Üç çocuklular, çok çocuklular

Biz bir plan yaparız ama asıl önemli olan bebikonun ne plan yaptığı

Çok koşturmaca çocuklu annelerin hayatı.
Zaman Zaman bir kahvelik soluk almak iyi gelir hepimize. Kendimizi ihmal etmeyelim hanımlar

Benim de kan yerlerdeydi. Dr a dedim
Bana şurup, iğne, hap verme dr. Ortaokuldan beri uğraşıyorum ben bununla. Yükseltmiyor

O da 2 paket serum verdi. 1 ay arayla verdiler. O toparladı, şifa oldu ama nihayetinde vücudu kandırıyor gibi oluyoruz.
Rahime, mideye ve bağırsaklara endoskopi yaptırıp baktır dedi. Hani bu neden emilmiyor? Nereden kaynaklanıyor. Kadın doğumcu sorun yok dedi. Diğer ikisine de gitmedim. Dr işleri hoşuma gitmiyor. Allah yokluklarını göstermesin, ellerine de düşürmesin hayırlısıyla. ☺

Su orucu tutmuştum ki, benim aile hekimi de destekler alternatif tıbbı. O değerlerime bakmıştı ve kanım yükselmişti su orucu sonrası. Şimdi de birkaç gün yapsam mı diye aklımda ancak ona kendimi hazır hissetmiyorum.

Evet farkındayım bir süre toparlayayim gerekirse tekrar hap alirim diye düşünüyorum. Benim sebep belli. Bakalim nasil olacak.. su orucunu bir arastirayim yapabilirsem deneyeyim, insallah faydasi olur.

Biz bir plan yaparız ama asıl önemli olan bebikonun ne plan yaptığı

Çok koşturmaca çocuklu annelerin hayatı.
Zaman Zaman bir kahvelik soluk almak iyi gelir hepimize. Kendimizi ihmal etmeyelim hanımlar
Aynen öyle canım. Valla hep bir koşturmaca oluyor. Yorgun düştüğüm anda kahve içiyorum öyle kendime geliyorum çok şükür bu gün ki misafirlerim aradan çıktı. Yarın akşam yemeğe misafirlerim var. Hem ev görmeye hep bebek görmeye gelecekler. Sarmalarımı çok seviyorlar diye şimdiden sarıp balkona koydum sabah pişireceğim. Et sote pilav salata tatlı olarak menüyü düşünüyorum bakalım son anda değiştirmezsem yarın randevum var öğlen bütün yemeklerimi pişireceğim evi toplayıp randevuya gideceğim sadece dönünce pilav yapmak kalsın diye

Sağlığına iyi geliyorsa yap bence

Ben de tek çocuk derken 2.ye hamile olduğumu öğrendim bugün Hem de bebeğim minicik daha. Nasıl başa çıkarım bilmiyorum ama şoktayım

Ay kızlar nerdesiniz nasılsınız?ev taşıma yerleştirme doğum misafirler derken benim belim iyice felç oldu. Kaç gündür ağrısından ölüyorum emzirdiğim için sadece ağrı kesici alabiliyorum. Kızlar bana dua edin RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ailelerimiz ile

Mide bulantısı kusma
Yatıyorum akşamdan beri. Bir kaç gün iyiydim, gene geri geldi.
Rabbim şifa versin. Sırtını belini destekleyerek emzir. Pozisyondan dolayıda çok ağrı oluyor.

Mide bulantısı kusma
Yatıyorum akşamdan beri. Bir kaç gün iyiydim, gene geri geldi.
Rabbim şifa versin. Sırtını belini destekleyerek emzir. Pozisyondan dolayıda çok ağrı oluyor.
RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah yardımcın olsun inşallah daha kolay geçirirsin hamileliği kaç haftalık oldun. Zaten gece emzirmeye kalkınca belime iki yastık koyuyorum. Önceden de belde sıkıntı olduğu
İçin
Gece emzirince bir saat oturur pozisyonda olmakta ağrıyı baya artırıyor.

10+5 bir kaç gündür iyiydim geçti artık dedim ama demek daha zaman var. Âmîn canım benim amin. Sağlıkla afiyetle huzurla kucağıma alıp koklamak nasip etsin Rabbim. Rabbim hepimize şifa versin.

Kızlar nasılsınız ben ölüyorum belimin ağrısı bacağıma vurmuş resmen yerlerde sürünüyorum. Dün acile gittim doktor bel fıtığı dedi emzirdiğim için iğnede yapmadı. Ağrı kesici verip eve gönderdi ama ağrısı anlık geçiyor ilacın etkisi geçince tekrar başlıyor. Bazen diyorum acaba bebeğimi bir iki gün sütten kesip o iğneyi olsam mı? Gerçi sonra bebeğim kesin tekrar memeyi tutmaz inanın bütün hayat enerjim gitmiş durumda

Kızlar bana dua edin ne olur çok kötü durumdayım. Bir an evvel sağlığıma kavuşayım.
karapisso canım hamilelerin duaları kabul olur derler lütfen bana dua et

Bu arada mutlu yıllarımız olsun RABBİM sağlıklı mutlu huzurlu sevdiklerimiz ile bir yıl geçirmemizi nasip etsin inşallah

Banada 3. Geliyor hanımlar... Büyüğü 13 küçüğü 10 yaşında.. sizler tecrübelisiniz. Nasıl olur sizce bizim ev?

Çok çok geçmiş olsun Allah tez vakitte şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…