B
bebişiiiim
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
tuzla bırlıkte değil ama ağdadan sonra lımon sürüldüğünü duymuştum.hatta bu ay ilk denedım sürdüm bakalım devam edıcem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım fark etmez ister tok iç ister aç iç o sana kalmış bişey biraz uzun süreli bir tedavi diye yazdım bende daha yeni başladım ne kaybedersiniz ki uygularsanız kolaygelsin şimdiden:)
Arkadaşlar bende normalde makineyle alırım kıllarımı.1 ay rahat ederim hepsini bir aldıysam.En son 2 ay önce aldıktan sonra banyoya limon ve turşuluk iri tuzlardan da götürdüm, kılları aldıktan sonra tuzu eski bi kaba boşalttım limonu kestim(Limonu önceden kesmeyin, asidi kaçmasın) Bi güzel ovaladım bu karışımla heryeri.Yanmaz mı aaa hemde nasıl :))
Ama dayanılmayacak kadar değil heralde,ağdaya makinaya katlanan buna da katlanır.
Hem yandıkça kıl köklerinin zarar gördüğünü düşündüm ben,rahatladım.En fazla bi saat kadar bekledikten sonra(O esnada yüzüme felan bakım yaptım,başka yerleri aldım vs.) banyomu yaptım.
Ben başkada yapmadım.Yıkamadanda duramam bunu zaten yapış yapış.Ertesi gün giydiklerin yapışır walla..
Ben bi daha da yapmadım, çünkü uzamadılar daha yaa :) Beklemedeyim 2 ay oldu, süreyi ne kadar uzattı.Tek tük uzunlar var, onlar da ben makinayla alırken çok yeni çıkmaya başlayanlar diye düşünüyorum.
Şu an arada tek tük var, walla görünmüyolar daha bugün yarın adet olcam.Adetten sonra çıkmasını beklemeden makineyle bu bi kaç taneyi alıp, tekrar yapcam işlemi.
Denemiş biri olarak tavsiye ediyorum.2 aydır gayet rahatım.İnşallah yaptıkça hiç bi şey kalmayacak.
Kolay gelsin hepinize..
evet bir doktoron eşi kasık bölgesini hep bu gününde almış ve şuan orasında hiç kıl yokmuş