Tylere kkten zm, limon, tuz ve nane

tuzla bırlıkte değil ama ağdadan sonra lımon sürüldüğünü duymuştum.hatta bu ay ilk denedım sürdüm bakalım devam edıcem.

ben 1 ay önce yapmıştım ilk seansı ve yüzüme tüyleri aldıktan sonra bir hafta uygulaıdm, nane çayımı da içtim..ama cildim çok yıprandı ve 2. gün sivilce türü bi sürü şey çıktı..ve ben yine de devam ettim..sonuç ilk ay bi değişiklik olmadı.
ayrıca bacaklaırma da karınca yumurtası yağı denedim o da 1 ay oldu ve değişiklik yok...ben de mi bi sorun var acaba??

arkadaşım fark etmez ister tok iç ister aç iç o sana kalmış bişey biraz uzun süreli bir tedavi diye yazdım bende daha yeni başladım ne kaybedersiniz ki uygularsanız kolaygelsin şimdiden:)

Teşekkür ederim.Ya ben dediğim gibi dün uygulamaya başladım ve başarılı sonuçlar alacağıma inanıyorum.Şimdi yine bir soru , walla yeter desen de soracağım,istersen yanıtlama :)))) Bu nane çayı tüyleri azaltıyor ya, saçlarımızı da dökmesin.Ne bileyim ya benim aklıma geldi böyle bir ihtimal...a.s.

yok yok merak etme hepsi fark hormonlardan salgılandığı için bişey yapmıyo sıkma canını yani ben nerdeyse bir çaydanlık içiyorum günde çokşükür bişey yapmadı bana sabada olmaz istediğin herşeyi sorabilirsin sonuçta birbirimize yardım için açıyoz değil konu

Arkadaşlar bende normalde makineyle alırım kıllarımı.1 ay rahat ederim hepsini bir aldıysam.En son 2 ay önce aldıktan sonra banyoya limon ve turşuluk iri tuzlardan da götürdüm, kılları aldıktan sonra tuzu eski bi kaba boşalttım limonu kestim(Limonu önceden kesmeyin, asidi kaçmasın) Bi güzel ovaladım bu karışımla heryeri.Yanmaz mı aaa hemde nasıl :))
Ama dayanılmayacak kadar değil heralde,ağdaya makinaya katlanan buna da katlanır.
Hem yandıkça kıl köklerinin zarar gördüğünü düşündüm ben,rahatladım.En fazla bi saat kadar bekledikten sonra(O esnada yüzüme felan bakım yaptım,başka yerleri aldım vs.) banyomu yaptım.
Ben başkada yapmadım.Yıkamadanda duramam bunu zaten yapış yapış.Ertesi gün giydiklerin yapışır walla..
Ben bi daha da yapmadım, çünkü uzamadılar daha yaa :) Beklemedeyim 2 ay oldu, süreyi ne kadar uzattı.Tek tük uzunlar var, onlar da ben makinayla alırken çok yeni çıkmaya başlayanlar diye düşünüyorum.

Şu an arada tek tük var, walla görünmüyolar daha bugün yarın adet olcam.Adetten sonra çıkmasını beklemeden makineyle bu bi kaç taneyi alıp, tekrar yapcam işlemi.

Denemiş biri olarak tavsiye ediyorum.2 aydır gayet rahatım.İnşallah yaptıkça hiç bi şey kalmayacak.

Kolay gelsin hepinize..

peki sen nerelerinde uyguladın bunu onuda yazarmısın arkadaşım ltfen

niyeee,
Teşekkür ederim.Şu an kafamda soru işareti kalmadı ama oluştuğu an yine sana sorarım :)

ay bu nane cayi igrenc. seker de koyuyorum ama halen igrenc:KK70: artik burnumu tutuyorum

evet asii ben yüzüme denedim 1 ay oldu ama fark yok maalesef

yaa arkadaşlar zaten uzun süreli bir tedavi kılıç değilki kökünden kesip alsın sabırlı olalım mükafatını alalım

evet nerenize isterseniz sürün heryere geçerli arkadaşlar

zaten kökünden kesip almasını beklemiyoruz niyeee..sadece ufak bir fark olmalı diye düşünmüştüm..yani hiç bir değişiklik yok..tıpkısının aynısı..etkiliyse az da olsa bi gıdım da olsa fark olmalıydı

arkadaşım kıl köklerine bağlı bişey bazısı zayıf olur bazısı kuvvetli bakalım seninki nasıl herşeyin hayırlısı sabır

Ya benim regl dönemim başladı şimdi genital bölgedeki uygulamam 5 gün sekteye uğrayacak, sonra devam etsem yine etkili olur mu ki niyeee?

tabiki olur zaten tüylerimi adet günümüz bittikten 3 gün sonra alacakmışız bunu sakın unutmayın

Hadi ya , bak ben bunu bilmiyordum.Öğrenmek bir ömür boyu işte...

evet bir doktoron eşi kasık bölgesini hep bu gününde almış ve şuan orasında hiç kıl yokmuş

benim tüyler inceler aslında bende anlamıyorum...ince diye lazer yaptıramadım..bu yöntemler de ilk ay fark olmaması normalmi normalse devam edeyim

tabiki normal sen devam et sabrın sonu selamettir unutma:)

evet bir doktoron eşi kasık bölgesini hep bu gününde almış ve şuan orasında hiç kıl yokmuş

Bunu biliyorduysan sen de yapmışsındır. Eee bir faydası oldu mu? heralde kurtulmuşsundur tüyden? :):)

X