Üç çocuklular, çok çocuklular

Qaa gözün aydın canim. Daha 11 günlük mü bebeğin? Kaçıncı minnosun bu? Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin. Su an benim gözüm 4. Yu yemiyor. Kaldı ki 5 isterdim.
Hayallerim başkaydı. Qltinda kres olan bir eve tasinacaktim ben okuldayken cocuklar kreste olacakti ama pandemi ve farkli ev fikirleri isi tamamen degistirdi. Hayırlısı boyleymis.asla pisman degilim. Cok şükür sagliklilar bir aradayiz. Cok yoruluyorum, cok tahammulsuz oldugum.zamanlar oluyor, saman alevi gibi sönüyor.toparlanmaya çalışıyorum.

Kızlar biz ailecek tam 2 ayı hasta geçirdik. Grip kulaklarda ağızda yara yüksek ateş herşey vardı. Yeni yeni toparlanıyoruz çok şükür. Ara ara misafirlerim geliyor onlarla ilgileniyorum. Çocuklar ev işi ev yerleştirmesi derken zaman geçiyor. Randevularım çok oluyor. Ya evin eksiği ya da çocukların eksikleri derken evi zor görüyorum. Çok şükür yerleştik tamir işleri bitmek üzere eşim işten çıktı maalesef şimdi iş arıyor. Dua edin güzel bir işi olsun kızlar. Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz

İşi gücü rast gitsin. Ev küçük diyordun bu ev büyüktür inşallah. Aldınız mı ?
Benim fena , mide bulantısından yatıyorum sürekli elhamdülillah. En kısa zamanda geçer inşallah.

Benim fena , mide bulantısından yatıyorum sürekli elhamdülillah. En kısa zamanda geçer inşallah.
İlk üç ay biterse inşaallah rahatlarsın karapisso cum.
Benim okul, ev, çocuklar...hergün ekşın
Yapabildiğimi yapıyorum, yapamazsam da hayırlısı.
A Asya89 çok geçmiş olsun. Rabbim yqrdımcınız olsun. Erkeklerde iş meselesi sıkıntı. Rabbim kolaylaştırsın.
Randevularım demişsin, ne randevusu?

Ahtapot Anne ne zamandır yoktun. Nasıl gidiyor hayat? Neler yapıyorsun?

Az kaldı o zaman. Dualarını esirgeme. Sağ salim kucağımıza alalım. Sen nasılsın görüşmeyeli?
Benimde ev okul iş güç yemek. Sağlık olsun gerisi halloluyor. Şükürler olsun.

Az kaldı o zaman. Dualarını esirgeme. Sağ salim kucağımıza alalım. Sen nasılsın görüşmeyeli?
Benimde ev okul iş güç yemek. Sağlık olsun gerisi halloluyor. Şükürler olsun.
Ben Tıbbi ve Aromatik Bitkiler okumaya başladım. Sınav olmadığı zamanlarda eğlenceli. ☺ Hergün okul var ama tüm gün değil. Bir şekilde ayarlıyorum çok şükür.

Çocukların okulları, yemekleri, çamaşırları vs vs Misafirlerim vardı. Sınav zamanı haliyle zorladı. Uçuğum oldu nur topu gibi.
Evin işleri...
Zeytinlerimizi topladık elhamdülillah. Rabbim bereketini versin.Yağ vs sıktırdık.Sonbahar öyle bahçede geçti.
Gerisi iyilik sağlık. Olumlu ve ılımlı bakmaya çalışıyorum hayata. İnşaallah herşey daha da güzel olacak.
Hepimiz için öyle olsun.❣

Amin amin

İnşallah en kısa zamanda bulantıların geçer rahat bir hamilelik geçirirsin. Kaç haftalık oldunYok kira ama kirası çok uygun 4+1 çok şükür tam hayalimdeki ev nasip oldu. RABBİM kimin ne duası varsa kabul etsin inşallah.

Benimde dertleşmeye ihtiyacım var. Nasılsın görüşmeyeli?
Iyiyim çok şükür ama toparlanabilmis degilim. Her seye kosturmaktan cok yoruluyorum, bitkinim.bugun simdi oturdum azıcık kafa dagitmadan yatmiyorum. Çocukların uykularını düzene koymaya çalışıyorum. Buyukle sıkıntılarımız var. Yarin detayli anlatamazsam ertesi gün yazmaya çalışırım. Annemle oldum olasi problemlerimiz var. Çok şükür eşim iyi, saglikliyiz bir aradayiz kafami toplamaya calisiyorum. Allahim bu günümüzü aratmasin insallah.

Yeni bölümün hayırlı uğurlu olsun canim. Masallahin var ya helal olsun.

Geçmiş olsun canım. Ben de Ekim basindagrip oldum. 10 gün kadar sürdü ama öksürük mahvetti beni.bogulurcasina öksürük.. sonrasi inanilmaz bir kemik qgrisi, dugumlendi sanki kaburgalarim. Ortancanin kulaginda agzinda yaralar çıktı. Simdi toparladı Allahtan yuvarlanip gidiyoruz. Gönlünüze göre iyi ki diyeceğiniz bir is olur insallah

Canım burda herşey mektup ve randevular ile ilerliyor. Doğumdan sonra jinekolojik muayene olunuyor o var. Gebelik şekeri çıkmıştı doğumdan sonra tekrar şekerli karışımı içip kan vereceğim geçip geçmediğine bakacaklar. Bebeğin 1 aylık kontrolü vardı. çok şükür o sorunsuz geçti. Şimdi de iki aylık aşısı var onu yapacaklar.çocukların doktor randevuları,her gün bir randevum oluyor. Umuyorum kış olduğu için bu kadar çok işim oluyor inşallah ilk baharda havalar düzelince çocuklarda iyi olur doktor randevuları olmaz. Dışardan gelince aldıklarını yerleştir yemek yap bebek hiç durmuyor hep kucağımda onunla ilgilen. E diğer ikiside pek büyük sayılmazlar onlarla ilgilen derken pertim çıkıyor bu mesajı akşam saat 22:00 de çocukları uyutmaya çalışıp yazıyordum bebeler ile bende uyumuşum

Sizede çok geçmiş olsun canım. Valla ben de bu yıl çok kötü grip oldum. İki yorgan üstüme örttüm çorap vardı montta giyip öyle yattım yinede donuyordum. Büyüğün burun içi ağız kenarları komple yara olmuştu. Küçüğün kulak arkası dudağı komple yara olmuştu. Doktoru ile konuştuk küçüğü için antibiyotik krem verdi ki öyle çocuk toparlandı.

Kan değerlerine baktırdınmı?
İnsanın tahammülsüz olduğu çöktüğü dönemlerde kansızlık yaşaması muhtemel. Kendimden biliyorum.
A Asya89 gönlüne göre olmasına sevindim. Sağlıkla huzurla yaşayın. Darısı hayrılısı ile bize olsun.
kavs-i kuzah oooo bahsetmiştin önceleri , bitki bilimci seni. Hayırlı olsun. Erzaklarınızıda sağlıkla yiyin. Allah canına sağlık yuvana huzur bereket bolluk versin . Dualarımız bir

Amin amin inşallah en kısa zamanda darısı sana ve tüm bekleyenlere.

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız. Bu gün çocukları dışarı kahvaltıya götürdük. Sonra evde eksikler vardı onları aldık. Eve gelip çocuklara banyo yaptırdım. Eşim oğlanın saçlarını kesti maalesef berberlerden aşırı korkuyor babası saçlarını kestiği halde kıyameti kopardı. Hatta bu gün berbere gittik içeri girmedi olmaz dedi saç makinesinin sesinden korkuyor mecbur eşim evde yaptı. Yemek yaptık yedik eşimin bir arkaşı çağırdı işleri vardı eşim yardım etti. O gelene kadar çocuklar hiç durmadılar bütün işler öylece bekledi eşim gelince büyük ile biraz ders çalıştık. Yarına misafirlerim var tatlı yaptım bulaşıkları makine attım.çocuklar yattılar şimdi etrafı toplayıp bir duş alıp yatacağım inşallah yani benim niyetim bu yönde tabi bebek yine kıpırdamaya ses çıkarmaya başladı uyanması an meselesi

Çok haklısın canım. Kanım 8 e düşmüş. Bir süredir evdeki kan ilaclarimi icmeye calisiyorum ama nafile düzen tutturamadim. Yarin sabahtan tekrar kan verip serum taktirmayi düşünüyorum. Demirim de cok düşük etle pek aram yoktur benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…