Tylere kkten zm, limon, tuz ve nane

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tuzla bırlıkte değil ama ağdadan sonra lımon sürüldüğünü duymuştum.hatta bu ay ilk denedım sürdüm bakalım devam edıcem.

ben 1 ay önce yapmıştım ilk seansı ve yüzüme tüyleri aldıktan sonra bir hafta uygulaıdm, nane çayımı da içtim..ama cildim çok yıprandı ve 2. gün sivilce türü bi sürü şey çıktı..ve ben yine de devam ettim..sonuç ilk ay bi değişiklik olmadı.
ayrıca bacaklaırma da karınca yumurtası yağı denedim o da 1 ay oldu ve değişiklik yok...ben de mi bi sorun var acaba??

arkadaşım fark etmez ister tok iç ister aç iç o sana kalmış bişey biraz uzun süreli bir tedavi diye yazdım bende daha yeni başladım ne kaybedersiniz ki uygularsanız kolaygelsin şimdiden:)

Teşekkür ederim.Ya ben dediğim gibi dün uygulamaya başladım ve başarılı sonuçlar alacağıma inanıyorum.Şimdi yine bir soru , walla yeter desen de soracağım,istersen yanıtlama :)))) Bu nane çayı tüyleri azaltıyor ya, saçlarımızı da dökmesin.Ne bileyim ya benim aklıma geldi böyle bir ihtimal...a.s.

yok yok merak etme hepsi fark hormonlardan salgılandığı için bişey yapmıyo sıkma canını yani ben nerdeyse bir çaydanlık içiyorum günde çokşükür bişey yapmadı bana sabada olmaz istediğin herşeyi sorabilirsin sonuçta birbirimize yardım için açıyoz değil konu

peki sen nerelerinde uyguladın bunu onuda yazarmısın arkadaşım ltfen

niyeee,
Teşekkür ederim.Şu an kafamda soru işareti kalmadı ama oluştuğu an yine sana sorarım :)

ay bu nane cayi igrenc. seker de koyuyorum ama halen igrenc artik burnumu tutuyorum

yaa arkadaşlar zaten uzun süreli bir tedavi kılıç değilki kökünden kesip alsın sabırlı olalım mükafatını alalım

evet nerenize isterseniz sürün heryere geçerli arkadaşlar

zaten kökünden kesip almasını beklemiyoruz niyeee..sadece ufak bir fark olmalı diye düşünmüştüm..yani hiç bir değişiklik yok..tıpkısının aynısı..etkiliyse az da olsa bi gıdım da olsa fark olmalıydı

arkadaşım kıl köklerine bağlı bişey bazısı zayıf olur bazısı kuvvetli bakalım seninki nasıl herşeyin hayırlısı sabır

Ya benim regl dönemim başladı şimdi genital bölgedeki uygulamam 5 gün sekteye uğrayacak, sonra devam etsem yine etkili olur mu ki niyeee?

tabiki olur zaten tüylerimi adet günümüz bittikten 3 gün sonra alacakmışız bunu sakın unutmayın

Hadi ya , bak ben bunu bilmiyordum.Öğrenmek bir ömür boyu işte...

evet bir doktoron eşi kasık bölgesini hep bu gününde almış ve şuan orasında hiç kıl yokmuş

benim tüyler inceler aslında bende anlamıyorum...ince diye lazer yaptıramadım..bu yöntemler de ilk ay fark olmaması normalmi normalse devam edeyim

tabiki normal sen devam et sabrın sonu selamettir unutma:)

evet bir doktoron eşi kasık bölgesini hep bu gününde almış ve şuan orasında hiç kıl yokmuş

Bunu biliyorduysan sen de yapmışsındır. Eee bir faydası oldu mu? heralde kurtulmuşsundur tüyden? :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…