nane çayı tüyleri hormonların etkisiyle fazla çıkanlar için yararlı değil miydi?
yani normal birisine de aynı etkiyi verir mi acep?
arkadaşlar ben size başka bi yöntem söyleyim turunç varya turuncu yıkayıp bi kavanoza kabukalrıyla doğruyosunuz içine zeytinyağı koyuyosunuz mesala kavanozun yarısına kadar turunç doğradıysanız onun yarısından fazlasına zeytinyağı koyuyosunuz sonra 1 ay güneşte bekletiyosunuz bu arada 2 güne bir açıp ameliyat eldiveniyle iice karıştırıyosunuz 1 ay sonra sürmek istediğiniz yere ağda yapmadan sürüyosunuz sonra elinizle saat yönüne doğru ovuyosunuz kılları döküyo ayrıca bi daha çıkarmıyo benden söylemesi:)) ben denedim kuzenim denedi ve çıkmadı daha
zeytinyağı tüyleri beslemiyo mu:1shok:
songül hanım tam olarak oranı nedir yani bu iş için bir kilo turunç yeter mi adanadan bir arkadaşa sipariş vereceğim de )
canım bir kilo çok fazla 6 yada 7 tane yeter onu yıkayıp kabuklarıyla doğruyosun mesela kavanozun yarısına kadar geldi diyelim turunçtan bir parmak eksik zeytinyağı koyacaksın öle yani
canım bir kilo çok fazla 6 yada 7 tane yeter onu yıkayıp kabuklarıyla doğruyosun mesela kavanozun yarısına kadar geldi diyelim turunçtan bir parmak eksik zeytinyağı koyacaksın öle yani
songülüm bunu limon portakal yada greyfurtla yapsak olmaz mı acaba çünkü ankaranın sincanında turunç bulmak çoook zorkaydirigubbakcemile3mafoldumben..........bide bu formülü nerden buldun ben netten baska bi sitede baktım orda bi ay bekletmeden bahsetmemiş direk uygulamış siz yapalı ne kadar oldu bide çıkmaya bşlarsa kalın kalın allah korusunkafamçokkarıştı
songul001 turunc nasıl bişey istanbulda bulabilir miyim? birde kabuklarıyla nasıl dogruycaz anlayamadım rendeden mi geccek krem gibi olması içn?
diyelim ki her şey hazır bacağımıza sürdük o orda kuruyacak mı nasıl kılları alcak ağada yapmadan ben bunu anlamadım kİ :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?