Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben size başka bi yöntem söyleyim turunç varya turuncu yıkayıp bi kavanoza kabukalrıyla doğruyosunuz içine zeytinyağı koyuyosunuz mesala kavanozun yarısına kadar turunç doğradıysanız onun yarısından fazlasına zeytinyağı koyuyosunuz sonra 1 ay güneşte bekletiyosunuz bu arada 2 güne bir açıp ameliyat eldiveniyle iice karıştırıyosunuz 1 ay sonra sürmek istediğiniz yere ağda yapmadan sürüyosunuz sonra elinizle saat yönüne doğru ovuyosunuz kılları döküyo ayrıca bi daha çıkarmıyo benden söylemesi:)) ben denedim kuzenim denedi ve çıkmadı daha
berilsu 91 bak burda songül hanım nasıl hazırlanacağını anlatmıştı kolay gelsim canımyerimseniben
merhaba .cnm miktarlarını daha net açıklarsamız sevinirim teşkr.
limon tuza bir hafta önce başladım bacaklarımda.
daha bi şey söylemek için erken tabi kıllar için
ama cildi inceltip peeling etkisi yapıp renk açıyo gibi geldi buna sevindim.
ama bi de yapış yapış oluyo ya kuruyana kadar
hava sıcak nemli diye mi nedir anlamadım ama hoşuma gitmedi bu durum.
canım bende az önce netten okudum kılları azaltıyormus ama testesteron hormon sevıyesını dusurdugu için kadınlarda cınsel ısteksızlık yaratıyormus o yuzden cok fazla tuketmemk lazım yada bır doktora sormak lazım ben kendı doktoruma sormayı dusunuyorum
canım bende az önce netten okudum kılları azaltıyormus ama testesteron hormon sevıyesını dusurdugu için kadınlarda cınsel ısteksızlık yaratıyormus o yuzden cok fazla tuketmemk lazım yada bır doktora sormak lazım ben kendı doktoruma sormayı dusunuyorum
bende kül azaltıyor diye duymuştum bir bilginiz var mı?