• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tylere kkten zm, limon, tuz ve nane

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bilemiyecegim, goz baska cild baska, cilde limon surulur fakat goz'e surmeye gelince 10 kere dusunurm, cild yinede her ay kendisini yeniliyr, ustelik derimizi koruyan cildin olu hucreleri var, koruma sistemi yuksek, goz ise baska, gozumuzu mikroplardan koruyan sivi bir tabaka var fakat goze zarar verilirse duzelme sansi daha az dir, goz bu sonucta.. dikkat et derim.

yok zararı olmadı bana babamda yapıyor 2senedir kullanıyorum çok fazlada sürmüyorum zaten gözünü açamadığın için direk temas etmiyor ama dediklerini düşündümde biraz daha dikkatli olmam gerek kaş yaparken göz çıkarmayımsositososito

evet arkadaşlar bende duydum hatta annem bana der ağdadan sonra limon sür diye.ama çok yanıyo ve kaşınıyo.sinirlerim zıplıyo.bide ben elma sirkesi sürüyorum bikaç gündür.antiseptik özelliği olduğu için çok faydalı.bende batıklarda dolayı oluşan yaralar var onlar için sürüyorum.bide yumuşatıyo.

bende yaptım limonu acımasını beliyordum hiç yanma falan olmadı.benim gibi olanlarda var.bence tekrar dene batklara limonda ii geliyo tavsiye edrim.D:D:dance:

denicem bu tuz limon bıde elme sirke karısımını işe yarar umarım ay bide nane cayı içicem demi o da vardı boshayallersmile

arkadaslar merhaba,2 hafta once ust bacak bolgemi almis ve,limon-tuz karisimi uygulamistim. az tuy cikmasina ragmen bugun gene aldim ve karisimi uygulamaya basladim, bu sefer cok yandi mafoldumben acaba limonun cinsinden olabilirmi ? aslinda almasam 9-10 gun bile idare ederdi ama devamli kisa sort giyiyor ve plaja gidecegim icin aldim.

arkadaslar merhaba,2 hafta once ust bacak bolgemi almis ve,limon-tuz karisimi uygulamistim. az tuy cikmasina ragmen bugun gene aldim ve karisimi uygulamaya basladim, bu sefer cok yandi mafoldumben acaba limonun cinsinden olabilirmi ? aslinda almasam 9-10 gun bile idare ederdi ama devamli kisa sort giyiyor ve plaja gidecegim icin aldim.

acisi etkki ettigindendr cnm ins .. bitcek bitcek tuyler kokten gitti diye yakmistr kaydirigubbakcemile2

bende denedim tam bir ay önce limon ve tuzu ama çok çok iyi geldi...çok tüylü biri olarak bende tavsiye ederim....dün yine uyguladım aynı şekilde...bakalım umutluyum :)

gobek tuylerini ne ile aldin? cimbiz, makine yoksa agda ile mi?
uzerimde fark ettim birsey var, cimbiz'la aldigim yerlere karisim fazla etki etmiyr, ediyr ama makine ile aldigim yerlerde etkisi cok farkli. bacaklarimi makine ile aliyrm ve tuyler ince cikti (karisimi surdukten sonra) ama gobek bolgemi cimbizla aliyrm yani tek tuk cikanlari o bolgede de tuyler hala eskisi gibi cikiyr :-S
canim fena sikiliyr bu tuylere...

ben hep epilatölre alıorm çünkü benm fazla. karnımın ortasını alıorm tümden göğüs hizasına kadar yhni cımbızla olacak iş deil.ağda da yaptım veetin soğuk ağda bantlarını kullandm bi ara ama sonra yine epilatöre döndm.

ben limonu dört kez sürdüm.ilk sürdüğümde çok şaşırmıştım ilkin de böye yapıyorsa diğerlerinde bitirir diyordum,ama öyle olmadı hatta çoğalttı çabuk çıkarması da cabası...velhasıl-ı kelam ben artık sürmeyeceğim limonu.alt bacağıma ve kol altıma soğan sürdüm umarım bu işe yarar:Saruboceq:çok sıkıldım şu lanet kıllardan ya:oklava:

ben limonu dört kez sürdüm.ilk sürdüğümde çok şaşırmıştım ilkin de böye yapıyorsa diğerlerinde bitirir diyordum,ama öyle olmadı hatta çoğalttı çabuk çıkarması da cabası...velhasıl-ı kelam ben artık sürmeyeceğim limonu.alt bacağıma ve kol altıma soğan sürdüm umarım bu işe yarar:Saruboceq:çok sıkıldım şu lanet kıllardan ya:oklava:

offf gerçekten mi kötü olmuş canım yha peki naneyide kullandın mı akannehir

canım seni umtsuzluğa düşürmek istemem ama benim gözlemdiğim kadarıyla evet çoğalttı ama üst tarafa çok iyi geldi onu söylim.bu arada nane çayını üçüncü yapışıma kadar içtim dürdüncüde içmedim çünkü hüsrana uğramıştım.ama ben diyorum ki bize pes etmek yakışmaz altıncıya kadar devam edeceğim ondan sonra bırakıp bbırakmamaya karar veririm duruma göre. gelişmeleri yazarım

canım seni umtsuzluğa düşürmek istemem ama benim gözlemdiğim kadarıyla evet çoğalttı ama üst tarafa çok iyi geldi onu söylim.bu arada nane çayını üçüncü yapışıma kadar içtim dürdüncüde içmedim çünkü hüsrana uğramıştım.ama ben diyorum ki bize pes etmek yakışmaz altıncıya kadar devam edeceğim ondan sonra bırakıp bbırakmamaya karar veririm duruma göre. gelişmeleri yazarım

tmm takipçinim bende devam ediyim inş azalır :çok üzgünüm:

ben sürüp 10dk bekletip yıkıorm ona rağmen çok faydasını gördm hem geç de çıkartıo şiddetle tavsie ederm!!

Birazdan ağdaya başlıyorum. Sir ağda kullandığım için, mâlum ağda sonrası özel yağı ile cildimi temizlemem gerekiyor. Ama bu limon tuz karışımına başlamaya da kararlıyım. Geçmiş sayfalarda okudum ama bununla ilgili net bir şeye rastlamadım.

Yani sir ağdadan sonra yağ sürmeden direkt bu karışımı uygulasak bir şey olmaz değil mi? Yağ gözenekleri kapatır ve limonun etkisini azaltır diye düşünüyorum.

Benim işim daha ohoo kaç saat sürer, o yüzden isteyen cevap hakkını kullanabilir, arada bakarım, ona göre bir şeyler yaparım artık :hulya:

Bir de, bir limona bir çorba kaşığı tuz iyi midir?

Son düzenleme:
off bende ne surecegımı şaşırdım ha bıraz tuz lıomn bıraz soganmı sursem napsam

Birazdan ağdaya başlıyorum. Sir ağda kullandığım için, mâlum ağda sonrası özel yağı ile cildimi temizlemem gerekiyor. Ama bu limon tuz karışımına başlamaya da kararlıyım. Geçmiş sayfalarda okudum ama bununla ilgili net bir şeye rastlamadım.

Yani sir ağdadan sonra yağ sürmeden direkt bu karışımı uygulasak bir şey olmaz değil mi? Yağ gözenekleri kapatır ve limonun etkisini azaltır diye düşünüyorum.

Benim işim daha ohoo kaç saat sürer, o yüzden isteyen cevap hakkını kullanabilir, arada bakarım, ona göre bir şeyler yaparım artık :hulya:

Bir de, bir limona bir çorba kaşığı tuz iyi midir?

kafana gore koy bence

ya ne bıcım yakıyo nası dayanıyosunuzkı ben bı surdum offf hemen yıkadımohaoldumsmile

selam kızlar ben geldim..hemen konuya girim;ayın onyedisinde kollarımı ve bacaklarımı aldım yine.bacaklarıma zaten soğan suyu sürmeye başlamıştım ikinci kez sürdüm.kollarımada limon tuz karışımını sürüyordum ama...limonun göbeğimede hiç bi etkisini göremeyince bıraktım.kollarımada soğan sürdüm bu arada...ve kol altıma gelince ikinici kez soğan sürdüm ona da 20 temmuz da aldım bu arada.soğanın etkisi var galiba çünkü kol altım 20 gün olmasına rağmen hala tek tük çıkmıştı.şimdilik bu kadar gelişmeleri yazmaya devam ederim.öpüldünüz

benm kafam karıştı bilmiyorumkismile tırnaklar uzasın diye de limon tuz sürüyodum ben hep kıllar da tırnak da keratinden oluşmuyo mu? beslemez mi limon daha çok :uhm:

Arkadaşlar nane çayının kısırlık yaptığıı duydum.Özellikle adet sancıları çektiğim ilk gün hemen nane çayı içerdim yarım saate kalmadan sancım kesilirdi.
Bence nane çayı içmeyin.
Ben kendi uyguladığım yöntemi yazayım.Özellikle bacaklarımda güzel sonuçlar aldım.
Limonu bir kaba sıkın ve üzerine göz kararı az olmamakkaydıyla tuz dökün ve karıştırın.Makaj temizleme pamuğuyla(normal pamuk değil yuvarlak olandan) ağda yapılan bölgeye bastırarak ve msaj yaparak sürün.Özellikle gece yatmadan önce de sürün.İlk denemenizde fena halde köklerde yanma oluyor ama tüyler azaldıkça bu yanmada azalıyor ve renk açıyor benden söylemesi.

Son düzenleme:
Back