- Konu Sahibi PembeLokum
-
bence çok güzel oldu kapanması . inşallah açılmaz daha . herşeyi abartarak kullanıyoruz. gençler bunun başında vakit öldürüyor . e herkesin elinde son model telefon oh. çalışma bilmem ne yapma sonra atanamadım yok ünv kazanamadım. bilmem ne sokaklara çık. süper oldu en güzel haber
Tarlalara ve ufka
Kuşların kanadına
Gölgede değirmene yazarım
Uyanmış patikaya
Serilip giden yola
bence çok güzel oldu kapanması . inşallah açılmaz daha . herşeyi abartarak kullanıyoruz. gençler bunun başında vakit öldürüyor . e herkesin elinde son model telefon oh. çalışma bilmem ne yapma sonra atanamadım yok ünv kazanamadım. bilmem ne sokaklara çık. süper oldu en güzel haber
kişi kendinden sorumlu,
ve o kişi beceremiyorsa adam gibi hayatını düzene koymayı ya da beklentilere cevap vermeyi
burada sosyal ağların suçu ne???
bir günah keçisi mi lazım yoksa
bu beceriksizliğe ve aymazlığa ???
ben dün gece giremiyordum cepten şuan giriyorum
giremeyenler için Hotspot Shield diye bi program varmış onu yükleyin
yıldım bu nefes alan iki ayaklı insan dışı varlıktan yıldımmmmmmm....
Ya Rabbi kurtar bizi artık, sempatizanlarına, seçmenleri akıl fikir ver ne olur fikir de vermesen yalvarıyorum azıcık akıl ver
g....tü...ze giren kazığın ağzımızdan çıkmasını mı bekliyorlar?
Bir güruh bu kadar mı kör olur???
burası kuzey kore mi?
kurtarrrrrrrrr biziiiiii
iyide yıllardı vardı.neden önce gençlik düşünülmedide şimdi..seçime günler kala...soru bu olmalı bence
sosyal araçlar eğlence için kullnılır bizde de ülkeyii bölmek için kullanılıyor. siz daha iyi biliyorsunuz
sosyal araçlar eğlence için kullnılır bizde de ülkeyii bölmek için kullanılıyor. siz daha iyi biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?