Tylere kkten zm, limon, tuz ve nane

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nane çayı tüyleri hormonların etkisiyle fazla çıkanlar için yararlı değil miydi?
yani normal birisine de aynı etkiyi verir mi acep?

arkadaşlar ben size başka bi yöntem söyleyim turunç varya turuncu yıkayıp bi kavanoza kabukalrıyla doğruyosunuz içine zeytinyağı koyuyosunuz mesala kavanozun yarısına kadar turunç doğradıysanız onun yarısından fazlasına zeytinyağı koyuyosunuz sonra 1 ay güneşte bekletiyosunuz bu arada 2 güne bir açıp ameliyat eldiveniyle iice karıştırıyosunuz 1 ay sonra sürmek istediğiniz yere ağda yapmadan sürüyosunuz sonra elinizle saat yönüne doğru ovuyosunuz kılları döküyo ayrıca bi daha çıkarmıyo benden söylemesi:)) ben denedim kuzenim denedi ve çıkmadı daha

zeytinyağı tüyleri beslemiyo mu:1shok:

songül hanım tam olarak oranı nedir yani bu iş için bir kilo turunç yeter mi adanadan bir arkadaşa sipariş vereceğim de )

songül hanım tam olarak oranı nedir yani bu iş için bir kilo turunç yeter mi adanadan bir arkadaşa sipariş vereceğim de )

canım bir kilo çok fazla 6 yada 7 tane yeter onu yıkayıp kabuklarıyla doğruyosun mesela kavanozun yarısına kadar geldi diyelim turunçtan bir parmak eksik zeytinyağı koyacaksın öle yani

canım bir kilo çok fazla 6 yada 7 tane yeter onu yıkayıp kabuklarıyla doğruyosun mesela kavanozun yarısına kadar geldi diyelim turunçtan bir parmak eksik zeytinyağı koyacaksın öle yani

kavanozun yarısını turuç geri kalan yarısını da üstten 1 parmak eksik kalacak şekilde zeytinyağı ile dolduruyoruz öyle mi ? kusura bakmayın songül hanım tüylere kesin çözüm olduğunu duyunca heyecan yaptım:sm_cool: inşallah Allah hepimize tüysüz kılsız günler nasip eder...herşey gönlünüzce olsun songül hanım verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler .

songülüm bunu limon portakal yada greyfurtla yapsak olmaz mı acaba çünkü ankaranın sincanında turunç bulmak çoook zorkaydirigubbakcemile3mafoldumben..........bide bu formülü nerden buldun ben netten baska bi sitede baktım orda bi ay bekletmeden bahsetmemiş direk uygulamış siz yapalı ne kadar oldu bide çıkmaya bşlarsa kalın kalın allah korusunkafamçokkarıştı

kızlar ben profil resmi koyamıyorum ya nasıl yapacağım bir türlü olmuyor

sonunda oldu kaydirigubbakcemile3

canım benim turunçla oluyo başka bişeyle değil banada kuzenim söledi onada kayınvalidesi sölemiş kız denemiş gözümle görmesem bende inanmazdım yaptım azaltmayla beraber çıkmadı bende nette baktım benimde ilk önce karışmıştı ama karışıklığı geçti denediğim için

songul001 turunc nasıl bişey istanbulda bulabilir miyim? birde kabuklarıyla nasıl dogruycaz anlayamadım rendeden mi geccek krem gibi olması içn?

kızlar adanalı bir arkadaşıma turunç siparişi verdim bakalım nasipse ben de denemek istiyorum.
arkadaş şu an mevsimi değil ama senin için bakayım filan dedi arkadaş bir de erkek:roflol:
dedi ne yapacaksın turuncu bizim burda kimse dönüp bakmaz yani ot gibidir çoktur demek istedi artık dedim bir sitede bayanlar arasında bir paylaşım gördüm istenmeyen tüyler için kullanılıyormuş:roflol:yani pek acelesi yok mevsiminde yolla dedim arkadaş zannedecek aşeriyor filan:roflol: hadi bakalım hayırlısı kızlar hepimize tüysüz kılsız günler yakındır inşallahhihoyyytkaydirigubbakcemile3

songul001 turunc nasıl bişey istanbulda bulabilir miyim? birde kabuklarıyla nasıl dogruycaz anlayamadım rendeden mi geccek krem gibi olması içn?

hayır canım rendelemiyceksin portakala benziyo ama çok acı bi tadı var normal bişey doğrar gibi doğrayacaksın kabuklarını soymadan krem kıvamına kendisi geliyo senn ayrıca bişey yapmana gerek yok

diyelim ki her şey hazır bacağımıza sürdük o orda kuruyacak mı nasıl kılları alcak ağada yapmadan ben bunu anlamadım kİ :S

Songül Hanım ben de size bir şey sormak istiyorum. ilk kullandığınızda tüylerde nasıl bir değişme oldu? Yani ne kadarı tamamen yok oldu? Cevaplarsanız çok sevinirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…