Üç aylık iğnelere rağmen sanırım hamileyim

EylulveEylem

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
851
1.554
28
Merhabalar 2 kızım var biri 4 diğeri 1.5yasında doğumdan beri 3 aylık iğneyle korunuyorum ve hiç adet görmedim iğneden emzirmeden ötürü 1 haftadır bir kasık ağrısı var sanki yumurtalıklarım sökülüyor kopuyor.
Bu ağrıyı ilk kıza gebeyken yasadım doktor yerleşiyor dedi ve az leke gelmişti şüphe ettim test yaptım dün predictörle yaptım hayalet gibi çıktı bugün düz test ve 1 saatlik idrarla t gölge gibi ama artık belli açık pembe napıcam ben

Eklentiler

• IMG_20190703_160649.webp
    IMG_20190703_160649.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 123
Flaştandır belki ama elimde belli oluyor damlatırken t de uzun sure durdu cye geçti c t belli idi yani yerleri beyazlaşırken açık pembeden hafif gölgeye döndü her korunma yöntemi yüzde yüz degil ama çok güveniodum bilemedim :(

Bende cizgi goremedim. Ama devam edin yapmaya koyulaşirsa hamilesinizdir zaten
Tek 1 testte degil aynı testten bir tane daha yaptım oda böyle kaldı gölgemsi açık pembe yarın sabah gene deneyecegim ilk idrarla. 1 saatlik idrarla bu kadar çıkıyorsa ilk idrar daha net vermesi gerek

yazdıklarımı yanlış anlamayın lütfen 4 yıldır bebek için ugraş verince
kızımın boynunu bükük koydugum için içimdeki fil yüreğimden hiç kalkmıyor ,

rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

yazdıklarımı yanlış anlamayın lütfen 4 yıldır bebek için ugraş verince
kızımın boynunu bükük koydugum için içimdeki fil yüreğimden hiç kalkmıyor ,

rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Yanlış anlasalacak bir durum yok rabbim tez zamanda nasip etsin vakti saati var herşeyi rabbim ol dedimi oluverir canı gönülden isteyen herkese versin inş

Sanki çizgi daha iyi gibi çıktı kafam karıştı sizde görüyormusunuz

Eklentiler

• IMG_20190704_094914.webp
    IMG_20190704_094914.webp
    54 KB · Görüntüleme: 53
Back
X