E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
Ben Malesef Kasik Bölgemi Ağdayla Yada Diğer Kökten Alici Aletlerle Alamiyorum Jilet Kullaniyorum Yeni öğrendim Bunu Ve Bacaklarimda Uygulamaya Başliyacam Allah Izin Verirse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ybanlar ne kadarda etkisini görmüşler? 1ay, 2ay,3ay?
arkadaşlar tüylerimizi önce güzelce alıyoruz kökünden daha son hiç su deydirmeden limon suyunu sürüyoruz ve üstüne kalın tuzlar oluyo onlardan sürüyoruz eğer yoksa normal tuzu limonun içine katıpta sürebiliriz bu işlemi kurudukça tekrarlıyoruz 3 gün boyunca bu süre içinde kesinlikle aldığımız bölgeye su deydirmiyoruz sorularınız varsa sorun daha net cvplar vereyim
peki sen sadece birkezmi kullanıyodun cvplarsan sevinirimlimon ve tuzu yaklaşık bir yıldır düzenli olmasa ağdadan sonra sürerdim ama naneden haberim yoktu yinede ciddi bir azalma oldu bundan sonra nanede içeyim bari arkadaşlar limon sitrik asit içerir tuz ise sodyum ve klorürden oluşur bunlar kıl köklerini zayıflatıyor ben bunu ağdadan sonra batık olmasın diye yapıyordum korkmayın zamanla cilt alışıyor ve çok yanma hissi vermiyor cildinize peelingde yapmış oluyorsunuz:))