Üç çocuklular, çok çocuklular

Sizin için dua etmiştim.
Yavrunuza kavuştuğunuza çok sevindim.

Allahım tüm evlatlarımızı analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize.

Sizin için dua etmiştim.
Yavrunuza kavuştuğunuza çok sevindim.

Allahım tüm evlatlarımızı analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize.
Amin amin sağolun Allah razı olsun inşallah cümlemiz sağlıkla büyüdüklerini hayırlı evlat olduklarını görelim inşallah.

Kızlar merhaba, nasılsınız? Çok şükür ara tatil geldi. Evde olacağım ama eşim bu kez izin alamıyor çocuklarla yalniz olacağım aslında daha çok yorulacağım. Bir dünya çamaşır var sırayla yikaniyorlar kuruyorlar. Katlanması gerekenler var beni bekliyor, utulenecekler var vs vs. Artık bu işler gayet siradan bir hal aldı. Benim asıl sorunum çocukların uykuya geç dalmasi. Özellikle 3 yas civarı iki küçük çocuğu olanlardan tavsiye bekliyorum. Ortanca 3.5 yaşında uyumak istemiyorum diyor ve uyuyana dalana kadar gece 12 oluyor. Diğeri de nerdeyse aynı. Henüz konuşmuyor 28 aylık ama yataga yatıyor dönüyor, yatıp,kalkıyor, kendi kendine sesler çıkarıyor.çok.nadir ağlıyor. Bir türlü uyumuyorlar. Uyutmamak, az uyutmak vs sorunu çözmüyor. Bazen gündüz uykusunun suyunu çıkarıyor en küçük hadi o zaman uykusu gelmiyor diyelim.ama diger türlü de uyumuyorlar. Nasil uyutuyorsunuz nasil uykuya kolay gecerler yardim bekliyorum. 1 numarada qsla uykusu sorunu yaşamadık . Bunlar da cok sorun oldu. Sallamadan uyuyorlar biz ayni odada sadece yanina uzaniyoruz.

Merhaba canım çok şükür iyiyiz. RABBİM bu günlerimizi aratmasın. Eşimin izni bitiyor pazartesi işe başlayacak. Bakalım biz nasıl yapacağız evde valla ev işleri bitmez bende günlük herşeyi yapıyorum ki birikmesinler diye. Benim mobilyalar bu günlerde gelecekler inşallah daha onları yerleştireceğim. Bebek görmeye gelecekler daha hiç bir hazırlığım yok poğaça kurabiye yapıp buzluğa atmam lazım. Benimkilerde geç uykuya dalıyorlar. Saat 20:30 ile 21:00 arası yatağa gideriz bir iki saat sonra anca uykuya dalıyorlar. Bebekte geceleri yatmıyor çok yorgun oluyorum. Bu gün ilk defa gündüz biraz uyudum uyandıktan sonra daha baş ağrım geçmemiş. İnşallah zamanla herşey yoluna girer

6-4-0 bu yaşlar nasıl sizce
Bence süper. Benimkiler 9, 3.5 ve 2. Hepsi ayri ilgi bekliyor haliyle. Ama büyük anneannesine gidince iki kucuklerin birbiriyle oynamasina bayılıyorum
Bu açıdan bebekle ilgilenirken diger iki büyükler birbirini idare ederse süper olur. Yazdığınız yaslar plan mi gercek mi

Amin canım. Zorlukla beraber kolaylik da vardir. Senin masallahin var halledersin ama mesela yerinde olsam misafir icin guvendigim birbyerden pasta börek almayi tercih ederdim gücümüz kalmıyor halimiz olmuyor kimse de bize madalya takmiyor. Yurt disinda nasil bu isler hic bilmiyorum. Hani sanah vakitli kalkip aksam erkenden yatan cocuklar var ya bizimkiler uyumayinca biz nerde yanlis yapiyoruz diyorum belki de isin doğası bu ya da coxuklar her durumda olduğu gibi birbirinden cok farklılılar ..

Canım burda pek Türkiye deki gibi ev yapımı poğaça börek satılmıyor. Hazır paket her çeşitleri oluyor mağazalarda onuda pek tüketmiyoruz. Valla benim bir arkadaş diyor biz çocuklara sağlıklı vitaminli yediriyoruz bu seferde enerjileri bitmiyor uyumak bilmiyorlar diyebu günlerde evin mobilyaları gelmeden poğaça börek işini aradan çıkarmam lazım

Asya bebeğin doğdu mu ?
Allah güç kuvvet versin.

Merhaba ahtapot annecim
Elhamdülillah çok şükür iyiyiz. Ara tatilde evde dinlenmece. Ben güzele bir haber aldım dün. Test yaptım, Allaha şükürler olsun pozitif. Bundan sonraki süreç benim için biraz düşündürücü . Sağ salim kalp atışlarını duyarız inşallah.

Çocukalrı spora yazdırmıştım, kızı jimnastik oğlum yüzme. Git gel haftada kaç günn özel guzel geçiyordu. Oğlumun yüzmesi bitti kızında yakında bitecek. Okuldan eve evden spora iyiydik. Sen nasılsın, huzurun yerinde mi ?
Oğlanlar neler yapıyor.

Canım çok sevindimRABBİM inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gönlünden geçenleri nasip etsin inşallah

Canım gözün aydın. Sağlıklı sıhhatli vaktinde doğsun inşallah. Ben de iyiyim. Sakin ve dinlenerek bir tatil gecirmeye calisiyorum evde. Çok uykum geldi arkası yarın

Canım gözün aydın. Sağlıklı sıhhatli vaktinde doğsun inşallah. Ben de iyiyim. Sakin ve dinlenerek bir tatil gecirmeye calisiyorum evde. Çok uykum geldi arkası yarın
Amin, çok teşekkür ederim .
ASYA aamin canım cümlemizin gönlünde geçenler nasip olsun sağlıkla.
Ne kadarlık oldunuz ?

Nickinizi çok çocuklu olduğunuz için mi ahtapotanne yaptınız
Ahtapot Anne yorumu begenmissin de yazmadan gecemedim
En iyisini yapmışsın
İyiki çok cocuk yapmışsın
Gerçekten olağanüstü bişey
Bagris cagris ağlamalari olan bir bebeğe sahip Lohusa oldugum halde söylüyorum bunu cildiricam sevgiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…