benm kafam karıştı bilmiyorumkismile tırnaklar uzasın diye de limon tuz sürüyodum ben hep kıllar da tırnak da keratinden oluşmuyo mu? beslemez mi limon daha çok :uhm:
benim de tüylerim hzlı çıkıyor limon sürdüğümden beri ama azalmış ve incelmiş olarak...bende bitirmez ama azaltır diye düşünüyorum neyse senin de dediğin gibi başka bişi bulana kadar artık.du bakalım kızlar başka ürünlerde kullanıyorum işe yararsa söylerim size.mesela şu an karınca yumurtas yaği kullanıyorum üst bacağımın bi kısmına 11 gün oldu tık yok hala inşallah kurtuluruz ya
arkadaşlar tüylerimizi önce güzelce alıyoruz kökünden daha son hiç su deydirmeden limon suyunu sürüyoruz ve üstüne kalın tuzlar oluyo onlardan sürüyoruz eğer yoksa normal tuzu limonun içine katıpta sürebiliriz bu işlemi kurudukça tekrarlıyoruz 3 gün boyunca bu süre içinde kesinlikle aldığımız bölgeye su deydirmiyoruz sorularınız varsa sorun daha net cvplar vereyim
arkdaşm orjinalini bulmk lazım ama reklam onlar.bildiğimz svıyağmış..kozmetkten ögrendim..
aslında canım orjinalini biliyorum"gutto"ama ne yazıkki toplatıldı...güya işe yaramıyormuş e tabi biz bu sorunlardan kurtulursak kim para kazandıraacak piyasaya sömürgeciler hepsi ya...benim ablam kullanmıştı resmen bitti bacağında ki kıllar ve ondan sonra da çıkmadı ya,bi bulim hemen alacağım
kızlar; 9-10 ay tuz fazla değil ama limon kullanmış biri olarak limonu tavsiye etmiyorumlmaz:
benim yanak bölgemde tüycükler var ve limon tuzun tüycüklere ii geldiğini öğrendim.Kullanmaya başladım.Tuzu hergün yapmadım ama limonu düzenli bir şekilde kullanıyordum.Evet tüylere etkisi oldu.Gerçekten bir azalma oldu ve çıkma süresi uzadı.Çok memnundum ve çözümü bulduğum için mutluydum takiii yüzüm sivilcelenene kadar:bbo:
ergenlik dönemimde bile yanaklarımda sivilce çıkmamışken geçen ay yanaklarım sivilveden geçilmiyordu.
Bazı kişiler sivilceyi de limonun kuruttuğunu söylemişlerdi ve ilk çıktıklarında aldırış etmedim ve yüzümü tüycüklerden temizledikten sonra limonu sürmeye devem ettim.Ama baktım ki tüyler azalıyor ama aynı zamanda sivilceler azıyor;bırakmaya karar verdim.Bi kaç aydır limon kullanmaıyorum.Tüylerde çok şükür bi değişim yok ama sivilceler azaldı ve iz haline geldi.Tabii sadece limonu bırakarak değil extra şeylerde yapıyorum ve çok şükür faydasın ı gördüm.
Yani tavsiyem limon kullanmayın değil;sivilcelenme başladığı anda bırakın derim benşutarafagitti
bende de sivilce yaptı ama ben onun sıcaklardan olduğunu düşündm böle isilik gibiydi tam sivilce deil.
karismak gibi olmasin ama rafine olmus tuzu ben laboratuarda kullaniyrm. ellerim az islak olsun veya su deysin o tuz taslarina, ellerim mahvoluyr fena halde kuruyr ustelik tuz fena halde guclu bir aktiftir, farkina varmazsiniz ama cilde zarar veriyr, ben olsam rafine edilmemis tuzunu kullanmam. kuru olsa bile.. mutfakta kullandigimiz rafine edilmis tuzu kullanirim ama az miktarda yinede siz bilisiniz..
arkadaşlar limon tuz ve nane çayı ile tüylere kökten çözüm.Biraz uzun süreli bir yöntem ama kesin sonuç veriyo tavsiye ederim
arkadaşım bu yöntemi hamileyken uygulasak bi sorun olabilirmi?:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?