- Konu Sahibi EU2
sogan rendesimi? nsl bir etkisi var? arastirdinmi?
burda yazıyo ya kızzemuszemus
soganı rendelıyomussun ıyıce boyle suyu cıkcak sonrada epılasyondan sonra suruyomussun baya azaltıyo dıyolar bende denıcem tatlım:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sogan rendesimi? nsl bir etkisi var? arastirdinmi?
burda yazıyo ya kızzemuszemus
soganı rendelıyomussun ıyıce boyle suyu cıkcak sonrada epılasyondan sonra suruyomussun baya azaltıyo dıyolar bende denıcem tatlım:lepi:
selam kızlar..bugün kollarımı aldım(hemde makineyle)limonu sürdüm(4.seanstı bu arada).ablam da aldı kollarını soğan suyunu sürdü...sonuçlarını yazarım her ikisinin de.bu arada şunu söylemek istiyorum ki limon her ne kadar geç çıkarmasada çabuk etki etmesede işe yarıyor...çünkü ben kollarıma asla ama asla makine değdiremezdim ama aldım işte demek ki kıl köklerini inceltiyor buda birşey..ayrıca bi kaç yorum önce"mecitefendi karınca yumurtası yağı kremi"kullanıyorum demiştim.18 gün oldu ama hala öyle siyah siyah çıkmadı tüylerim hatta saydım yedi tel çıkmışsonuçları yazmaya devam edeceğim.
4. seans ne demek cnm????4. kezmı alıyosun yanı??
ıkısındende sursek olmazmı bende ust bacaklarımı aldırıp hem sogan suyu hemde lıomn ve tuz surmeyı dusunuyorum
hayır canım neden aptalca olsun ki bende öyle düşünmüştüm ilkin ama daha çabuk etki etmesini engellerim diye vazgeçtim.direkt limon sürmeye başladım ağdadan sonra,yapış yapış olmuyorsun limon da ağdayı temizliyor ama senin dediğin gibi de olabilir yani canım
ben 3 gündür limonu sürüyorum hiçsu değdirmedim fakat hiç yanma falan olmuyo benim cildimde mi bişi var limon mu bozuk benim gibi olan var mı ????:1no2:
göbek bölgemde baya etkisini gördm koltk altmda da yer yer boşlklar oluştu bekliorm henüz almicam bakalım çıkacak mı dierleri de.
yok canim, banada okdr yanma olmadi, bazen az bir sizi oldu bazen ise hic birsey, sanki sivi yeterince emilmiyrmus gibi oluyr.. bir arkadasim da denedi, onda da yanma olmadi, tuy cikmada gecikme oldu sansina