Twitter Kapatıldı

bence çok güzel oldu kapanması . inşallah açılmaz daha . herşeyi abartarak kullanıyoruz. gençler bunun başında vakit öldürüyor . e herkesin elinde son model telefon oh. çalışma bilmem ne yapma sonra atanamadım yok ünv kazanamadım. bilmem ne sokaklara çık. süper oldu en güzel haber

kişi kendinden sorumlu,
ve o kişi beceremiyorsa adam gibi hayatını düzene koymayı ya da beklentilere cevap vermeyi
burada sosyal ağların suçu ne???
bir günah keçisi mi lazım yoksa
bu beceriksizliğe ve aymazlığa ???

Alllaaahhh sen bilirsin diyorum.

John locke gibi bağırasım var." Bana ne yapamayacağımı söyleme"

Tarlalara ve ufka
Kuşların kanadına
Gölgede değirmene yazarım
Uyanmış patikaya
Serilip giden yola

"ey özgürlükten" bir bölüm burada ki kuş sanırım bizim twitter,

özgürlük tanımını istiyorum sizden... 2 mesaj yukarıda ki küfürlü kullanım düşünceleri özgürce ifade etmek midir ?

bu üyemize üsluptan dolayı mune kuvvetli muhtemel ceza verecek bu durumda bizi de yasakçı zihniyet olarak anacak bu üyemiz.

iyide yıllardı vardı.neden önce gençlik düşünülmedide şimdi..seçime günler kala...soru bu olmalı bence

sosyal araçlar eğlence için kullnılır bizde de ülkeyii bölmek için kullanılıyor. siz daha iyi biliyorsunuz

birileri görüyordur bunu sanırım ...

Özgürlük aynı düşünce yapısına sahip olunsa bile arkadaşlarım ne der demeden haddini aşan üyeye özgürce -rep verebilmektedir...

bana sen kabasın, anlayışsızsın çok sinirli bir adamsın diyebilirsiniz bu en doğal hakkınızdır ama bana hakaret edemezsiniz.

bana hakaret ederek özgürce düşüncenizi ifade etmiş olmaz terbiyesizlik yapmış olursunuz.

[video=youtube;DqyLcsGqW4s]https://www.youtube.com/watch?v=DqyLcsGqW4s[/video]

Yav he he.Rte de sanki gençler vakit öldürüyor boşuna, üniv.sınavına kazanamıyor diye sırf gençlerimizin geleceğini düşündüğü için kapattı twitteri.Ya bir şeyide savunmayın be arkadaşım yanlışa yanlış demeyi öğrenin.Adam sırf korkusundan çıkan tapelerden,gençlerin twitterden birleşip eylem yapmasından kapattı.Biz İran mıyız arkadaşım Kuzey Kore miyiz neyini savunuyorsun oh iyi yaptı diyorsun.Demokrasi,özgürlük,insan hakları denen kavramlar biyerden tanıdık geliyor mu ???? Bu ülke babasının çifliği değil kimsenin istediği gibi at koşturamaz.Sizde birgün uyanacaksınız derin uykunuzdan ama çok geç olacak.

sosyal araçlar eğlence için kullnılır bizde de ülkeyii bölmek için kullanılıyor. siz daha iyi biliyorsunuz

Başbakandan ala bölücü mü var bu ülke de "ya taraf olursunuz ya bertaraf" sözünü söyleyen bu ülkenin başbakanıdır...

Son düzenleme:

bir sosyal bilmem kaç küsürün yaşadığı bir ülkeyi bölebilme gücüne sahipse
ya da sen bir sosyal ağın bölebileceğine kanaat getirip ürkek bir serçe gibi tir tir titreyerek alkış tutuyorsan
ve ben sosyal ağ ülkeyi bölüyor propagandasına çanak tutan korkak zihinlerle aynı akıbeti yaşamak zorunda kalıyorsam
kendime mi üzüleyim, ülkeme mi üzüleyim vallahi bilemedim
vallahi billahi bilemedim kardeş...

Twitter kapatılır, insanlar girmenin yolunu illaki bulurlar, buldular da...O yollar da kapansa başka yerden haberleşme imkanı olur yine internet üzerinden, başka sayfalar, başka siteler açılır... Günümüzün teknolojisine ket vurmanın imkanı yok, artık teknoloji öyle bir noktada...Kararın doğruluğunu kendi açımdan asla kabul etmiyorum, insanların haber alma özgürlüğüne getirilen kısıtlamadır ve bana göre son derece yanlıştır...

oldu. gençler tweette ve facede vakit çok geçiriyor kapatalım.
oldu,kocalar eşlerinin kkda fazlaca kaldıkları için rahatsızlar. şikayet ediyorlar. onuda kapatalım.
buyrun bunun sonu nereye varır. hadi yasakları heryere getirelim.
ve sonuç. bu yasakçı görüş işte biir gün gelir sizede yasak getirir.
bunu hiç mi hiç unutmayın

twitter kullanıcısı olmamama rağmen çok yanlış buluyorum kapatma kararını
bu kararı alabilecek zihniyete sahip bir insanın başbakan olduğu bir ülkede yaşamaktan da utanıyorum.

başbakan bu akdar ileri gitmemeliydi...

ben zaten tweet kullanmıyorum ama kullanıcılarıbu kadar kışkırtmamalıydı... bu sebepten oyları düşebilir insanlar çok tepki gösterdi....

özgürlüğü kısıtlamak yanlış... herkes kendinden sorumlu...

belki kaset olaylarını açığa wurdular diye kapattı diye düşünüyorum ki öylede zaten....

herkes artık düşüncelerini saklamadan açıkca ifade ediyor ağır ithamlarda bulunuluyor partilere....

bence şuan yasaklansa bile seçimden sonra açılacaktır kesin sadece çok fazla oylardan etkilnmemek için bi süreliğine kısıtlama getirmiştir....

keşke olmasaydı diyorum yinede.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…