Tylere kkten zm, limon, tuz ve nane

sürdürme yağ felan onlar ne uyanık sen bilmiyosun bir tarafı azaltırken bir tarafı çoğaltırlar sen kendin eve gelince güzelce limon sür
Evet haklısın bir bakıma, ama hiç bir kuaför çoğalsın diye yapmaz yani o kadar da haklarını yemeyelim:) Yağ sürüyorlar çünkü hem kabarma yapmasın ,tahrişi azaltsın,he de ufak tefek kalan sirler kolay çıksın.Ama yağ sürmemek ve biraz duruma katlanmak lazım azalsın istiyorsak.a.s

sürdürme yağ felan onlar ne uyanık sen bilmiyosun bir tarafı azaltırken bir tarafı çoğaltırlar sen kendin eve gelince güzelce limon sür

sen limonu nekadar süredir kullanıyorsun ve etkisini ne kadar gördün?
ben ilk seansı uyguladım 1 ay oldu ama fark yok, devam edeyimmi bilemiyorum?

ben limon ve tuzu peeling için kullanıyodum kıl için kullanıldığnı yeni okudum.
yaa sürücezde tuzlar dökülüyo pul pul o nasıl olcak:S yanma yapıyo ama cildi güzelleştiriyo yağ dengesini düşürüyo ve ölü deriyi soyuyo kullanmaya devam ediyim o zaman.

cok zahmetli bi iş bacım yaa sagol pylaşımın için tşkkr ama ben karınca yumurtası yagı kullanıyorum cokda memnunum:)))

Kobay faresi gibi olucaz herşeyi denicez:roflol:

denemekte fayda var inşallah etkisini görürüz.zarar vereceğini sanmam ama limon kaşındırabilir nasıl 3 gün yıkamadan durcak kokarız kızzkafamçokkarıştısırnaşık şey

Nane çayı çok iğrenç ya:çok üzgünüm:

arkadaşlar.tüylerin yok edilmesi için önerilen tuz ve limon suyunu çenemdeki ve dudak üstündeki tüylere denemek istiyorum. ama üç gün su değmemesi lazım diyorsunuz, ben namaz kılıyorumve abdest almam lazım, abdest aldığımda su değecek, o zaman etkisi olmazmı..lütfen cevap verin..

dikkat edersen arkadaşım su ile temas ederse tedavi süresi biraz daha uzar diyor yani kötü bir sonuç doğurmaz sonucunda.

arkadaşım bende namaz kılıyorum çene altını yıkamıyoz zaten napalım bıyıklardada tedavi biraz daha uzar bişey olmaz yani su deydirsende

Şimdi kıllar çıkana kadar diyorsunuz ya benim tuyler sir agdayla aldığım için 1 ay sonra çıkıyor bu durumda ben 1 ay sürekli bu tuz ve limonu her gun mu sureceğim ve her gün nane çayı mı içeceğim?Şimdilik sadece koltuk altlarıma ve bacaklarıma sürmeyi düşünüyorum eger olumlu bir seyelr gorursem genital bolgede de uygularim.Umarim işe yarar.

evet tüyler çıkana kadar hem sürüyosun hemde nane çayı içiyosun

ooof of bıktım kimin dediği ne derece doğru şaşırdık fff

yuzede gecerlimi canim benim

niyeee ben bunu 1 aydır uyguluyorum..ama bi fark olmadı..devam etsemmi bilmiyorum
sen ne kadar uyguladın ve ne kadar etkisini gördün?
ayrıca su değmemesi bilgisene nerden ulaştın?

Az önce ilk defa uyguladım çok yakacağını düşünmüştüm ama o kadar da yakmadı.Bu arada sormak istediğim bir şey var şimdi bu nane çayın aç mı yoksa tok karnına mı içmeliyiz? Yoksa fark etmez mi?

Arkadaşlar bende normalde makineyle alırım kıllarımı.1 ay rahat ederim hepsini bir aldıysam.En son 2 ay önce aldıktan sonra banyoya limon ve turşuluk iri tuzlardan da götürdüm, kılları aldıktan sonra tuzu eski bi kaba boşalttım limonu kestim(Limonu önceden kesmeyin, asidi kaçmasın) Bi güzel ovaladım bu karışımla heryeri.Yanmaz mı aaa hemde nasıl :))
Ama dayanılmayacak kadar değil heralde,ağdaya makinaya katlanan buna da katlanır.
Hem yandıkça kıl köklerinin zarar gördüğünü düşündüm ben,rahatladım.En fazla bi saat kadar bekledikten sonra(O esnada yüzüme felan bakım yaptım,başka yerleri aldım vs.) banyomu yaptım.
Ben başkada yapmadım.Yıkamadanda duramam bunu zaten yapış yapış.Ertesi gün giydiklerin yapışır walla..
Ben bi daha da yapmadım, çünkü uzamadılar daha yaa :) Beklemedeyim 2 ay oldu, süreyi ne kadar uzattı.Tek tük uzunlar var, onlar da ben makinayla alırken çok yeni çıkmaya başlayanlar diye düşünüyorum.

Şu an arada tek tük var, walla görünmüyolar daha bugün yarın adet olcam.Adetten sonra çıkmasını beklemeden makineyle bu bi kaç taneyi alıp, tekrar yapcam işlemi.

Denemiş biri olarak tavsiye ediyorum.2 aydır gayet rahatım.İnşallah yaptıkça hiç bi şey kalmayacak.

Kolay gelsin hepinize..

nane çayını da arada içiyorum, severim ama karışık bitki çayını daha çok tercih ediyorum.Malum bebek te isteyince adaçaysız olmuyo
Kızlar azaltmazsa bile uzun süre rahat edeceğiniz yaşandı, tecrübe edildi.

Bu arada limon ve bal karışımı yüzü harika yapıyor.Yumuşacık, capcanlı..

arkadaşım fark etmez ister tok iç ister aç iç o sana kalmış bişey biraz uzun süreli bir tedavi diye yazdım bende daha yeni başladım ne kaybedersiniz ki uygularsanız kolaygelsin şimdiden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…