Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüze deneyen var mı?
bende kesinlikle ise yaradi... 3. denemeden sonra bacak ve koltuk alti tuy nufusumu yariya indirdi cikanlarda zayif cikiyor... epilasyon yaptigim zamanda eskisi kadar canim yanmiyor ki ben sadece bir gunluk limon suyu uygulamasi yaptim...minikizin dedigi gibi epilasyondan sonra surulen limon suyu beni 15 20 saniye evin icinde kosturuyor bacaklarima igneler batiyormus gibi oluyor ama guzel ALLAHIM herseyin sabrini vermis bugun 4. uygulamayi yaptim onumuzdeki ay kesin biraz daha azalacaklar bundan eminim ...bilgiyi paylasan arkadas sag olsun var olsun tuyleri yok olsun yuzumde tuy sorunum olamadigi icin (en azindan simdilik yok) uygulamadim yuze zarar veriyormu bende merakdayim aslinda:44:
az önce yorumunuzu okudum, sizde bu limon tuz olayi ise yaradigini yazmissiniz.
ögrenmek istedigim ne sekil yaptiniz bunu yani önce limonu sürüp sonrasindami tuzla ovaladiniz, bunu biraz anlatabilirmisiniz. birde en son kasim ayinda yazmistiniz, su ana kadar daha fazla etkisi oldumu vede kac gün ve günde kac kez yaptiniz. bende yapmak istiyorum umarim bendede basarili olur...