• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç bakanın oğlu gözaltında

konuyla ilgili inciler:

1- ak parti yok kara parti var.
2-"Polis durduk yere kimseyi gozaltina almaz, cocuklariniza sahip cikin" Muammer Guler
3-Asker devletten tuccar devlete gecis var.

ama Alora ablacigim sende cok pis kasiniyorsun yani!! sonra birileri kasiyinca da ama ben kul hakki dedim sunu dedim vs diyerek kendini yerden yere atiyorsun. bari dogru duzgun kavga et, boyle olmuyor.

hayır şimdi ben de elimde hazır bir aytle hadisle gelirim ama eminim zararlı çıkarsınız.
ülke çıkarlarından bahsediliyor bu forumda çünkü.
siz hangi günahları örtmekten bahsediyorsunuz?

daha doğrusu siz konuyu anladınız mı diye sormak lazım.
ama tabi karşıt görüşte olup da bu olayı savunanlardansanız zaten ne desek boş

Yalan yanlış şeyleri yayınlayarak mutlu olacaksanız paylaşın, doğruluğunun hiçbir kanıtı olmayan cümleleri burada yayınlayarak arkanızdanda onlarca insan gaza gelip yalan yanlış meseleleri konuşuyorsanız burada bi problem var. bence sizde kimseyi yanlış yönlendirmek istemezsiniz.
Muarrem Guler ne demisti ''polis kimseyi durduk yere gözaltına almaz, bak beni niye almıyorlar'' .
Sucsuz olsalardi ,Istanbul valisinin ,polislerin ,savcilarin emniyet mudurlerinin tayinini cikartmazlardi, daha neler cikacakki korkularindan ne yapacaklarini sasirdilar.haksiz yere elde ettikleri her kurus zehir zikkim olsun,haram olsun.Goruntuler ,telefon gorusmeleri,bulusmalari hepsi ortada daha neyi savunuyorsunuz?

hayır şimdi ben de elimde hazır bir aytle hadisle gelirim ama eminim zararlı çıkarsınız.

karşıt görüş diye bakmıyorum ben bu olaya, ortada bi yanlış var, suçlular var, herkes cezasını çekecektir peki bu gülüp eğlenmeler neden? düşman gibi gördüğün insanların yazdıklarına bu denli itimat etmeler neden?

Bahsi geçen kişilere herhangi bir hayranlığım söz konusu değildir. Sizden biri sizinle aynı düşünceyi paylaşmadığında tepkileriniz çok net, herkes farklı düşünebilir, ben farklı bir açıdan bakıyorum diye siz nasıl benim hakkımda analizde bulunabilirsiniz çok ilginç...

Kim eğer devletin kasasından, kesesinden bir kuruş bile aldıysa vereceği hesap çok büyük ve vermelide... ama eğer bu aşşağılık ve kötü durumla birileri gülüp eğleniyorsa bu bize yakışmaz.

Merak ediyorum hangi ara biz milletçe bukadar küçülebildik? Eskiden kimse kimsenin hatasını konuşmaz onunla alay etmezdi şimdi neredeyse biri bi adilik yaptı nefsine uydu kötü yola düştü vs vs vs diye zil takıp oynayacağız...

"Fitne uykudadır, uyandırana Allah lanet eder" Hadis-i Şerif. Rant kavgasından dolayı birbirinin kusur ve ayıplarını ortaya çıkaranlarda en az onlar kadar hatalı suçlu...

Hah.. Iste aynen dediginiz gibi.. Bu assagilik ve kotu bir durum. Boyle bir duruma dusen insan eger koskoca bir devletin basinda amirse, mudurse, baskansa boyle piskin ifadeler verip kendine guldurmek yerine istifa eder! Eger ille de kendine guldurmek istiyorsa o zaman da biz cikar hem guler, hem egleniriz onun dedikleriyle hanfendi... Bu da bir tepkidir sonucta. Size gulmek yakismiyorsa oturup soversiniz, olmadi sessiz kalirsiniz, kalkip da burada bize bu insanlari savunmazsiniz... Analiz yaptigimi dusunuyorsaniz eger hakkinizda o zaman kendi yazdiklariniza bakacaksiniz... Nasil ki sizin benim hakkimda yazdiklarimdan oturu bir fikriniz oluyorsa benim de yazdiklariniz dolayisi ile sizin hakkinizda bir fikrim oluyor. Gorunen koy kilavuz istemez.

Patrona da bozuluyorum zaten:ssz: Yorumsuz başlığıyla kendine özel konu açmış, yazıyor kapatıyor, yazıyor tekrar kapatıyor, beğeni yapabiliyoruz sadece, olmaz ki böyle kişisel kişisel:51:

patron da iyice dolmuş demek ki, napsın adam, konuyu kapatmasa " ayyyh siz de mi böyle düşünüyorsunuz, hiç yakıştı mı devlet böyyüklerini kastederek böyle yazmanız, sizin tarafsız olmanız gerek" minvalinden bir sürü mesaj gelecek, sanırsın patron meclis başkanı :))

karşıt görüş diye bakmıyorum ben bu olaya, ortada bi yanlış var, suçlular var, herkes cezasını çekecektir peki bu gülüp eğlenmeler neden? düşman gibi gördüğün insanların yazdıklarına bu denli itimat etmeler neden?

efendim hiç mi gülmeyelim ya hu :6:
karikatürlerden görsellerden de mi biz suçluyuz. onları buraya paylaşmak suç olsa idi siz kendinizi boşa ordunuz yönetim gerekeni yapardı.
biz de zaten olaya görüş olarak bakmadık.
suçu örtmek iyidir ama böyle tüm halkı ilgilendiren bu denli büyük suçları da mı kapatalım ya hu.

neyse ya ben çabuk sinirleniyorum en iyisi çıkayım :27:

Bence elindekileride paylaş, bizlerde faydalanalım, enazından doğru kaynaklardan bilgi aktarımı olur, mahalle dedikodularının gazeteye yazılmış halinden değil.
Ayrıca benim zararlı çıkacağım bi durum yok, memnun bile olurum.

Buradaki insanların nekadar agresif ve kompleksi olduklarını kurdukları cümlelerden çok net anlayabiliyoruz. Eğer birisi sizinle aynı düşünceyi paylaşmıyorsa hemen farklı bir uslüb ve sana mı soracağız senden mi öğreneceğiz? kimseye bişey sormaya, kimseden bişey öğrenmeye ihtiyacın yoksa burada işin ne?

İnsanlar burada birbirileri ile düşüncelerini paylaşıp, fikir alışverişinde bulunuyorlar, forumun asıl amacı budur.

Ama siz ve sizin gibilerin yaptığı ortaya bir laf atıp, negatif bir cevap geldiğinde klasik " sana mı soracağız senden mi öğreneceğiz?" uslübunu takınmak...

Haklısın Türk Milleti çok agresifleşti. Ama ''Hadi artistlik yapma'' diyen siyasetçilerden başlayıp, tüm milet agresif. Benim gibi düşünmeyen yaşamasın ölsün zihniyeti çok kötü. Halbuki bir söz okumuştum: ''Herkes benim gibi düşünürse yanlış düşündüğümü anlarım.'' Benim düşüncelerimin doğru olabilmesi için sizlerin farklı görüşlerde olmanız lazım. Tüm Kadınlar Kulubü üyeleri hepinizi çok seviyorum

Bence elindekileride paylaş, bizlerde faydalanalım, enazından doğru kaynaklardan bilgi aktarımı olur, mahalle dedikodularının gazeteye yazılmış halinden değil.
Ayrıca benim zararlı çıkacağım bi durum yok, memnun bile olurum.

Olmadı konuşma yasağı getirelim:6:

size iyi günler....

Patrona da bozuluyorum zaten:ssz: Yorumsuz başlığıyla kendine özel konu açmış, yazıyor kapatıyor, yazıyor tekrar kapatıyor, beğeni yapabiliyoruz sadece, olmaz ki böyle kişisel kişisel:51:

N'aapsin adam, patron olmak kolay mi? Banlanma ozgurlugu bile yok onun, kurallara uymak zorunda illa ki.. o yuzden kacamak guresiyor..:1:

Back