• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter yalanı.. Sanırım aldatılıyorummm :(

kafamcokkarisikkk

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
119
31
13
38
Kızlar merhaba,

BDV'yi uzun zamandır takip ediyorum.. Ama sadece okudugum için üyelik almamıştım. Bir gün böyle bir konudan üye olup konu açacagımı gerçekten hiç düşünmemiştim :(

5 senelik bi ilişkim var, erkek arkadaşım ve ben hiçbir sosyal medya hesabı kullanmıyoruz 2 senedir.. Yada ben öyle sanıyordum :( Erkek arkadaşım twitterde çok aktifti binlerce takipçisi vardı.. Tahmin edersiniz ki kız ve erkek bir çok kişi vardı takipleştigi. Ben bu durumu çok kıskandım defalarca tartıştık ama asla bana şifresini vermedi hesabını da kapamadı... Sonra bir gün çok ağır bi tartışma yaşadık ve kendi istegiyle şifresini verdi bana. 3 4 ay kadar şifresi elimdeydi sonra ben hesabımı kapadım.. kısa bi süre sonra oda kapayacagını söyledi bende kullanmadıgını düşündüm...

son bir kaç aydır bana whatsapta konuşurken laf arasında sürekli twitter üzerinden paylaşılan tweetlerin ekran fotografını çekilmiş şekilde atmaya başladı. Bende şüphelendim haliyle sen bunları nasıl buluyorsun bi hesabın yoksa dedim. Sen bana güvenmiyor musun google a yazıyorum çıkıyor ne var bunda beni bunaltma sıkma dedi öylece konuyu kapadıı..

Sadece burayı okusanız da yeterli :(
İki gün önce yine bana bir resim attı fakat bu resimde telefondan bi twitter hesabına girilmiş ve o şekilde ekran resmi çekilmiş, çok belli, ben mi yanlış anladım bilmiyorum.. Fotografı ekleyecegim lütfen mobilden twitter kullananlar bana yorum yapabilir mi.. Eğer bana yalan söylüyorsa saklayacak bişeyi var demektir. Çok moralim bozuk eğer sizde benden gizli bir hesabı olduguna kanaat getirirseniz ayrılacagım:KK61:

OOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFF.png

Evet mobilden giriyor.
Timeline resmini atmis.
Uye gayet.
Googledan bulma falan degil.

Attigin fotodaki nicklere bir goz at. Az takipcili birinin takipcileri arasindan seninkini bul. Tweetlere falan bir goz at.
Tahmin etmiştim yaa, kesinlikle yalan söylüyor :( çok sagolun aptal yerine koyamayacak beni daha fazla sorucam bunun hesabını. Tek tek bakacagım şimdi o hesaplara umarım bişey bulurum

Ben ona girme demiyorum ki girsin, ama yalan söylemesini hazmedemiyorum şuan. Bana bunu yapmaya hakkı yoktu..
Demişsin bi nevi
Takipçileri kıskandım, şifre aldım, kullanmayalım tarzı bişeyler geçmiş

O da deve kuşu misali kafamı kum yerine sanala bi gömeyim belki çakmaz demiş, çaktırmadan devam ediyormuş ki şimdiye dek..

sosyal medyayi gunumuzde herkes kullaniyor.. siz twetterini kapat diye zorlama yapmissiniz oda kullanmaya devam etmek istemis istemediginiz icin gizli gizli kullaniyor .. sizde acin bi twetter madem supheleriniz var takip edin onu..
Şİfresini bana verdi ya onun derdi o işte, artık ne saklıyorsa bende kapatıyorum dedi kullanıcı adını değiştirip kullanmaya devam etti demekki. Ben ona kullanma demiyorum ki sadece defalarca sormama ragmen saklamasına anlam veremiyorum. Ne haltlar karıştırıyor kimbilir ya kafayı yicem nerdeyse

Ben ona girme demiyorum ki girsin, ama yalan söylemesini hazmedemiyorum şuan. Bana bunu yapmaya hakkı yoktu..

Yalan söylemesi kötü evet ama yalan söylemeye mecbur bırakmakta çok kötü .

Daha güvenilir bir denge sağlayın ilişkinizde , bu şekilde hep araştıra araştıra ömür geçmez .

Demişsin bi nevi
Takipçileri kıskandım, şifre aldım, kullanmayalım tarzı bişeyler geçmiş

O da deve kuşu misali kafamı kum yerine sanala bi gömeyim belki çakmaz demiş, çaktırmadan devam ediyormuş ki şimdiye dek..
Aynen öyle haklısınız, şimdi söylesem kesin yine inkar edecek kabul etmeyecek biliyorum

Yalan söylemesi kötü evet ama yalan söylemeye mecbur bırakmakta çok kötü .

Daha güvenilir bir denge sağlayın ilişkinizde , bu şekilde hep araştıra araştıra ömür geçmez .
İlk kez böyle bişey oluyor bu yüzden çok şaşkınım hiç aklıma gelmezdi bana böyle bi yalan söyleyecegi, güvenim yıkıldı ben bidaha ona nasıl güvenicem

Aynen öyle haklısınız, şimdi söylesem kesin yine inkar edecek kabul etmeyecek biliyorum
Önce profilini bi bul
Sende ekran görüntüsü olarak kaydet ki hesabını dondursa da elinde bişey kalsın
Aha bu dersin
Bi de aslında fazla zeki değil, bi nevi kendini ispiklemiş :KK48:

Aratma yerine girmiş demekki üye baya baya hesabı var bilmez gibi konulmasaydın da direk konuya girseydin hesabın var diye

hemen ayrılmak olur mu ilgisiz bi hali yoksa.
Şüphelendiren başka bir şey var mı genel olarak.
Sosyal medyayı bırakamamıştır doğru düzgün bir şekilde konuşun zorlamayla böyle olur işte ilişkide güven olmalı yoksa gizli de olsa yapar bi şekilde böyle.

Şarjı azalmış...

Telefonun sesini kısmış...

Wi-fi bağlantısı var...

Alarmını kurmuş...

Ve evet hesabı var :KK51:

Hesabı olması neden sorun , orası muamma ama :KK12:
Sorun hesabının olması değil, bana yalan söylemesi. Ben sadece tanımadıgı etmedigi 10 bin küsür takipçinin arada sırada da olsa dm atabilecegi ihtimalini düşünerek sinirleniyordum. Şifresini bana söyledi çok tartıştıgımız için, sonrada ben girip görmeyim diye saklamış demekki. Neler geçiyo şuan aklımdan bilemezsiniz yıkıldım resmen bana asla yalan söylemez dediğim insanın yaptıgı şeyi kabullenemiyorum. Bugun burda yalan söyleyen adam yarın neler yapar ya :(

Back