- 12 Ocak 2019
- 2.919
- 6.511
- 158
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #2.581
Biz bir plan yaparız ama asıl önemli olan bebikonun ne plan yaptığıHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız. Bu gün çocukları dışarı kahvaltıya götürdük. Sonra evde eksikler vardı onları aldık. Eve gelip çocuklara banyo yaptırdım. Eşim oğlanın saçlarını kesti maalesef berberlerden aşırı korkuyor babası saçlarını kestiği halde kıyameti kopardı. Hatta bu gün berbere gittik içeri girmedi olmaz dedi saç makinesinin sesinden korkuyor mecbur eşim evde yaptı. Yemek yaptık yedik eşimin bir arkaşı çağırdı işleri vardı eşim yardım etti. O gelene kadar çocuklar hiç durmadılar bütün işler öylece bekledi eşim gelince büyük ile biraz ders çalıştık. Yarına misafirlerim var tatlı yaptım bulaşıkları makine attım.çocuklar yattılar şimdi etrafı toplayıp bir duş alıp yatacağım inşallah yani benim niyetim bu yöndetabi bebek yine kıpırdamaya ses çıkarmaya başladı uyanması an meselesi
Benim de kan yerlerdeydi. Dr a dedimÇok haklısın canım. Kanım 8 e düşmüş. Bir süredir evdeki kan ilaclarimi icmeye calisiyorum ama nafile düzen tutturamadim. Yarin sabahtan tekrar kan verip serum taktirmayi düşünüyorum. Demirim de cok düşük etle pek aram yoktur benim.
Evet farkındayım bir süre toparlayayim gerekirse tekrar hap alirim diye düşünüyorum. Benim sebep belli. Bakalim nasil olacak.. su orucunu bir arastirayim yapabilirsem deneyeyim, insallah faydasi olur.Benim de kan yerlerdeydi. Dr a dedim
Bana şurup, iğne, hap verme dr. Ortaokuldan beri uğraşıyorum ben bununla. Yükseltmiyor
O da 2 paket serum verdi. 1 ay arayla verdiler. O toparladı, şifa oldu ama nihayetinde vücudu kandırıyor gibi oluyoruz.
Rahime, mideye ve bağırsaklara endoskopi yaptırıp baktır dedi. Hani bu neden emilmiyor? Nereden kaynaklanıyor. Kadın doğumcu sorun yok dedi. Diğer ikisine de gitmedim. Dr işleri hoşuma gitmiyor. Allah yokluklarını göstermesin, ellerine de düşürmesin hayırlısıyla. ☺
Su orucu tutmuştum ki, benim aile hekimi de destekler alternatif tıbbı. O değerlerime bakmıştı ve kanım yükselmişti su orucu sonrası. Şimdi de birkaç gün yapsam mı diye aklımda ancak ona kendimi hazır hissetmiyorum.
Aynen öyle canım. Valla hep bir koşturmaca oluyor. Yorgun düştüğüm anda kahve içiyorum öyle kendime geliyorumBiz bir plan yaparız ama asıl önemli olan bebikonun ne plan yaptığı
Çok koşturmaca çocuklu annelerin hayatı.
Zaman Zaman bir kahvelik soluk almak iyi gelir hepimize. Kendimizi ihmal etmeyelim hanımlar
Sağlığına iyi geliyorsa yap benceBenim de kan yerlerdeydi. Dr a dedim
Bana şurup, iğne, hap verme dr. Ortaokuldan beri uğraşıyorum ben bununla. Yükseltmiyor
O da 2 paket serum verdi. 1 ay arayla verdiler. O toparladı, şifa oldu ama nihayetinde vücudu kandırıyor gibi oluyoruz.
Rahime, mideye ve bağırsaklara endoskopi yaptırıp baktır dedi. Hani bu neden emilmiyor? Nereden kaynaklanıyor. Kadın doğumcu sorun yok dedi. Diğer ikisine de gitmedim. Dr işleri hoşuma gitmiyor. Allah yokluklarını göstermesin, ellerine de düşürmesin hayırlısıyla. ☺
Su orucu tutmuştum ki, benim aile hekimi de destekler alternatif tıbbı. O değerlerime bakmıştı ve kanım yükselmişti su orucu sonrası. Şimdi de birkaç gün yapsam mı diye aklımda ancak ona kendimi hazır hissetmiyorum.
Mide bulantısı kusmaAy kızlar nerdesiniz nasılsınız?ev taşıma yerleştirme doğum misafirler derken benim belim iyice felç oldu. Kaç gündür ağrısından ölüyorum emzirdiğim için sadece ağrı kesici alabiliyorum. Kızlar bana dua edin RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ailelerimiz ile
RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah yardımcın olsun inşallah daha kolay geçirirsin hamileliği kaç haftalık oldun. Zaten gece emzirmeye kalkınca belime iki yastık koyuyorum. Önceden de belde sıkıntı olduğuMide bulantısı kusma
Yatıyorum akşamdan beri. Bir kaç gün iyiydim, gene geri geldi.
Rabbim şifa versin. Sırtını belini destekleyerek emzir. Pozisyondan dolayıda çok ağrı oluyor.
10+5 bir kaç gündür iyiydim geçti artık dedim ama demek daha zaman var. Âmîn canım benim amin. Sağlıkla afiyetle huzurla kucağıma alıp koklamak nasip etsin Rabbim. Rabbim hepimize şifa versin.RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah yardımcın olsun inşallah daha kolay geçirirsin hamileliği kaç haftalık oldun. Zaten gece emzirmeye kalkınca belime iki yastık koyuyorum. Önceden de belde sıkıntı olduğu
İçin
Gece emzirince bir saat oturur pozisyonda olmakta ağrıyı baya artırıyor.
Amin amin Demekki daha zamanı var canım. RABBİM kolay etsin inşallah10+5 bir kaç gündür iyiydim geçti artık dedim ama demek daha zaman var. Âmîn canım benim amin. Sağlıkla afiyetle huzurla kucağıma alıp koklamak nasip etsin Rabbim. Rabbim hepimize şifa versin.
3 çocuk annesiyimEn az 3 çocuklu anneleri başlığıma bekliyorum. Her konuda paylaşım yapabiliriz. Siz de bildiğiniz üyeleri etiketleyin, burada buluşalım.
@N u r
@Amazing family
@Kabarmamis kek
@Orkide_sever
Seninkiler büyümüş yardımcı olurlarBanada 3. Geliyor hanımlar... Büyüğü 13 küçüğü 10 yaşında.. sizler tecrübelisiniz. Nasıl olur sizce bizim ev?
Çok çok geçmiş olsun Allah tez vakitte şifa versinKızlar nasılsınız ben ölüyorum belimin ağrısı bacağıma vurmuş resmen yerlerde sürünüyorum. Dün acile gittim doktor bel fıtığı dedi emzirdiğim için iğnede yapmadı. Ağrı kesici verip eve gönderdi ama ağrısı anlık geçiyor ilacın etkisi geçince tekrar başlıyor. Bazen diyorum acaba bebeğimi bir iki gün sütten kesip o iğneyi olsam mı? Gerçi sonra bebeğim kesin tekrar memeyi tutmaz inanın bütün hayat enerjim gitmiş durumda
Amin amin canım sağol Allah razı olsunÇok çok geçmiş olsun Allah tez vakitte şifa versin
Evet bu tekne kazintisi gibi oldu. Ama mesela en büyüğü seneye LGS senem sakın bana dokunma diyorSeninkiler büyümüş yardımcı olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?