- 15 Haziran 2010
- 893
- 1.049
- 408
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Haklısın Türk Milleti çok agresifleşti. Ama ''Hadi artistlik yapma'' diyen siyasetçilerden başlayıp, tüm milet agresif. Benim gibi düşünmeyen yaşamasın ölsün zihniyeti çok kötü. Halbuki bir söz okumuştum: ''Herkes benim gibi düşünürse yanlış düşündüğümü anlarım.'' Benim düşüncelerimin doğru olabilmesi için sizlerin farklı görüşlerde olmanız lazım. Tüm Kadınlar Kulubü üyeleri hepinizi çok seviyorum
Patrona da bozuluyorum zatenYorumsuz başlığıyla kendine özel konu açmış, yazıyor kapatıyor, yazıyor tekrar kapatıyor, beğeni yapabiliyoruz sadece, olmaz ki böyle kişisel kişisel
Dökse ya şimdide %50yi . Pardon cemaat eli çekince %30 mu kaldı kaç kaldı
:))))))))))))))
Yalnız biz bizim dalgamızda sonuna kadar arkasında durduk olayımızın nerde şimdi partizanlar.
Türkiye çalkalanıyor , neden susuyorlar , neden kimse bişey konuşmuyor.
Dökse ya şimdide %50yi . Pardon cemaat eli çekince %30 mu kaldı kaç kaldı
Hani gezi de cebe paralar inmişti milyonlar inmişti , sanırım bunu söyleyenler şimdi susma haklarını kullanıyorlar.
Demek ki cebe inen bir para varmış ama gezicilerin değil bakanlarınmış.
Daha neler göreceğiz acaba
Muherrem İncenin konuşmasını dinledin mi ?
Şu gezi olmasa suçu neye atacaklardı yav
patron da iyice dolmuş demek ki, napsın adam, konuyu kapatmasa " ayyyh siz de mi böyle düşünüyorsunuz, hiç yakıştı mı devlet böyyüklerini kastederek böyle yazmanız, sizin tarafsız olmanız gerek" minvalinden bir sürü mesaj gelecek, sanırsın patron meclis başkanı :))
N'aapsin adam, patron olmak kolay mi? Banlanma ozgurlugu bile yok onun, kurallara uymak zorunda illa ki.. o yuzden kacamak guresiyor..
Evet ya, konu güzel, döktürecek çok şey var ama öyle kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz.. Kiblesem mi napsam
yok dinlemedim, o mu söylemiş bunu :))
Olmadı konuşma yasağı getirelim
size iyi günler....
Hayır lütfen konuşma yasağı getirmeyin. Benim özgürlüğüm ancak senin özgür olmana bağlıdır. Ancak lütfen paylaşırım değin ayet ve hadisleri paylaşırmısın. Kadınlar Kulübü üyelerini yüce ayet hadislerden mahrum etme Bunu tartıştığın kişi değil ben rica ediyorum
Patronuma saygılarkendilerine takılıyorum, latife yapıyorum:))))
Konusundaki ilk yorumda bir söz paylaşmış, aynı sözü Saraylım'da yazmış bugün, birde eklemiş banlanmak pahasına bile olsa paylaştım diye, şimdi Saraylım'ı banlasam, nerde bu yönetim, nerde bu kk diyecek, hani üyelere özgürlük, patron yazmış, işte ispatı deyip delillerle beni tuş edecek diye sustum
Bahsi geçen kişilere herhangi bir hayranlığım söz konusu değildir. Sizden biri sizinle aynı düşünceyi paylaşmadığında tepkileriniz çok net, herkes farklı düşünebilir, ben farklı bir açıdan bakıyorum diye siz nasıl benim hakkımda analizde bulunabilirsiniz çok ilginç...
Kim eğer devletin kasasından, kesesinden bir kuruş bile aldıysa vereceği hesap çok büyük ve vermelide... ama eğer bu aşşağılık ve kötü durumla birileri gülüp eğleniyorsa bu bize yakışmaz.
Merak ediyorum hangi ara biz milletçe bukadar küçülebildik? Eskiden kimse kimsenin hatasını konuşmaz onunla alay etmezdi şimdi neredeyse biri bi adilik yaptı nefsine uydu kötü yola düştü vs vs vs diye zil takıp oynayacağız...
"Fitne uykudadır, uyandırana Allah lanet eder" Hadis-i Şerif. Rant kavgasından dolayı birbirinin kusur ve ayıplarını ortaya çıkaranlarda en az onlar kadar hatalı suçlu...
Hahaha...Lafi ondan caldim, itiraf ediyorum ama yok, valla birsey demiyecektim. O yuzden yazdim zaten banlanmaya rizami. Yani o an o kadar dolmustum ki hic zaten banlanma filan gozum gormedi, lafin yeri gelmisti, kullandim. Ban sonradan aklima gelince ilave ettim mesaj duzeltme ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?