Tylere kkten zm, limon, tuz ve nane

Ben Malesef Kasik Bölgemi Ağdayla Yada Diğer Kökten Alici Aletlerle Alamiyorum Jilet Kullaniyorum Yeni öğrendim Bunu Ve Bacaklarimda Uygulamaya Başliyacam Allah Izin Verirse

Hmm ben de tüm bölgeler için sandım:) Ya belki sorulardan bıktın kardeş ama, sahi bu limon tuz formülünün faydasını göryor musun,bariz incelme var mı tüylerinde.Yani azalmasını kenara bıraktım,bari incelsinler.

ne yalan söylüyüm daha yeni başladım VAllaha ama sonuçları yazacam emin olun ben ümitliyim

Eee o zaman nasıl bu kadar şiddetle tavsiye edebiliyorsun anlamadım.Yanlış anlamayın saygısızlık için demiyorum, ama aklım almadı.Sonuçları almış gibi iddialı konuştunuz da o yüzden..

alan arkadaşlarım varda o yüzden yoksa neden tavsiye ediyim ki hem hairfree inin ana maddeside limon ve tuz iraz araştırırsanız görürsünüz hem bensize uygulayın demiyorum keyfinize kalmış bişey ister yapın ister yapmayın ama ben en başta yapmadığıma çık pişmanım

1 sene sürüyo tamamen bitmesi ama nane çayınıda içmek lazım yanında

bakalım ben hergün 1 demlik nane çayı içmeye başladım..bugün 5. günüm.
önceden de içiyordum ama arada sırada..şimdi düzenli içicem..ama yüzümü limon tuz çok yıprattı benim ilk denememde..oyüzden bu ay yapsammı bilmiyorum..hala sivilce izlerim geçmedi..acaba tuz mu yaptı..yani ovalamakmı

Ben de günde 2 büyük bardak hani deriz ya "kupa" işte ondan 2 tane içiyorum ama zaten sürekli bitkisel çaylar içmeme rağmen bu nane çayını pek severke içtiğimi söyleyemem.Midem kalkıyor içerken ama sırf yararı olacağını düşünerek içmeye devam ediyorum.Bu arada yemek yiyip de nane çayını içeyim.Walla görev haline getirdim hiç aksatmıyorum.İşe yarasa da emeklerim boşa gitmese.:icecream:

inŞAllah arkadaşlar benimde hepimiz için isteğim bu

selam arkadaslar benım lımonda 6. ayım doldu. kesınlıkle sabrederım her hafta alır ıkı gun surup yatarım dıyorsanız kesınlıkle tavsıye edıyorum. lımonda ılk aylar bı gelısme ıncelme ya da azalma cok farkedemıyordum ama daha yumusak cıkıyordu. sımdı 6. ayımın sonunda nasıl oldugunu anlayamadıgım sekılde barızınde barızı bı fark var cogu cıkmıyor cıkanların da aldıgımda lımon kullanmadıgım yerlerden rengı ınanılmaz acık. nanenın de bunda cok onemlı bı rolu var. son ıkı aydır duzenlı olarak nane cayı ıcıyorum bazen de ıcıyorum. baslarda bı sey solemeye cekııyordum ama ınanılmaz memnunum. ben melısın her hafta bunu yapmadıgına ya da naneyı de ek olarak almadıgına emınım. laleye coook tesekkur edıyrum kıllarımı sıfırlamak ıstıyorum ve cok kalın kıllar bıle dogru alındııgnda sureklı alındıgında lımonla ınanılmaz ıncelıcek. ıyı gunler gercekten ıstıyorsanız sabredın lımon karsılıgını verıcektır. 10. ayımda sıfırlanır dıe tahmın eıdyorum o zaman da haber verıcem. ıyı gunler:)))

kızlar bırsey soracagım
sadece agdayla aldıgınız yerlere mı uygulayabılıyoruz yanı jılet yada epilasyon aleti ıle alınan yerlere uygulanabılıyormu? bır de 3 gun kurudukca surdukten sonra ne zaman tekrar surecegız bu tuz ve lımonu bırdahakı kılları alma gununde mı?

arkadaşım şindik ben 5,5 aylık evliyim daha yeni olduğum için pek sudan çıkamıyom ŞenizŞeniz bu dediklerinide yapmak istiyom ama nası olacak şimdinamaz da kılyom bide nası su görmeyecek bu bölge :uhm::uhm::uhm:

arkadaşlar su deydirseniz bişey olmaz diye on defa yazdım bende namazkılıyorum canım napıyım tedavi biraz uzar sadece birde yazılanları okuyun ltfen öyle sorun sorularınızı

teşekkürler cevapların için niyeee cok naziksin

peki sen sadece birkezmi kullanıyodun cvplarsan sevinirim

sufii siteye uğrarsan cvp yazarmısın devamlımı yaptın yoksa sadece birkezmi yaptın her ağdadan sonra limon ve tuzu

bana öyle geliyoki işe yarıcak gibi gerci tvde reklamlarını izliyoduk ama ne kadar doğru acaba diye bi düşünce yaratıyodu deneyelim yapalım sabredelim.inşallah olumlu en azından olumluya yakın sonuclar alabiliriz.tatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…