kızlar; 9-10 ay tuz fazla değil ama limon kullanmış biri olarak limonu tavsiye etmiyorum
lmaz:
benim yanak bölgemde tüycükler var ve limon tuzun tüycüklere ii geldiğini öğrendim.Kullanmaya başladım.Tuzu hergün yapmadım ama limonu düzenli bir şekilde kullanıyordum.Evet tüylere etkisi oldu.Gerçekten bir azalma oldu ve çıkma süresi uzadı.Çok memnundum ve çözümü bulduğum için mutluydum takiii yüzüm sivilcelenene kadar:bbo:
ergenlik dönemimde bile yanaklarımda sivilce çıkmamışken geçen ay yanaklarım sivilveden geçilmiyordu.
Bazı kişiler sivilceyi de limonun kuruttuğunu söylemişlerdi ve ilk çıktıklarında aldırış etmedim ve yüzümü tüycüklerden temizledikten sonra limonu sürmeye devem ettim.Ama baktım ki tüyler azalıyor ama aynı zamanda sivilceler azıyor;bırakmaya karar verdim.Bi kaç aydır limon kullanmaıyorum.Tüylerde çok şükür bi değişim yok ama sivilceler azaldı ve iz haline geldi.Tabii sadece limonu bırakarak değil extra şeylerde yapıyorum ve çok şükür faydasın ı gördüm.
Yani tavsiyem limon kullanmayın değil;sivilcelenme başladığı anda bırakın derim benşutarafagitti