- Konu Sahibi EU2
-
peki sen nerelerinde uyguladın bunu onuda yazarmısın arkadaşım ltfen
bende bu akşam ağdamı yapıp sonrasında limon ve tuz karışımını süreceğim. bir sorum olacak kullanılacak tuz şu kalın turşu tuzu dimi. :uhm:
bu zamana kadar okuduklarımdan şunu anladım bana sorarsanız ben şöyle yapmaya karar verdim 1 emla kremi sürüp bigüzel uyuşturuyoruz 2 uyuşan bölgedeki kılları kökünden kırmadan alıyoruz 3 temizlediğimiz yere karınca yumurtası yağını usulünce birkaçgün sürüyoruz 4 pes etmeyip sabırla bu işlemi bir yıl kadar uyguluyoruz 5 kullandığımız yağ sahte değilse kıllık yapan kıllardan ebediyyen kurtuluyoruz inş
ben sürekli sir agda kullanıyorum ama onu temzilemek için öncelikle yağ sürmek gerekiyo napıcam ben şimdi?
ben sürekli sir agda kullanıyorum ama onu temzilemek için öncelikle yağ sürmek gerekiyo napıcam ben şimdi?
ayy çok canım yandı!!!:1shok:tuzla limonu karıştırıp özel bölgeme sürdüm ama birde bana sorun nasıl sürdün die!gözlerimden yaşlar indi walla..sizin acımıyomu yaw??CADIARZUagdadan sonra bu limon tuz karisimini bende deniyorum bir kac aydan beri ve gercektende tüyler inceldi ve kullanmaya devam edicem..kokoshh cum yemeklik tuzda kullanabilirsin hic fark etmez
agdadan sonra bu limon tuz karisimini bende deniyorum bir kac aydan beri ve gercektende tüyler inceldi ve kullanmaya devam edicem..kokoshh cum yemeklik tuzda kullanabilirsin hic fark etmez
pardon ama zırnık neeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?