üç buçuk ayda 25 kilo verdim hedefim bir senede 50 kilo

Burada bir durgunluk yaşanıyor.... Ama ben azimliyim... Toplam 16 kg gitti ve sağlıklı yaşama devammm... Sizlerde durumlar nasıl?

Sanırım bıraktın veya topigine ugrayacak vaktin yok çok güzel gidıyordun
Merakla senden haber bekliyorum umarim devam ediyorsundur.

veee uzun zaman aradan sonra yine benn bakayım dedim kaç kiloyken yazmışımm şuan kızım 40 ben 82 kiloyumm demekki aralıktan bu yana 8 kilo daha vermişim artık hızlı degil yavaş yavaş ama sağlam ilerliyorum 52 bedenden 44 bedene indim. Ve kilo verme yolculuğum devam ediyor. Toplamda 33 kilo vermiş oldum bu şahane bişey artık dağ bayır tırmanabiliyorum yoruldum demeden nefes darlığı çekmeden. Gardrobumda ne kadar kıyafafetim varsa hepsini dağıttım artık kendime bir çok magazada çok rahat şeyler bulabiliyorum 40 ile 44 beden arası kalıplarına göre bir çok giysiye magazadaki çalışanın size göre kıyafet yok bakışları olmadan alışveriş yapabiliyorum. Bu şahane bişey. Lütfen kafanızda bitirin kafada bitince oluyormuşş sevgilerlee

Sanırım bıraktın veya topigine ugrayacak vaktin yok çok güzel gidıyordun
Merakla senden haber bekliyorum umarim devam ediyorsundur.

özür dilerim çalışmaya başladığım için ihmal ettiimm hepimiz başarabilirizz yeterki kafda bitirelim . Umarım sende dilediğin kiloya kavuşursun

çok pardon ama bi oooohhaaaaaa demek istiyorum
yanlış anlamayın sizle alakası yok saskınlıktan. maşallah tabi ki takdir ettim

çok güzel vermişsiniz.devamı geldimi.şimdi ne durumdasınız?

maşallah maşallah çok tebrik ederim kızınıza da böle yol göstermenizde çok iyi olmuş ben bişey sormak istiyoum benimde eliptik bisikletim var sabahları kullanmak istedim ama sesinden dolayı apartmandakiler kaçgündür bises var duyuyormusunuz diyo bende yapamıyorum sizinki de seslimi merakettim

Çok uzun süre kullanmayınca içindeki demirler paslanmış olabilir. İçini açıp yağlamayı deneyin. Benimki çok ses çıkarıyordu. Direk o demir parçasını söktüm attım. Şimdi hiç ses çıkarmıyor.

Bu arada konu sahibi hanım tebrik ederim cidden eminim ki şimdi mükemmel olmuşsunuzdur. Kaç kez denesem de şu kiloları veremedim bir türlü. Herhalde süreklilik yok bende. Diyet listelerini falan bakmayı bırakıp sizin taktiklerinizi deneyeceğim.

sizi tebrik ediyorum başarı hikayelerini okuyarak gaza gelmeyi bekliyorum sanki.

Vay be massallah benim kafamda hep zayiflamak var fakat dayanamıyorum helecikolataya inadima yiyenmi dersin karsimda ben diyete basladimmi biktim artik ya hic kimseye gitmiycem yada siskokalicam

tebrikler benden de wallahi bu gün tebrik günüm gaza gelmek için tüm kg verenlerle beraber sevinç yaşıyorum. kendi sevincim ne zaman yaşanacak acabaa

Masallah size... bende rejime basladiginiz kilodayim. Artik kendimden nefret eder oldum. Ama halâ gaza gelecegim gunu bekliyorum. Sanki yemezsem yasayamayacakmisim gibi.. şu iradeden rabbim banada ve isteyen herkesede nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…