ben yaklaşık 3 aydır uyguluyorum kesinlikle işe yarıyor kurutma yapıyor ama tahriş edecek kadar değil birde ben hiç yıkamadan üst üste limon ve tuz karışımını sürüyorum çok azalma var devam edersem kesin bitecek kesinlikle deneyin...
kızlarr ben naneyi çiğ çiğ sabah akşam 6-7 yaprak yedim 1hafta bu şekilde devam ettim faydasını gördümyalnız şöyle birşey de var göğüslerim büyümeye başladı yani dikkat ettim adetten dolayı mı diye düşündüm önce ama hiç alakası yoktu.çevremdekiler de farketti sanırım nanenin hormonlara etkisi varmış ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim
Limon tuz olarak denedim ben fakat böyle bir acı yokSürmemle yıkamam bir oldu. Birde kızardı sürdüğüm yer. Şahsen ben böle birşeyi bir yerinize sürmenizi tavsiye etmiyorum
kızlarr ben naneyi çiğ çiğ sabah akşam 6-7 yaprak yedim 1hafta bu şekilde devam ettim faydasını gördümyalnız şöyle birşey de var göğüslerim büyümeye başladı yani dikkat ettim adetten dolayı mı diye düşündüm önce ama hiç alakası yoktu.çevremdekiler de farketti sanırım nanenin hormonlara etkisi varmış ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?