- 27 Ağustos 2013
- 506
- 45
- 73
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Çıkıştan evvel son kavşak
Çıkıştan evvel son kavşak
Muarrem Guler ne demisti ''polis kimseyi durduk yere gözaltına almaz, bak beni niye almıyorlar'' .Yalan yanlış şeyleri yayınlayarak mutlu olacaksanız paylaşın, doğruluğunun hiçbir kanıtı olmayan cümleleri burada yayınlayarak arkanızdanda onlarca insan gaza gelip yalan yanlış meseleleri konuşuyorsanız burada bi problem var. bence sizde kimseyi yanlış yönlendirmek istemezsiniz.
ama Alora ablacigim sende cok pis kasiniyorsun yani!! sonra birileri kasiyinca da ama ben kul hakki dedim sunu dedim vs diyerek kendini yerden yere atiyorsun. bari dogru duzgun kavga et, boyle olmuyor.
ben sağa çektim bekliyom, ilerlemicem gari :))
hayır şimdi ben de elimde hazır bir aytle hadisle gelirim ama eminim zararlı çıkarsınız.
ülke çıkarlarından bahsediliyor bu forumda çünkü.
siz hangi günahları örtmekten bahsediyorsunuz?
daha doğrusu siz konuyu anladınız mı diye sormak lazım.
ama tabi karşıt görüşte olup da bu olayı savunanlardansanız zaten ne desek boş
Bahsi geçen kişilere herhangi bir hayranlığım söz konusu değildir. Sizden biri sizinle aynı düşünceyi paylaşmadığında tepkileriniz çok net, herkes farklı düşünebilir, ben farklı bir açıdan bakıyorum diye siz nasıl benim hakkımda analizde bulunabilirsiniz çok ilginç...
Kim eğer devletin kasasından, kesesinden bir kuruş bile aldıysa vereceği hesap çok büyük ve vermelide... ama eğer bu aşşağılık ve kötü durumla birileri gülüp eğleniyorsa bu bize yakışmaz.
Merak ediyorum hangi ara biz milletçe bukadar küçülebildik? Eskiden kimse kimsenin hatasını konuşmaz onunla alay etmezdi şimdi neredeyse biri bi adilik yaptı nefsine uydu kötü yola düştü vs vs vs diye zil takıp oynayacağız...
"Fitne uykudadır, uyandırana Allah lanet eder" Hadis-i Şerif. Rant kavgasından dolayı birbirinin kusur ve ayıplarını ortaya çıkaranlarda en az onlar kadar hatalı suçlu...
Patrona da bozuluyorum zatenYorumsuz başlığıyla kendine özel konu açmış, yazıyor kapatıyor, yazıyor tekrar kapatıyor, beğeni yapabiliyoruz sadece, olmaz ki böyle kişisel kişisel
Patrona da bozuluyorum zatenYorumsuz başlığıyla kendine özel konu açmış, yazıyor kapatıyor, yazıyor tekrar kapatıyor, beğeni yapabiliyoruz sadece, olmaz ki böyle kişisel kişisel
karşıt görüş diye bakmıyorum ben bu olaya, ortada bi yanlış var, suçlular var, herkes cezasını çekecektir peki bu gülüp eğlenmeler neden? düşman gibi gördüğün insanların yazdıklarına bu denli itimat etmeler neden?
hayır şimdi ben de elimde hazır bir aytle hadisle gelirim ama eminim zararlı çıkarsınız.
ülke çıkarlarından bahsediliyor bu forumda çünkü.
siz hangi günahları örtmekten bahsediyorsunuz?
daha doğrusu siz konuyu anladınız mı diye sormak lazım.
ama tabi karşıt görüşte olup da bu olayı savunanlardansanız zaten ne desek boş
Buradaki insanların nekadar agresif ve kompleksi olduklarını kurdukları cümlelerden çok net anlayabiliyoruz. Eğer birisi sizinle aynı düşünceyi paylaşmıyorsa hemen farklı bir uslüb ve sana mı soracağız senden mi öğreneceğiz? kimseye bişey sormaya, kimseden bişey öğrenmeye ihtiyacın yoksa burada işin ne?
İnsanlar burada birbirileri ile düşüncelerini paylaşıp, fikir alışverişinde bulunuyorlar, forumun asıl amacı budur.
Ama siz ve sizin gibilerin yaptığı ortaya bir laf atıp, negatif bir cevap geldiğinde klasik " sana mı soracağız senden mi öğreneceğiz?" uslübunu takınmak...
Bence elindekileride paylaş, bizlerde faydalanalım, enazından doğru kaynaklardan bilgi aktarımı olur, mahalle dedikodularının gazeteye yazılmış halinden değil.
Ayrıca benim zararlı çıkacağım bi durum yok, memnun bile olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?