Üç çocuklular, çok çocuklular

İnsanız sonuçta tabiki bunalıp sıkıldığımız zamanlar olacak. Ben ozamanlarda çocukları doyurup televizyon açıyorum. Onlar televizyona dalarken bulaşıkları aradan çıkarıyorum. İşim bitikten sonra kendime bir kahve yapıp balkona çıkıyorum akşam sessizliğinde düşünüp kahvemi içiyorum, çok iyi geliyor bana. Birde benim polikistik over geçmişim var. Türkiye de doktor çocuk düşünürsem tedavi olmam gerektiğini söylemişlerdi çok şükür RABBİMe kendiliğinden oldular. Çok yoruluyorum bazen kolumu kaldıracak halim olmuyor ama onlarda çocuk sonuçta ne anlasınlar benim yorulduğumdan koşup oynamak istiyorlar. Şimdi yatak odasında yerlere minder koymuşum hoplayıp zıplıyorlar çok
Hoşlarına gidiyor benim içinde iyi oluyor en azından oyun kuruyorlar bütün gün tv karşısında geçirmiyorlar

Kızlar ne kadar negatif düşünürseniz o kadar negatif enerji olursunuz. Her gün ömrümüzden geçiyor ah vah edip canınızı sıkmayın her günün keyfini çıkarın giden zaman geri gelmiyor.
O kadar haklısın ki ve ben de bu var negatifliğe hemen kendimi kaptırıyorum çabuk geriliyorum.. bi düştü mü modum kafamdan bin türlü durumla alakalı alakasız düşünce geçiyor. Sevmiyorum bu yönümü hiç

Bende çok düşündüğümde öyle oluyor. Onun için fazla takılmıyorum. Her anımı değerlendirmek için uğraşıyorum günlük kaliteli zaman geçirince bana çok iyi geliyor

Selam kızlar. Önerilerinize ihtiyacım var. Şimdi ben 36 yaşında 2 kız annesiyim. Büyüğüm 8 yaşında atipik otizmli. Küçüğüm 4 yaşında. Eşim uzun zamandır üçüncü çocuğu istiyor. Ben gerek yaşım gerekse ilk kızımın atipik otizmli olmasından dolayı sıcak bakmıyordum ta ki şu son bir kaç aya kadar. Acaba diyorum bir çocuk daha kaldırabilir miyim ? Bana artı ve eksilerini söyler misiniz? Açıkçası herşeye sil baştan başlamak da çok zor geliyor . Değerli fikirlerinizi bekliyorum

Bence 2 çocuk ve 3 çocuk arasında cok fark var. Esim yardimci olur sağ olsun gece gunduz ama ben calisiyorum bi taraftan ev isleri bi taraftan kiskancliktan ne yapacagini sasiran 3. Siniftaki oğlum ve ikiz gibi buyuyen küçüklerle zorlaniyorum. Allahim saglik versin ama bazen ben kopup gidiyorum, tahammul edemiyorum öfkemi kontrol edemiyorum çünkü asosyal olduk çıktık . Topluluga karismayi evden uzaklasabilmeyi cok ozledim. Yetemedigimi dusunuyorum zaman zaman. Ama cok cocugu biz istedik. Bilemiyorum. Maddi manevi her acidan dusunmek lazim. Hayat sartlari git gide zorluyor. Egitimi şu bu derken..

Son düzenleme:
Merhaba Ben çarşamba günü 4. Çocuğumu doğurdum. Biz eşim ile gurbetteyiz herşeyimizi kendimiz yapıyoruz. İkimizde çok istedik 4 çocuk olmasını. Bunu sizinde istemeniz lazım. Ben kendi adıma söyleyeyim zor ama imkansız değil. Eğer 4.çocuğu yapmasaydım her gün çok pişman olurdum. RABBİM ağır imtihanlar ile sınamasın. Ben doğuma tek başıma girdim, eşim ve çocuklarım ile doğum kapısının önünde vedalaştım doğumda yalnızdım Eşim çocuklara baktı. Yapabileceğinizi düşünüyorsanız yapın.

Asyacim bu konuda sen ordinaryus profesör oldun. Allah saglikla huzurla birlikte bir ömür nasip etsin size. Maşallah.

Gözünaydın canım çok sevindim sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun

Seni anlıyorum, gel sarılalım

Eğer istiyorsanız evet tabiki neden olmasın, ama kararsızsanız hiç bulaşmayın çünkü kolay değil kesinlikle

Çok teşekkür ederim. Evet her açıdan düşünmek lazım. İki çocuk bile bazen çok zor geliyor

Allah analı babalı büyütsün,acılarını göstermesin inşallah. Zaten çocuk büyütürken en büyük yardımcı eş. Ne mutlu size

Kızlar selam. Benim adetime 1 hafta var ama belim çok ağrıyor. Bu nedenle test yaptım ilk 5 dakika içinde çizgi oluştu ama çok dikkatli bakınca gözüküyor. Sanki kuruma çizgisi gibi ama geç bakmadım da ilk 5 dakikada çıktı. Hamile olabilir miyim acaba?

İlk 5 dakikada çıkması hamile olma olasılığınız yüksek gibi. RABBİM hayırlısını nasip etsin inşallah. Adet gününüz geçince tekrar test yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…