• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter Kapatıldı

ayın 25 inde büyük bomba var deniyordu onun için ve milleti sokağa dökmek için yapıldığı idda ediliyor sosyal medya da

yanlız bu ayın 25 indeki olayı duydum da buraya yazamayacağım kadar fena çok çok fena, özelden bile yazamam, malum söz uçar yazı kalır, hep beraberk bekleyim ayın 25 ini, inşallah duyduğum şeydir, gerçi ona da akılcı mantıklı insancıl bi açıklama getirir akp seçmenleri, herşey bizim iyiliğimiz için ya
:37::37::37::37::37:

Eeee ama hiç söylemeyeydin ya , özel yolunuda kapamışsın , şimdi seni nereden taciz etsem de öğrensem , twitterda buluşalım mı :1:

Umarım ve dilerim her ne çıkarsa çıksın herkesin aklı selim hareket edeceği günler bekliyordur bizi .

Eeee ama hiç söylemeyeydin ya , özel yolunuda kapamışsın , şimdi seni nereden taciz etsem de öğrensem , twitterda buluşalım mı :1:

Umarım ve dilerim her ne çıkarsa çıksın herkesin aklı selim hareket edeceği günler bekliyordur bizi .

valla canım bir yanım söylentinin doğru olmasını bir yanım doğru olmamasını istiyor acı bişey çünkü, gerçekse çok acı

evet umarım bi uyanış olur artık ve cevap sandıkta verilir, sokak olayı tehlikeli ülkemiz için

Bugüne kadar yaşanan darbeleri, demokrasi ayıplarını , yaşanan krizleri hep dinledik , okuduk ama yaşamak ağır geldi bana
Yasakla, baskıyla, tehditle olmadığı, olamadığı ortada
Sindirmek, baskılamak, gözdağı vermek olmadı kapatmakla yasaklamakla untulmuyor, bastırılamıyor
Kapatıldı denieln siteye Amerika üzerinden bağlanmaktan hicap duyuyorum
Kapatıldı denen site bu arada rekor kırıyor demek artık yasaklar bir işe de yaramıyor haysiyet kaybından başka
Demek istediğim çok şey var ama söylemiyeceğim, bir oyum var ve kendimi ifade etme şeklim bu olacak.

Çin 1 Türkiye 2 :)

Adamın istediği tek şey bizi sokaklara döküp gündemi değiştirebilmek. Bu oyuna gelmemeliyiz. 80lerde birbirini kıran babaların evlatları olarak, gücümüzü sandıkta gösterebilme gücüne sahibiz. Duyarlı olmakta fayda var.

yazamam canım ya, zaten gerçekse çıkacak, gerçek değilse de iftiradır lafını etmeye değmez

Ben tahmin ettim,
Başbakana buyuk bir iftira atılacak sanırım..
Türkiye sallanıcak bu iftirayla diye geldi aklıma ama..
Hadi bakalımm !!

Son düzenleme:
valla kızlar internette o kadar çok söylenti var ki, doğru değil mi çıkmadan bilemiyosunuz ki

Bu bakış açısına göre;

Bilgisayarlar terk edilecek gençler ilime bilime yönelecek

Bardağın dolu tarafı mevzusu tabiii :27::27::27::27:

Eskiden bunlar yokken napiyodunuz merak konusu :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

AB'DEN İLK AÇIKLAMA
Avrupa Komisyonu'nun dijital stratejilerinden sorumlu üyesi Neelie Kroes ise attığı mesajda, "Türkiye'deki Twitter yasağı yersiz, anlamsız ve ödlekçedir. Türk halkı ve uluslararası topluluk bunu sansür olarak görecektir" dedi.
*
daha başka bişe demeye gerek yok sanırım yasakla ilgilii :19::19::19:

ben dün gece giremiyordum cepten şuan giriyorum

giremeyenler için Hotspot Shield diye bi program varmış onu yükleyin

Twitter'a giremeyenler apple store'dan "hotspot shield vpn for iphone" uygulamasını indirip girebilirler.

Son düzenleme:
yıldım bu nefes alan iki ayaklı insan dışı varlıktan yıldımmmmmmm....
Ya Rabbi kurtar bizi artık, sempatizanlarına, seçmenleri akıl fikir ver ne olur fikir de vermesen yalvarıyorum azıcık akıl ver
g....tü...ze giren kazığın ağzımızdan çıkmasını mı bekliyorlar?
Bir güruh bu kadar mı kör olur???
burası kuzey kore mi?
kurtarrrrrrrrr biziiiiii

Back