- Konu Sahibi nurgulozisik
Sizi gercekten tebrik ediyorum. Harikasiniz 15 kilo fazlam var ama kendime guvenemiyrm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım bıraktın veya topigine ugrayacak vaktin yok çok güzel gidıyordun
Merakla senden haber bekliyorum umarim devam ediyorsundur.
Sizi gercekten tebrik ediyorum. Harikasiniz 15 kilo fazlam var ama kendime guvenemiyrm.
çok güzel vermişsiniz.devamı geldimi.şimdi ne durumdasınız?veee uzun zaman aradan sonra yine benn bakayım dedim kaç kiloyken yazmışımm şuan kızım 40 ben 82 kiloyumm demekki aralıktan bu yana 8 kilo daha vermişim artık hızlı degil yavaş yavaş ama sağlam ilerliyorum 52 bedenden 44 bedene indim. Ve kilo verme yolculuğum devam ediyor. Toplamda 33 kilo vermiş oldum bu şahane bişey artık dağ bayır tırmanabiliyorum yoruldum demeden nefes darlığı çekmeden. Gardrobumda ne kadar kıyafafetim varsa hepsini dağıttım artık kendime bir çok magazada çok rahat şeyler bulabiliyorum 40 ile 44 beden arası kalıplarına göre bir çok giysiye magazadaki çalışanın size göre kıyafet yok bakışları olmadan alışveriş yapabiliyorum. Bu şahane bişey. Lütfen kafanızda bitirin kafada bitince oluyormuşş sevgilerlee
Çok uzun süre kullanmayınca içindeki demirler paslanmış olabilir. İçini açıp yağlamayı deneyin. Benimki çok ses çıkarıyordu. Direk o demir parçasını söktüm attım. Şimdi hiç ses çıkarmıyor.maşallah maşallah çok tebrik ederim kızınıza da böle yol göstermenizde çok iyi olmuş ben bişey sormak istiyoum benimde eliptik bisikletim var sabahları kullanmak istedim ama sesinden dolayı apartmandakiler kaçgündür bises var duyuyormusunuz diyo bende yapamıyorum sizinki de seslimi merakettim