Üç bakanın oğlu gözaltında

Farklı düşünen farklı bakan dürüst insanlara ve herkese saygı duymaya ihtiyacımız var

Patrona da bozuluyorum zaten Yorumsuz başlığıyla kendine özel konu açmış, yazıyor kapatıyor, yazıyor tekrar kapatıyor, beğeni yapabiliyoruz sadece, olmaz ki böyle kişisel kişisel

Evet ya, konu güzel, döktürecek çok şey var ama öyle kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz.. Kiblesem mi napsam

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız biz bizim dalgamızda sonuna kadar arkasında durduk olayımızın nerde şimdi partizanlar.
Türkiye çalkalanıyor , neden susuyorlar , neden kimse bişey konuşmuyor.
Dökse ya şimdide %50yi . Pardon cemaat eli çekince %30 mu kaldı kaç kaldı
Hani gezi de cebe paralar inmişti milyonlar inmişti , sanırım bunu söyleyenler şimdi susma haklarını kullanıyorlar.
Demek ki cebe inen bir para varmış ama gezicilerin değil bakanlarınmış.
Daha neler göreceğiz acaba

Şu gezi olmasa suçu neye atacaklardı yav

Şu gezi olmasa suçu neye atacaklardı yav

Tabi ya öyle dediler gezide milyonlar cebe inmiş daha bi kaç gün önce söylenmişti
Bizde şimdi öğrendik ki bakanlar ayakkabı kutularına indirmiş.
O arkadaşta paranın nereye indiğini öğrenmiştir.
Olay çamur at izi kalsın , gezide millet sefil oldu kim nereye ne indirdiyse

N'aapsin adam, patron olmak kolay mi? Banlanma ozgurlugu bile yok onun, kurallara uymak zorunda illa ki.. o yuzden kacamak guresiyor..

Evet ya, konu güzel, döktürecek çok şey var ama öyle kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz.. Kiblesem mi napsam

Patronuma saygılar kendilerine takılıyorum, latife yapıyorum:))))
Konusundaki ilk yorumda bir söz paylaşmış, aynı sözü Saraylım'da yazmış bugün, birde eklemiş banlanmak pahasına bile olsa paylaştım diye, şimdi Saraylım'ı banlasam, nerde bu yönetim, nerde bu kk diyecek, hani üyelere özgürlük, patron yazmış, işte ispatı deyip delillerle beni tuş edecek diye sustum

@osnuur : Ebru Gündeş'inde işi zor.Sen milyon dolarlık kocayı bul devlet kocana el koysun, olacak iş değil !

Olmadı konuşma yasağı getirelim

size iyi günler....

Hayır lütfen konuşma yasağı getirmeyin. Benim özgürlüğüm ancak senin özgür olmana bağlıdır. Ancak lütfen paylaşırım değin ayet ve hadisleri paylaşırmısın. Kadınlar Kulübü üyelerini yüce ayet hadislerden mahrum etme Bunu tartıştığın kişi değil ben rica ediyorum

yok konuşma yasağını ironi olarak söyledim.
ben kkyı ayet ve hadislerden mahrum etmem ama siyaset bile zor konuşuluyorken dini içerik paylaşmak nelere yol açmıyor ki.
Peygamber efendimizin de sahabelerinin de vatanla ilgili söylediği birçok söz vardır.
dini içerikli yazılar yasak o yüzden ben de karşı tepki vermedim direkt o bayana..
paylaşmam sorun olmasa memnuniyetle paylaşırdım yani.

Hahaha... Lafi ondan caldim, itiraf ediyorum ama yok, valla birsey demiyecektim. O yuzden yazdim zaten banlanmaya rizami. Yani o an o kadar dolmustum ki hic zaten banlanma filan gozum gormedi, lafin yeri gelmisti, kullandim. Ban sonradan aklima gelince ilave ettim mesaj duzeltme ile..

Haksızlık karşısında susan dil şeytan demektir

Kaynağı belli alıntılar için işlem yapmıyoruz zaten.
Sizin kaynak sağlam, patronun mesajından esinlenmişsiniz, itiraf edeyim iyiydi
#direndürüstkkyönetimi( o ne özgüven o)

@AtillaTasNet: ''Japon Bakan ithal edebiliyor muyuz ?''
''Dikkat edin, polisler cebinize para koymasın!
''Son bir kaç günde kimse istifa etmedi ama, biz milletçe istifra ettik !
''Eskiden kasetimiz çıktı diye sevinirdik, şimdi aman kasetimiz çıkmasın diye dua ediyoruz.''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…