlarmış en Azından ağrın hafifler. Bizim burda birinin bel fıtığı sürecine şahit oldum. Hayatın kısıtlanıyor
O arkadaşım Manuel terapi fizik tedavi ile rahatladı. Ayaktayken sıkıntı yok ama yatarken duramıyorum diyordu.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın zor olsada güzelEvet bu tekne kazintisi gibi oldu. Ama mesela en büyüğü seneye LGS senem sakın bana dokunma diyorküçüğü küçük anne olmaya meraklı. Ben herşeyi unuttum sil baştan 10 sene sonra başlamak insaAllah zevvkli olur.
Kızım oldu cnmCanım senin bebek kız mı erkek miHatırladığım kadarı ile iki oğlun vardı. Üçüncüyü belki söylemişsin benim gözümden kaçmıştır.
Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.Amin canım sağol Allah razı olsun. Benim ki çok yorulduğum zamanlarda atağa geçiyor. Sağolsunlar 3 gün üst üste misafirlerim vardı. 2 günü yemekliydi e çocuklar evi temizle yemeği yap derken ağrılarım vardı belimde bir kaç gün sonra ayağıma vurdu ama ne vurmak doğum sancıları yanında hiç birşeydir. Valla canım burda yıl başı tatili daha bir hafta devam edecek. Açılsın ilk işim zaten fizik tedaviye başlamak olacak. İnşallah Türkiye'ye gelincede hacamat yaptıracağım. Kardeşimde de bel fıtığı vardı hatta patlamıştı ama. hacamat yaptırdı kaç yıldır iyi diyor.
Amin amin sağol arkadaşım Allah senden razı olsun inşallahAllahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.
Diğerlerini bilmemde ben burdayımKizlaar nerelerdesiniz
Cok guzel daha once de yazışmış mıydık?Diğerlerini bilmemde ben burdayım
Olduysada hatırlamıyorumCok guzel daha once de yazışmış mıydık?
Kendinden cocuklarindan bahseder misin?Olduysada hatırlamıyorum
24 yaşında 3 çocuk annesiyim 2 oğlum bi kızım var çok pozitif biriyim kendine ayıracak pek zamanı olmayan okul ev iş çocukların peşinde koşturuyorum öyle işte sizde çocuk varmıKendinden cocuklarindan bahseder misin?
Çocuklar çok yaramaz yorulmak nedir bilmezlerKendinden cocuklarindan bahseder misin?
24 yaş ve 3 çocuk mu gerçekten? Yaslari kaç çocukların? Bu kadar erken evlenme sebebin nedir?24 yaşında 3 çocuk annesiyim 2 oğlum bi kızım var çok pozitif biriyim kendine ayıracak pek zamanı olmayan okul ev iş çocukların peşinde koşturuyorum öyle işte sizde çocuk varmı
17 yaşında ailem vermediyi için kaçarak evlendim büyüyü 5.5 ortanca 4 küçüğü 14 aylık çocukları kendim istedim hem birbirine hem bana arkadaş olurlar24 yaş ve 3 çocuk mu gerçekten? Yaslari kaç çocukların? Bu kadar erken evlenme sebebin nedir?
Çalışıyor musunuz ayni zamanda? Benim de 3 oglum var. 9, 3.5 ve 2.5 yaslarinda nescafelerim benim.17 yaşında ailem vermediyi için kaçarak evlendim büyüyü 5.5 ortanca 4 küçüğü 14 aylık çocukları kendim istedim hem birbirine hem bana arkadaş olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?