• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç bakanın oğlu gözaltında

bencede okumayın zaten, hatta her okuduğunuzuda gelip burada paylaşmayın.
birde maddi zarardan bahsedilmiş, sırf bi gecede ülke ekonomisinin uğradığı zarar 25 milyar dolar, (güya) vatansever birilerinin de bu durumları görüp eğlenip kendine malzeme yapması çok acı.

Neyi paylaşıp, paylaşmayacağımızı size sormayacağız heralde uygunsuz birşey varsa zaten gerekli uyarıyı yöneticiler yaparlar siz yormayın kendinizi bence... Haber paylaşmayalım, eleştirmeyelim, mizah yapmayalım, eylem yapmayalım ne yapalım peki biz sizin öneriniz nedir?

$1476533_486166334821208_1085857538_n.jpg

Egemen Bağış'a meclise geldiği için tepki gösterilmesinin ardından Genel Kurul'u terketmek zorunda kaldı.

Egemen Bağış'a meclise geldiği için tepki gösterilmesinin ardından konuşma yapmak istediğini Meclis Başkanı Cemil Çiçek'e iletti.

Bunun üzerine diğer vekillerden gelen tepki üzerine Bağış yanına başta Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç olmak üzere diğer bakanlar gelerek konuşmasını gerginliğini arttıracağını söylediği belirtildi.

Bağış bakanların kendisiyle konuşmasının ardından Genel Kurul'u terketti. Gerginlik üzerine de oturuma ara verildi. ( Muhalifgazete.com )

birde maddi zarardan bahsedilmiş, sırf bi gecede ülke ekonomisinin uğradığı zarar 25 milyar dolar, (güya) vatansever birilerinin de bu durumları görüp eğlenip kendine malzeme yapması çok acı.

Hanfendi, ulkemin insanlarinin 25 milyar YTL zarara ugratilmasi elbette ki komik degil, ancak bu adamin bunu soyleyerek kendisini dusurdugu durum trajikomikten de ote... Borsayi dusuren Halk Bankasi ve ona benzer hisse senetlerinin deger kaybi. Bu adam 25 milyar lirayi kafaya takana kadar Halk bankasinin mudurunun evine kacirdigi 4.5 milyon dolara!!!! olan uzuntusunden dem vursa idi, kabahati biraz da bu zati muhterem!de arasa idi boyle komik duruma dusmez, bizi de bu yazilanlara guldurmezdi.... Anlasilan siz de pek bir hayrandiniz bu zati muhteremlere, kimse onlarin bu fiyasko cikislarina gulsun istemiyorsunuz...

Biz okuyalim hanfendi, siz de okuyun, biz de ibret alalim, insallah birgun siz de...

"TÜRK POLİSİ REZA'YI GATALADI"

Gündeme bomba gibi düşen rüşvet ve yolsuzluk operasyonuyla ilgili detayları okurlarına aktaran Azeri Press Ajansı, İran asıllı Azeri iş adamı Reza Zerrab'la ilglili gelişmeleri yakından takip ediyor. Operasyonun kilit isimlerinden biri olarak gösterilen Zerrab'ın geçmiş dönemde adının karıştığı yolsuzluk dosyalarının tüm detaylarıyla anlatıldığı haberlerde "Türk polisi Reza'yı gataladı" başlığıyla verildi.

TÜRK YETKİLİLERE RÜŞVET VERDİ

Reza Zerrab'ın 2009-2012 yılında kurduğu şirketleri aracılığıyla İran'dan Türkiye'ye yapılan altın transferine aracılık ettiği bilgisinin de yer verildiği haberde, ünlü işadamının yapılan yolsuzluklarda Türk hükümet yetkililerine rüşvet verdiği iddia edildi.

AĞIR SUÇLAMALAR

Diğer Azeri internet sitelerinin de geniş yer verdiği Reza Zerrab için kara para aklama, İran'dan Türkiye'ye büyük fonların yasadışı transferi, külçe kaçakçılığı, sahte belge ve rüşvet suçlamaları yapıldı.

"EYİ Kİ BİZİM VATANIMIZDAN GEDİFDİ"

Azeri forumlarında da rüşvet ve yolsuzluk operasyonuyla ilgili çarpıcı yorumlar yapılıyor. Azeri vatandaşların kınadığı Zarrab için "Eyi ki bizim vatanımızdan gedifdi" yorumları yapıldı.

VATAN

25 milyar dolar zarar vatanseverler yüzünden mi oldu?
nerde neyi paylaşacağımızı senden mi öğrenicez?

Neyi paylaşıp, paylaşmayacağımızı size sormayacağız heralde uygunsuz birşey varsa zaten gerekli uyarıyı yöneticiler yaparlar siz yormayın kendinizi bence... Haber paylaşmayalım, eleştirmeyelim, mizah yapmayalım, eylem yapmayalım ne yapalım peki biz sizin öneriniz nedir?

Yalan yanlış şeyleri yayınlayarak mutlu olacaksanız paylaşın, doğruluğunun hiçbir kanıtı olmayan cümleleri burada yayınlayarak arkanızdanda onlarca insan gaza gelip yalan yanlış meseleleri konuşuyorsanız burada bi problem var. bence sizde kimseyi yanlış yönlendirmek istemezsiniz.

17 Aralık operasyonuyla ilgili olarak Kadıköy Dayanışması platformu Altıyol Boğa meydanında ayakkabı kutulu eylem yaptı.
$fft64_mf1871868.Jpeg

Yalan yanlış şeyleri yayınlayarak mutlu olacaksanız paylaşın, doğruluğunun hiçbir kanıtı olmayan cümleleri burada yayınlayarak arkanızdanda onlarca insan gaza gelip yalan yanlış meseleleri konuşuyorsanız burada bi problem var. bence sizde kimseyi yanlış yönlendirmek istemezsiniz.

lütfen o zaman siz doğrusunu söyleyin
madem bunlar yalan yanlış :44:

Yalan yanlış birşey varsa buyrun düzeltin doğrusu neymiş öğrenelim..

en popüler kk replikleri nden birini hatırladım şuan: bilip bilmeden konuşmayın:27::27:

başlığımın reklamınıda yapayım arada
:1:

25 milyar dolar zarar vatanseverler yüzünden mi oldu?
nerde neyi paylaşacağımızı senden mi öğrenicez?

Buradaki insanların nekadar agresif ve kompleksi olduklarını kurdukları cümlelerden çok net anlayabiliyoruz. Eğer birisi sizinle aynı düşünceyi paylaşmıyorsa hemen farklı bir uslüb ve sana mı soracağız senden mi öğreneceğiz? kimseye bişey sormaya, kimseden bişey öğrenmeye ihtiyacın yoksa burada işin ne?

İnsanlar burada birbirileri ile düşüncelerini paylaşıp, fikir alışverişinde bulunuyorlar, forumun asıl amacı budur.

Ama siz ve sizin gibilerin yaptığı ortaya bir laf atıp, negatif bir cevap geldiğinde klasik " sana mı soracağız senden mi öğreneceğiz?" uslübunu takınmak...

Durun! Hizimi alamadim!! Birileri evindeki ayakkabi kutucuklarinda sakladigi 4.5 milyon dolari polis baskinlarinda yakalatiyor, borsada malum bankanin hisseleri tepetaklak oluyor, birileri de cikip 25 bin dolar kaybettik bu baskin yuzunden diye aciklama yapiyor, baskini yapan polis ve bunu okuyan halk tuuu! kaka! oluyor.... Sen aklimi koru yarabbim! Ne gunlere kaldik!

Buradaki insanların nekadar agresif ve kompleksi olduklarını kurdukları cümlelerden çok net anlayabiliyoruz. Eğer birisi sizinle aynı düşünceyi paylaşmıyorsa hemen farklı bir uslüb ve sana mı soracağız senden mi öğreneceğiz? kimseye bişey sormaya, kimseden bişey öğrenmeye ihtiyacın yoksa burada işin ne?

İnsanlar burada birbirileri ile düşüncelerini paylaşıp, fikir alışverişinde bulunuyorlar, forumun asıl amacı budur.

Ama siz ve sizin gibilerin yaptığı ortaya bir laf atıp, negatif bir cevap geldiğinde klasik " sana mı soracağız senden mi öğreneceğiz?" uslübunu takınmak...

iyi de her şey gayet normalken yalan yanlış haber paylaşıyorsunuz diyen siz iken agresif, kompleksli nasıl biz olduk?

Durun! Hizimi alamadim!! Birileri evindeki ayakkabi kutucuklarinda sakladigi 4.5 milyon dolari polis baskinlarinda yakalatiyor, borsada malum bankanin hisseleri tepetaklak oluyor, birileri de cikip 25 bin dolar kaybettik bu baskin yuzunden diye aciklama yapiyor, baskini yapan polis ve bunu okuyan halk tuuu! kaka! oluyor.... Sen aklimi koru yarabbim! Ne gunlere kaldik!

bu olay bana nasrettin hoca fıkrasını hatırlattı,hırsızın hiç mi suçu yok:1:

@EmineDemir_ : ''Politika "akıl" işi değil "çıkar" işidir..
Siyasetcilere din imanmış gibi bağlanmayın.. ki hayal kırıklıgına uğrayıp ziyan olmayın."

benim memurum isini bilir cumlesine inanan bir toplumda yasamak ne uzucu. ingilterede bir bakan basbakanligin onundeki polis memuruna varos anlamina gelebilecek bir kelime sarf etti. adamin basina gelmeyen kalmadi ve istifa etti. hani bunun binde biri bizde olsa, rusveti normal kabul etmesek...,

icisleri bakaninin oglu yahu!!! buyuk harflerle yazsam, yine olmaz ve adam gorevde. simdi bu hakimler, savcilar baski altinda hissetmeden nasil sorusturacaklar?

kesin serbest birakilacak. tayyibte yetim hakki diye diye dolasacak, 2 haftaya kadar bizlerde her seyi unutacagiz.

Aynı bölüm farklı topik, mevzu yine polemik:ssz:
Polemiğe girmekte sakınca görmüyorsunuz anlıyorum lakin bari beni düşünün, gezide 1 ayda gözaltı torbaları yaptım, torba üstüne torba eklemek istemiyorum:51:

Gazeteyi bugüne kadar eline almayanlar her yazdığını kelimesi kelimesine paylaşıp inanıyorsunuz ya, dışardan komik görünüyorsunuz....

Allah Allah;

ilk mesajında "gazeteyi eline almayanlar" diye saydırmaya başla....
"her okuduğuna inananlara bağla...
sonra, "okumayın, her okuduğunuzu da gelip burda paylaşmayın" de
sizin gibiler yüzünden "25 milyar dolar zarar var" demeye getir...

sonra da vay efendim, burası forum, fikir alış verişinde bulunuyoruz, ne gaddan komplekslisiniz de...

uykun gelmiş, uykun. biraz dinlen, sonra yazdıklarını sağlam kafayla bi daha oku.

burası senin yönergelerinle hareket ettiğimiz bir platform değil.

Hanfendi, ulkemin insanlarinin 25 milyar YTL zarara ugratilmasi elbette ki komik degil, ancak bu adamin bunu soyleyerek kendisini dusurdugu durum trajikomikten de ote... Borsayi dusuren Halk Bankasi ve ona benzer hisse senetlerinin deger kaybi. Bu adam 25 milyar lirayi kafaya takana kadar Halk bankasinin mudurunun evine kacirdigi 4.5 milyon dolara!!!! olan uzuntusunden dem vursa idi, kabahati biraz da bu zati muhterem!de arasa idi boyle komik duruma dusmez, bizi de bu yazilanlara guldurmezdi.... Anlasilan siz de pek bir hayrandiniz bu zati muhteremlere, kimse onlarin bu fiyasko cikislarina gulsun istemiyorsunuz...

Biz okuyalim hanfendi, siz de okuyun, biz de ibret alalim, insallah birgun siz de...

Bahsi geçen kişilere herhangi bir hayranlığım söz konusu değildir. Sizden biri sizinle aynı düşünceyi paylaşmadığında tepkileriniz çok net, herkes farklı düşünebilir, ben farklı bir açıdan bakıyorum diye siz nasıl benim hakkımda analizde bulunabilirsiniz çok ilginç...

Kim eğer devletin kasasından, kesesinden bir kuruş bile aldıysa vereceği hesap çok büyük ve vermelide... ama eğer bu aşşağılık ve kötü durumla birileri gülüp eğleniyorsa bu bize yakışmaz.

Merak ediyorum hangi ara biz milletçe bukadar küçülebildik? Eskiden kimse kimsenin hatasını konuşmaz onunla alay etmezdi şimdi neredeyse biri bi adilik yaptı nefsine uydu kötü yola düştü vs vs vs diye zil takıp oynayacağız...

"Fitne uykudadır, uyandırana Allah lanet eder" Hadis-i Şerif. Rant kavgasından dolayı birbirinin kusur ve ayıplarını ortaya çıkaranlarda en az onlar kadar hatalı suçlu...

Back