- Konu Sahibi PembeLokum
facebookla youtube da elveda diyelim şimdiden.. az kaldı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gençler giremiyor diye bizim suçumuz ne. çoğu eski arkadaşıomı buldum burada. facede yani. kanadadan ankaradan.üniverditeden,liseden.Çokta iyi olmus gençler twitter facebook derken bilgisayarın başından ayrılmaz oldu ..
yok olmadı giremedim. pes ya gerçekten pes. ayıp artık. sabah sabah moralimin içine edildi![]()
Ama bu geçici bir süredir herhalde dimii arkadaşlarr..
Çok uzun sürmez herhaldee :26:
En çok neye üzüldüm biliyor musunuz ?
Twitter mitingi iptal edilmiş
"Halihazırdaki durumda, Türkiye Cumhuriyetivatandaşlarının bazı linklerin kaldırılmasına ilişkin mahkemelerden çıkarmış oldukları kararların uygulanması konusunda Twitter yetkililerininduyarsız kaldıkları bir süreç söz konusudur. Nitekim bu süreç zarfında mahkeme kararları doğrultusunda Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı gerekli girişimlerde bulunmuş ancak Twitter yetkilileri bu taleplere duyarsız kalmıştır.
BAŞKA ÇARE KALMAYABİLİR
Mahkeme kararlarını umursamama, hukukun gereğini yerine getirmeme biçimindeki bu tutumda bir değişiklik gözlenmemesi halinde, vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için teknik olarak, Twitter'e erişimin engellenmesinden başka çare kalmayabileceği belirtilmektedir.
Meali ; 30 Marttan sonra twitter açılacak , ben sadece bunu anlıyorum .
Amaç ; mağduriyet gidermek seçime kadar !
Sebep ; ya gerçek olan ve gerçekten yaşanmış çıkacakları gizlemek ya bu yalan dolana inananların sayısını daha fazla kişiye ulaşmadan azaltmak .
Mantıklı mı ?
Bence hiç değil ...Hesabım yoktu ama bir hesap açasım geldi ne yalan söyleyeyim .
sağol. bir deneyim bunuda.
En çok neye üzüldüm biliyor musunuz ?
Twitter mitingi iptal edilmiş
"Halihazırdaki durumda, Türkiye Cumhuriyetivatandaşlarının bazı linklerin kaldırılmasına ilişkin mahkemelerden çıkarmış oldukları kararların uygulanması konusunda Twitter yetkililerininduyarsız kaldıkları bir süreç söz konusudur. Nitekim bu süreç zarfında mahkeme kararları doğrultusunda Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı gerekli girişimlerde bulunmuş ancak Twitter yetkilileri bu taleplere duyarsız kalmıştır.
BAŞKA ÇARE KALMAYABİLİR
Mahkeme kararlarını umursamama, hukukun gereğini yerine getirmeme biçimindeki bu tutumda bir değişiklik gözlenmemesi halinde, vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için teknik olarak, Twitter'e erişimin engellenmesinden başka çare kalmayabileceği belirtilmektedir.
Meali ; 30 Marttan sonra twitter açılacak , ben sadece bunu anlıyorum .
Amaç ; mağduriyet gidermek seçime kadar !
Sebep ; ya gerçek olan ve gerçekten yaşanmış çıkacakları gizlemek ya bu yalan dolana inananların sayısını daha fazla kişiye ulaşmadan azaltmak .
Mantıklı mı ?
Bence hiç değil ...Hesabım yoktu ama bir hesap açasım geldi ne yalan söyleyeyim .
BİLMEYENLER İÇİN KISACA TWİTTER NEDEN KAPATILDI
Türkiye dışındaki diğer ülkelerde yaşayan biri Twitter aracılığıyla tehdide, şantaja yada hakarete uğramışsa ve mahkemeye başvurmuşsa mahkeme, Twitter yönetiminden bu şahısların kimliğiyle ilgili bilgi ister ve Twitter yönetimi de gerekli bilgiyi verir.
Lakin ne yazık ki Twitter yönetimi bu hakkı Türkiye'ye tanımıyor. Twitter yönetimi Türkiye'deki mahkemelere hiçbir şekilde bilgi vermiyor ve işlenen suça ortak oluyor. Türkiye'nin defalarca yaptığı uyarıya rağmen Twitter yönetimi bu tutumunu değiştirmedi. Twitter'ı kullanan herkes çok iyi bilir ki twitter da küfürler, tehditler, şantajlar havada uçuşuyor.
Bunun tek sebebi bunları yapanlara herhangi bir ceza verilemiyor olmasıdır. Bunun neticesinde T.C. hükümetinin Twitterın fişini çekmekten başka bir çaresi kalmadı.
Ayrıca bu bize şunu net olarak gösteriyor ki: Twitter Türkiye'yi hedef alan bazı derin odaklarla ilişki içinde.
Madem öyle işte böyle!
ayın 25 inde büyük bomba var deniyordu onun için ve milleti sokağa dökmek için yapıldığı idda ediliyor sosyal medya da
yanlız bu ayın 25 indeki olayı duydum da buraya yazamayacağım kadar fena çok çok fena, özelden bile yazamam, malum söz uçar yazı kalır, hep beraberk bekleyim ayın 25 ini, inşallah duyduğum şeydir, gerçi ona da akılcı mantıklı insancıl bi açıklama getirir akp seçmenleri, herşey bizim iyiliğimiz için ya![]()
f.avni diye biri var...üç harfli olduğu söyleniyoracayip şeyler paylaşıyor...kim olduğu daha bulunamaış.akp tarafından herkes birbirinden şüphe edr olmuş.
ayın 25 inde büyük bomba var deniyordu onun için ve milleti sokağa dökmek için yapıldığı idda ediliyor sosyal medya da
yanlız bu ayın 25 indeki olayı duydum da buraya yazamayacağım kadar fena çok çok fena, özelden bile yazamam, malum söz uçar yazı kalır, hep beraberk bekleyim ayın 25 ini, inşallah duyduğum şeydir, gerçi ona da akılcı mantıklı insancıl bi açıklama getirir akp seçmenleri, herşey bizim iyiliğimiz için ya![]()
Evet misk biliyorum , kim olduğuna dair dolaşan isimleri de okudum ve çok ilginç isimler var![]()
Telefon war mektup warrr demokraside çağreler tükenmezzzsırada facebook var kuzuuuu
bak biz senle bir an evvel gerçek hayatta da görüşelim
bütün iletişim araçlarımız tehlikede![]()
![]()
Günaydın Ausummmmm
bende kararttım gözümü bi hesap ta ben açıp
Twitter alemine dahil olucam![]()
![]()
Kendileri açıklıyor zaten, bakın bunları söyleyecekler inanmayın diye
Yer yapıyorlar şimdiden, sanırım görüntüde varmış bunu göze alamadılar
Bu arada bizim kayıp kuşları sana mı eklediler Chess:26: